ש•א•ל•ו•ן

../images/Emo26.gifעונהה../images/Emo36.gif

1.שם:שובל 2.שם משפחה:יוסף (בן צבי) לשעבר
3.גיל+כיתה:14 כיתה ח' 4.מקצוע אהוב:מחשבים 5.מקצוע שנוא:אנגלית 6.תחביב:לצאתת למסיבותתת 7.שיר אהוב של הבויז:אשמור את ליבי 8.שיר עברי אהוב לא של הבויז:אממ..לא יודעת 9.זמר אהוב חוץ מהבויז:הראל סקעת 10.זמרת אהובה:שירי מימון 11.סלב שנוא בדם:מאיה בוסקילה בעעעע
12.שחקן אהוב:רן דנקר 13.שחקנית אהובה:אגם רודברג 14.שיר באנגלית אהוב:ביקוז אופ יו 15.הבויז שלי:אדם הנסיךך שלייי
16.מה הכי מרגיז אותך:שמשקרים לי
17.איזה סוג של אנשים את שונאת:שקרנים וצבועים.. 18.מה את אוהבת אצל חברות שלך:שהןן חמודות חח
19.מה את שונאת אצל חברות שלך:שלפעמים הן מעצבנות 20.בעוד 5 דק' מתפוצץ כדור הארץ, מה תעשי:חחח אני ירוץץ לאדםם
21.מה את אוהבת לאכול:פיצההה 22.שונאת לאכול:פוליםם חחח בעעעעעעעעע
23.משפט שאת אוהבת:להנות כאילו אין מחר לצעוד כאילו אין עתיד ולשכוח מהעבר 24.כששמעת על הפרידה של רן ונינט מה עשית:כלום אבלל זהה עצובב
25.כששמעת שנינט יוצאת עם יהודה לוי מה עשית:לא האמנתי אבל שיהיה להםם בכייףף 26.כשהודיעו לך שאת הולכת לשיר נולד מה עשית:אמרתי ישששששש אני יראה את אדםם שליי=] 27.אם את רואה עכשיו את הראל מויאל מה את עושה:חח כלום 28.אם את רואה את רוני "סופרסטאר" מה את עושה:מביאה לה מכות חחח סתם כלום 29.האם תהרגי מישהו:לאאא חסס וחלילההה 30.האם את עושה ש.ב.?אממ..לפעמיםם
31.מה הממוצע שלך:לא יודעתת עוד לאא הבאתי ת'תעודהה השארתי אותה אצלל המורה חחח 32.אם את מסתובבת בקניון ופתאום רוברטו אומר לך שאת חייבת להיות דוגמנית, מה תעשי?אממ..יהיה הכי מאושרת שיש חחח חלוםם להיותת דוגמניתת
33.אם מעצבנים אותך מה את עושה:חחחחח מרביצההה לו שוברת לו ת'פניםםם כן או לא: 34.היה לך חבר?כן 35.רוצה חבר:לא 36.אוהבת מישהו אהבת אמת?אממ..לא יודעת 37.וזה יכול להסתדר:אממ.. 38.אוהבת את אחים שלך:כן 39.רוצה מכות:כןןןןן חח סתםם בעד או נגד: 40.ערסים:בעד 41.פרחות:איכסססס נגד 42.להתנשק צרפתית בגיל 12:נגד 43.עישון:נגד 44.מסיבות:בעד 45.אלכוהול:נגד 46.מוסיקת רוק:נגדד 47.דיכאון:נגד 48.להרביץ למורות:בעד חחחחחח סתם סתםם נגד 49.להדביק מסטיק לשולחן בכיתה:בעד 50.ללעוס מסטיק בשיעור:בעד 51.לדעת לחבק אותך:בעד 52.לשיר סרנדה:נגד זה או זה: 53.טלוויזיה או מחשב?מחשב 54.אשמור את ליבי או שמחה?אשמור את ליבי 55.הזדמנות שניה או גליה?הזדמנות שניה 56.בא בכאב או האור שבעיניים?האור שבעיניים 57.אורנית או אורן(חח)?אורנית 58.פורום או צ'אט?צ'אט 59.שאלון או חידון?שאלון 60.לסיים ת'שאלון הארוך הזה או להמשיך..?תמשיכיי חח

התשובות שלי..

1.שם: אור שם משפחה: יוסף 3.גיל+כיתה: כיתה ח' גיל 13 וחצי 4.מקצוע אהוב: היסטוריה... 5.מקצוע שנוא: מדעים..בעע 6.תחביב: לרקוד 7.שיר אהוב של הבויז: אשמור את ליבי 8.שיר עברי אהוב לא של הבויז: לאן שלא תלכי של שירי מימון 9.זמר אהוב חוץ מהבויז: אממ...לא יודעת... 10.זמרת אהובה: שירי מימון אולי... 11.סלב שנוא בדם: אולי לירון לב... 12.שחקן אהוב: אממ...בראד פיט 13.שחקנית אהובה:..גניפר אניסטון 14.שיר באנגלית אהוב: alone של עופר ניסים 15.הבויז שלי: אדםם!!!...יא מושלמון 16.מה הכי מרגיז אותך: כשמשקרים לי... 17.איזה סוג של אנשים את שונאת: שקרנים וצבועים 18.מה את אוהבת אצל חברות שלך: שהם אמיתיות... 19.מה את שונאת אצל חברות שלך:..לא יודעת 20.בעוד 5 דק' מתפוצץ כדור הארץ, מה תעשי: אשב לחכות...חח סתם 21.מה את אוהבת לאכול: פסטה.. 22.שונאת לאכול: דגים..בעע 23.משפט שאת אוהבת: מה ששנוא עלייך אל תעשה לחברייך 24.כששמעת על הפרידה של רן ונינט מה עשית: מחאתי כפיים?? מה הייתי צריכה לעשות? 25.כששמעת שנינט יוצאת עם יהודה לוי מה עשית: הייתי אמורה לעשות משהו? 26.כשהודיעו לך שאת הולכת לשיר נולד מה עשית: קפצתי מאושררר...אני אראה את הבויזז 27.אם את רואה עכשיו את הראל מויאל מה את עושה: יורקת עליו...חח סתם 28.אם את רואה את רוני "סופרסטאר" מה את עושה: היא לא עושה לי כלום... 29.האם תהרגי מישהו: לא... 30.האם את עושה ש.ב.? כן.. 31.מה הממוצע שלך: 84...חרא של ממוצע.. 32.אם את מסתובבת בקניון ופתאום רוברטו אומר לך שאת חייבת להיות דוגמנית, מה תעשי? אממ...לא יודעת..אם זה יקרה אז אולי אני אדע... 33.אם מעצבנים אותך מה את עושה: טבעי...מתעצבנת!! כן או לא: 34.היה לך חבר? לא.. 35.רוצה חבר: אממ.. 36.אוהבת מישהו אהבת אמת? כן 37.וזה יכול להסתדר: לא 38.אוהבת את אחים שלך: לא..ויש לי אחות 39.רוצה מכות: לא..אבל אם מישהו רוצה סבבה... בעד או נגד: 40.ערסים: נגד 41.פרחות: נגד 42.להתנשק צרפתית בגיל 12: מאיפה לי? 43.עישון: נגד 44.מסיבות: בעד 45.אלכוהול: נגד 46.מוסיקת רוק: נגד 47.דיכאון: נגד 48.להרביץ למורות: בעדד..תמיד בעד!! 49.להדביק מסטיק לשולחן בכיתה: בעד 50.ללעוס מסטיק בשיעור: בעד 51.לדעת לחבק אותך(חח אני שומעת את זה עכשיו): בעדד 52.לשיר סרנדה: בעד זה או זה: 53.טלוויזיה או מחשב? מחשב 54.אשמור את ליבי או שמחה? אשמור אל ליבי 55.הזדמנות שניה או גליה? גליה 56.בא בכאב או האור שבעיניים? האור שבעיניים 57.אורנית או אורן(חח)? חח...אורנית.. 58.פורום או צ'אט? פורום 59.שאלון או חידון? שאלון.. 60.לסיים ת'שאלון הארוך הזה או להמשיך..? סוף סוף סיימנו...!!!...איזו הקלה...

J e s s e

New member
עונה בערךךך

1.שם:בר 2.שם משפחה: 3.גיל+כיתה:עוד מעט 16 י' 4.מקצוע אהוב:אמממ אין משהו ממש, מתמטיקה... 5.מקצוע שנוא:פסיכולוגיה- סוציולוגיה חח אה ולשון! 6.תחביב:לשמוע שירים, מחשב, טלויזיה.. 7.שיר אהוב של הבויז:אשמור את ליבי 8.שיר עברי אהוב לא של הבויז:יש הרבההההה 9.זמר אהוב חוץ מהבויז:ג'סי מקרטני כמובן,הראל מויאל עברי לידר 10.זמרת אהובה:שירי מימון 11.סלב שנוא בדם:לא זכור לי 12.שחקן אהוב:בראד פיט חח 13.שחקנית אהובה:יש הרבההה 14.שיר באנגלית אהוב:beacause you live (לא של קלי
) 15.הבוי* שלי: ערן 16.מה הכי מרגיז אותך:הרבה דבריםםם 17.איזה סוג של אנשים את שונאת:שקרנים, ואנשים שמזלזלים בי
18.מה את אוהבת אצל חברות שלך:שהם תמיד שם בשבילי 19.מה את שונאת אצל חברות שלך:לפעמים מעצבנות חחח 20.בעוד 5 דק' מתפוצץ כדור הארץ, מה תעשי:
אין לי מושגגג 21.מה את אוהבת לאכול:שניצל 22.שונאת לאכול:אפונה, עגבניה, קישוא, אבוקדו וכ'ו... 23.משפט שאת אוהבת:לחיות את הרגע- חיים רק פעם אחת! 24.כששמעת על הפרידה של רן ונינט מה עשית:שמחתי חחח 25.כששמעת שנינט יוצאת עם יהודה לוי מה עשית:רציתי לחנוק אותה 26.כשהודיעו לך שאת הולכת לשיר נולד מה עשית:הלכתי פעמיים חח אבל בפעם השניה שהודיעו לי ממש שמחתי!! 27.אם את רואה עכשיו את הראל מויאל מה את עושה:מתרגשת חחח ומצטלמת איתוו ואומרת לו שהוא זמר מדהים! 28.אם את רואה את רוני "סופרסטאר" מה את עושה:היי!
חחח 29.האם תהרגי מישהו:לא נראה לי
30.האם את עושה ש.ב.?לפעמים 31.מה הממוצע שלך:שלא נדע מצרות
32.אם את מסתובבת בקניון ופתאום רוברטו אומר לך שאת חייבת להיות דוגמנית, מה תעשי? יגיד לו סבבה רק בשביל לפגוש את הבויז חחח 33.אם מעצבנים אותך מה את עושה:הרבה.. תלוי עד כמה מעצבנים כן או לא: 34.היה לך חבר?כן 35.רוצה חבר:לפעמים כן ולפעמים ממש לא 36.אוהבת מישהו אהבת אמת?לא 37.וזה יכול להסתדר:- 38.אוהבת את אחים שלך:כן 39.רוצה מכות:אחרי שאני יביא לך... בעד או נגד: 40.ערסים:תלוי 41.פרחות:נגד 42.להתנשק צרפתית בגיל 12:נגד 43.עישון:נגד 44.מסיבות:בעד 45.אלכוהול:גם תלוי.. 46.מוסיקת רוק:לא כבד 47.דיכאון:נגד 48.להרביץ למורות:בעד 49.להדביק מסטיק לשולחן בכיתה:בעד 50.ללעוס מסטיק בשיעור:בעד ביותררררר 51.לדעת לחבק אותך(חח אני שומעת את זה עכשיו):בעד
52.לשיר סרנדה:תלוי מי זה או זה: 53.טלוויזיה או מחשב?מחשב (יש בו טלויזיה חח) 54.אשמור את ליבי או שמחה?אשמור את ליבי 55.הזדמנות שניה או גליה?גליה 56.בא בכאב או האור שבעיניים?
57.אורנית או אורן(חח)?
58.פורום או צ'אט?פורום 59.שאלון או חידון?שאלון 60.לסיים ת'שאלון הארוך הזה או להמשיך..?לסיים!

Charmed Galia

New member
עא../images/Emo122.gif../images/Emo11.gif

לא יודעת למה... אבל התמונה הזאת ממש מחרמנת ראבק איזה בנאדם מושששלם

Charmed Galia

New member
התכוונתי...../images/Emo11.gif

היא מחרמנת יותר מכל התמונות הרגילות שלו... יש שם משו שעושה לי את זה
לאדעת מה איתכן חחח

Charmed Galia

New member
את חושבת../images/Emo35.gif../images/Emo4.gif../images/Emo11.gif

לעעע אל תשחקי אותה את חרמנית על אדם

עונה

1.שם:שגית 2.שם משפחה:שגב 3.גיל+כיתה:12 ו' 4.מקצוע אהוב:אמ....לא אוהבת ללמוד אז לא אוהבת כלום 5.מקצוע שנוא:הכללל אבל הכי הכי מטמטיקה 6.תחביב:אמ.......לישון חחחחחח.... 7.שיר אהוב של הבויז:אשמוררר את ליבי 8.שיר עברי אהוב לא של הבויז:לשם של מירי מסיקה (כמו אדם) 9.זמר אהוב חוץ מהבויז:סקעת 10.זמרת אהובה:מירי מסיקה 11.סלב שנוא בדם:רוני סופרסאטר 12.שחקן אהוב:אוסקר מתשוקת הנצים 13.שחקנית אהובה:אליענה בקייר 14.שיר באנגלית אהוב: שונאת שירים באנגלית 15.הבויז שלי:נוליייייי 16.מה הכי מרגיז אותך: שאני מוותרת כל הזמן לאנשים ואפחד לא מוותר לי 17.איזה סוג של אנשים את שונאת:אנשים סנובים 18.מה את אוהבת אצל חברות שלך: שהם תמיד יהיהו בעדי ויגנו עליי 19.מה את שונאת אצל חברות שלך: לא שונאת כלום חח... 20.בעוד 5 דק' מתפוצץ כדור הארץ, מה תעשי: מתקשרת לשרון ואומרת לו שאני חולה עלייו 21.מה את אוהבת לאכול: צ'יפסס 22.שונאת לאכול:מרק בעעעע 23.משפט שאת אוהבת:"בסוף תמיד יהיה טוב ואם לא טוב סימן שזה לא הסוף" 24.כששמעת על הפרידה של רן ונינט מה עשית:מסיבה חחחח... 25.כששמעת שנינט יוצאת עם יהודה לוי מה עשית:זה לא יעניין אוותי 26.כשהודיעו לך שאת הולכת לשיר נולד מה עשית:הלכתי לקנות פילים למצלמה(כדי להצטלם אם הבויז) 27.אם את רואה עכשיו את הראל מויאל מה את עושה: קופצת עליו 28.אם את רואה את רוני "סופרסטאר" מה את עושה: דוקרת אותה 29.האם תהרגי מישהו:כן את רוני סופר סטאר 30.האם את עושה ש.ב.?כןן ברור 31.מה הממוצע שלך:81 32.אם את מסתובבת בקניון ופתאום רוברטו אומר לך שאת חייבת להיות דוגמנית, מה תעשי? אני ישמח ויגיד לו : אם אתה רוצה שאני ידגמן אז גם חברה שלי תדגמן" 33.אם מעצבנים אותך מה את עושה: מקללת כן או לא: 34.היה לך חבר?לא 35.רוצה חבר:לאא 36.אוהבת מישהו אהבת אמת? כן (_את נולי) 37.וזה יכול להסתדר:הלוואי 38.אוהבת את אחים שלך:כן 39.רוצה מכות:לא בעד או נגד: 40.ערסים:נגד 41.פרחות:נגד 42.להתנשק צרפתית בגיל 12:נגד 43.עישון:נגד 44.מסיבות:בעד 45.אלכוהול:נגד 46.מוסיקת רוק:נגד 47.דיכאון:בעד 48.להרביץ למורות:בעדדד 49.להדביק מסטיק לשולחן בכיתה: בעד 50.ללעוס מסטיק בשיעור: בעדד 51.לדעת לחבק אותך(חח אני שומעת את זה עכשיו): חחח גמאני שומעת 52.לשיר סרנדה: נגד זה או זה: 53.טלוויזיה או מחשב? מחשב 54.אשמור את ליבי או שמחה? אשמור את ליבי 55.הזדמנות שניה או גליה? הזדמנות שניה 56.בא בכאב או האור שבעיניים? האור שבעיינים 57.אורנית או אורן(חח)? אורן 58.פורום או צ'אט? פורום 59.שאלון או חידון? שאלון 60.לסיים ת'שאלון הארוך הזה או להמשיך..? להמשיך

../images/Emo13.gifעונה

1.שם:נועה 2.שם משפחה:כהן 3.גיל+כיתה:13 וחצי כתה ח 4.מקצוע אהוב:אממ...אין.. 5.מקצוע שנוא:מדעים! 6.תחביב:מחשב 7.שיר אהוב של הבויז:גליה 8.שיר עברי אהוב לא של הבויז:סימנים של הראל מויאל...
שיר פצצה! 9.זמר אהוב חוץ מהבויז:הראל מויאל..השירים שלו 10.זמרת אהובה:שירי מיימון 11.סלב שנוא בדם:רוני דואני הפקאצה!!! 12.שחקן אהוב:אמממ....לא דת 13.שחקנית אהובה:לא דת... 14.שיר באנגלית אהוב:because of you..אני חולה על השיר הזה 15.הבויז שלי:אדם 16.מה הכי מרגיז אותך:שמתגרים בי 17.איזה סוג של אנשים את שונאת:רכלנים! 18.מה את אוהבת אצל חברות שלך:יודעות לעשות חיים 19.מה את שונאת אצל חברות שלך:אין..חח..חולה עליהן..
20.בעוד 5 דק' מתפוצץ כדור הארץ, מה תעשי:וואלה לא יודעת.. 21.מה את אוהבת לאכול:אמממ...פסטהה יאמי! 22.שונאת לאכול:כבדד איכסהה 23.משפט שאת אוהבת:"אל תאהבי את מי שאת משיגה,תשיגי את מי שאת אוהבת" 24.כששמעת על הפרידה של רן ונינט מה עשית:זה לא הכי עניין אותי..חח
25.כששמעת שנינט יוצאת עם יהודה לוי מה עשית:כנ"ל 26.כשהודיעו לך שאת הולכת לשיר נולד מה עשית:כנ"ל 27.אם את רואה עכשיו את הראל מויאל מה את עושה:אמממ כלווום 28.אם את רואה את רוני "סופרסטאר" מה את עושה:יורקת עלייה!!
29.האם תהרגי מישהו:לעע! 30.האם את עושה ש.ב.?לא..אבל אני צריכה לעשות! 31.מה הממוצע שלך:81..
32.אם את מסתובבת בקניון ופתאום רוברטו אומר לך שאת חייבת להיות דוגמנית, מה תעשי?
33.אם מעצבנים אותך מה את עושה:מקללת! כן או לא: 34.היה לך חבר?כן 35.רוצה חבר:יש לי.. 36.אוהבת מישהו אהבת אמת?כן!! 37.וזה יכול להסתדר:כן..חח 38.אוהבת את אחים שלך:כיין 39.רוצה מכות:אממ לא ממש.. בעד או נגד: 40.ערסים:נגד!!! 41.פרחות:נגד!!! 42.להתנשק צרפתית בגיל 12:כל אחד ומה שבא לו 43.עישון:אמממ...אולי 44.מסיבות:בעד! 45.אלכוהול:נגד...זה מגעיל... 46.מוסיקת רוק:נגד!! 47.דיכאון:נ=ג=ד
48.להרביץ למורות:בעד!! 49.להדביק מסטיק לשולחן בכיתה:יש כבר הרבה כאלה אצלי..חחח 50.ללעוס מסטיק בשיעור:כןן!!! 51.לדעת לחבק אותך(חח אני שומעת את זה עכשיו):עה..?!
52.לשיר סרנדה:אמממ...
זה או זה: 53.טלוויזיה או מחשב?מחשב 54.אשמור את ליבי או שמחה?אמשור את ליבי 55.הזדמנות שניה או גליה?גליה 56.בא בכאב או האור שבעיניים?האור שבעיניים 57.אורנית או אורן(חח)?אורן 58.פורום או צ'אט?אמממ...לא דת 59.שאלון או חידון?מה ההבדל?! חחחחח 60.לסיים ת'שאלון הארוך הזה או להמשיך..?לסיים!!! ביוששש
נועה

עונההה

1.שם:מור2.שם משפחה:חמי{אברהמי לשעבר}3.גיל כיתה:13 וחצי כיתה ח4.מקצוע אהוב:אמ..דרמה5.מקצוע שנוא:יש הרבה חח6.תחביב:לשמוע את הבויז ולראות אותם7.שיר אהוב של הבויז:אשמור את ליבי8.שיר עברי אהוב לא של הבויז:לאן שלא תלכי שירי מימון9.זמר אהוב חוץ מהבויז:רן דנקר10.זמרת אהובה:שירי מימון11.סלב שנוא בדם:אמ..אין12.שחקן אהוב:רן דנקר13.שחקנית אהובה:יעל בר זוהר14.שיר באנגלית אהוב:ביקוס אוף יו15.הבויז שלי:אושרוש המושלם שילי
16.מה הכי מרגיז אותך:קנאים17.איזה סוג של אנשים את שונאת:קנאים18.מה את אוהבת אצל חברות שלך:האופי19.מה את שונאת אצל חברות שלך:אמ..20.בעוד 5 דק' מתפוצץ כדור הארץ, מה תעשי:21.מה את אוהבת לאכול:פיצה22.שונאת לאכול:עוף23.משפט שאת אוהבת:יש הרבה24.כששמעת על הפרידה של רן ונינט מה עשית:התאכזבתי הם היו חמודים יחד25.כששמעת שנינט יוצאת עם יהודה לוי מה עשית:שנינט מפגרת26.כשהודיעו לך שאת הולכת לשיר נולד מה עשית:קפצתי משמחהה27.אם את רואה עכשיו את הראל מויאל מה את עושה:אומרת לו שלום ומבקשת חתימה ונתת לו חיבוק ונשיקה28.אם את רואה את רוני "סופרסטאר" מה את עושה:אומרת לה שלום29.האם תהרגי מישהו:לאאא30.האם את עושה ש.ב.?כן לפעמים חח...31.מה הממוצע שלך:7532.אם את מסתובבת בקניון ופתאום רוברטו אומר לך שאת חייבת להיות דוגמנית, מה תעשי?אני ישמח..כי אז יהיה לי קשר אם הבויז33.אם מעצבנים אותך מה את עושה:מתעצבנת בחזרהכן או לא:34.היה לך חבר?כן35.רוצה חבר:אמ.36.אוהבת מישהו אהבת אמת?כן37.וזה יכול להסתדר:אולי38.אוהבת את אחים שלך:כן39.רוצה מכות:יאלההבעד או נגד:40.ערסים:שיהיה להם בכיף41.פרחות:נגד42.להתנשק צרפתית בגיל 12:בעד43.עישון:נגד בעעעע44.מסיבות:בעד45.אלכוהול:בעד46.מוסיקת רוק:בעד47.דיכאון:נגד48.להרביץ למורות:אמ..חחח49.להדביק מסטיק לשולחן בכיתה:בעד50.ללעוס מסטיק בשיעור:בעד51.לדעת לחבק אותך(חח אני שומעת את זה עכשיו):גמאני52.לשיר סרנדה:בעדזה או זה:53.טלוויזיה או מחשב?מחשב54.אשמור את ליבי או שמחה?אשמור את ליבי55.הזדמנות שניה או גליה?גליה56.בא בכאב או האור שבעיניים?בא בכאב57.אורנית או אורן(חח)?אורנית58.פורום או צ'אט?פורום59.שאלון או חידון?שאלון60.לסיים ת'שאלון הארוך הזה או להמשיך..?אמ...מה שבא לך

עוווווווווווווונהההההההה ../images/Emo13.gif

1.שם: סנדרה 2.שם משפחה: רפאל 3.גיל+כיתה: 13 כיתה ז' 4.מקצוע אהוב: ספורט 5.מקצוע שנוא: גיאוגרפיה 6.תחביב: מחשב.. לרקוד.. .. לשמועע מוזיקהה 7.שיר אהוב של הבויז: כולם... במיוחד אשמור את ליבי 8.שיר עברי אהוב לא של הבויז: הלב שלי נשבר 9.זמר אהוב חוץ מהבויז: הראל מויאלי 10.זמרת אהובה: שירי מימון/ קלי קלארקסוןן 11.סלב שנוא בדם: רנינט בעעעעעע 12.שחקן אהוב: בראד פיט 13.שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'ולי 14.שיר באנגלית אהוב: my hamp 15.הבויז שלי: אדמי אהובב ליבי 16.מה הכי מרגיז אותך: כמעט הכל 17.איזה סוג של אנשים את שונאת: צבועיםם.. חשים.. שקרנים 18.מה את אוהבת אצל חברות שלך: תלויי מי 19.מה את שונאת אצל חברות שלך: תלוי מי 20.בעוד 5 דק' מתפוצץ כדור הארץ, מה תעשי: אחכה בסבלנות... 21.מה את אוהבת לאכול: כל המאכלים המשמינים 22.שונאת לאכול: דגיםםםםםם בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעכסה 23.משפט שאת אוהבת: "אל תשגעי אותי" .. ( זה נקרא? ) 24.כששמעת על הפרידה של רן ונינט מה עשית: יששששששששש 25.כששמעת שנינט יוצאת עם יהודה לוי מה עשית: ארגנתי קבוצה אליה הביתה 26.כשהודיעו לך שאת הולכת לשיר נולד מה עשית: שמחתי 27.אם את רואה עכשיו את הראל מויאל מה את עושה: קודם אני אראה אותו ואז נדבר 28.אם את רואה את רוני "סופרסטאר" מה את עושה: קודם נראה אותה ואז נדבר 29.האם תהרגי מישהו: תלוי בשביל מה 30.האם את עושה ש.ב.? ממש 31.מה הממוצע שלך: 73 32.אם את מסתובבת בקניון ופתאום רוברטו אומר לך שאת חייבת להיות דוגמנית, מה תעשי? רצה לאודישנים 33.אם מעצבנים אותך מה את עושה: לא כדאי לדעת כן או לא: 34.היה לך חבר? כן :/ 35.רוצה חבר: לא 36.אוהבת מישהו אהבת אמת? את אדמייייי 37.וזה יכול להסתדר: הלוואי 38.אוהבת את אחים שלך: כן :/ 39.רוצה מכות: בואייייייייייי בעד או נגד: 40.ערסים: נגד 41.פרחות: נגד 42.להתנשק צרפתית בגיל 12: בעד 43.עישון: נגד 44.מסיבות: בעד 45.אלכוהול: לא בכמויות 46.מוסיקת רוק: תלוי 47.דיכאון: בעע 48.להרביץ למורות: בעד 49.להדביק מסטיק לשולחן בכיתה: כל יום כל שיעור 50.ללעוס מסטיק בשיעור: כל יום כל שיעור 51.לדעת לחבק אותך(חח אני שומעת את זה עכשיו): :/ גמאני.. רואה הוא לא נותן לך שמדבר 52.לשיר סרנדה: בטחח עם הכובעים המדליקים האלה זה או זה: 53.טלוויזיה או מחשב? מחשב 54.אשמור את ליבי או שמחה? אשמור 55.הזדמנות שניה או גליה? גליה בארורר 56.בא בכאב או האור שבעיניים? האורמ שבעיניים 57.אורנית או אורן(חח)? אורנית 58.פורום או צ'אט? פורום 59.שאלון או חידון? שאלון 60.לסיים ת'שאלון הארוך הזה או להמשיך..? להמשיךך חולה על זהה מהה נגמר ? איך נגמר? אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

oreloosh

New member
omf אוי מיי פאקינג זה ארוך.. שליי!

1.שם: אוראל 2.שם משפחה: פחימה 3.גיל+כיתה: 14+ט' 4.מקצוע אהוב: אין דבר כזה!! 5.מקצוע שנוא: הכללל! 6.תחביב: לרקוד 7.שיר אהוב של הבויז: אשמור את ליבי 8.שיר עברי אהוב לא של הבויז: ממ.. אל תשחק איתי 9.זמר אהוב חוץ מהבויז: ממ.. דאנקן ג'יימס!!! 10.זמרת אהובה: קלי קלארקסון 11.סלב שנוא בדם: ממ.. כריסטינה אגילרה 12.שחקן אהוב: בראד פיט 13.שחקנית אהובה: 2 שחקניות חח מרי קייט ואשלי אולסן 14.שיר באנגלית אהוב: because of you 15.הבויז שלי: blue => שליטההה 16.מה הכי מרגיז אותך: שמשקרים לייי! 17.איזה סוג של אנשים את שונאת: שחצנים! במילה אחת=> פקאצות! 18.מה את אוהבת אצל חברות שלך: שהם נאמנות ושהם מקשיבות לי.. 19.מה את שונאת אצל חברות שלך: לא שונאת כלוםם...! 20.בעוד 5 דק' מתפוצץ כדור הארץ, מה תעשי: אויי מיי גאד! מתאבדים עדיף! 21.מה את אוהבת לאכול: פסטה & שניצל 22.שונאת לאכול: חצילים בעע, מלפפון, אבוקדו בעע! 23.משפט שאת אוהבת: אם אומרים לי אני אוהב אותך! ואי זה כזה חמודד! 24.כששמעת על הפרידה של רן ונינט מה עשית:למי איכפת מהם! 25.כששמעת שנינט יוצאת עם יהודה לוי מה עשית: הגבתי לתמונה של נינט: זונה!! 26.כשהודיעו לך שאת הולכת לשיר נולד מה עשית: קפצתי מאושר מהעובדה שאני הולכת לראות את אושרי אדם וערנוש 27.אם את רואה עכשיו את הראל מויאל מה את עושה: כלום.. שילך ל-_____ 28.אם את רואה את רוני "סופרסטאר" מה את עושה: יורקת לה בפרצוץ ואומרת לה שהיא סתם בובת ברבי זולהה 29.האם תהרגי מישהו: לאאא 30.האם את עושה ש.ב.? כן כי מחייבים אותי.. לא תמיד... 31.מה הממוצע שלך: 85 32.אם את מסתובבת בקניון ופתאום רוברטו אומר לך שאת חייבת להיות דוגמנית, מה תעשי? אוי מיי גאד! מסכימה להצעה! 33.אם מעצבנים אותך מה את עושה: מעצבנת חזרה חח
כן או לא: 34.היה לך חבר? בארוררר 35.רוצה חבר: כןן מי שאני אוהבת! 36.אוהבת מישהו אהבת אמת? כןן! 37.וזה יכול להסתדר: בטח! 38.אוהבת את אחים שלך: בארור! 39.רוצה מכות: לאאא בעד או נגד: 40.ערסים: נגד 41.פרחות: נגד 42.להתנשק צרפתית בגיל 12: בעד 43.עישון: נגד 44.מסיבות: בעד 45.אלכוהול: נגד / בעד לא יודעת.. תלוי.. אם זה התמכרות זה נגד בארור 46.מוסיקת רוק: בעד ברורררר 47.דיכאון: נגד 48.להרביץ למורות: בעד!! 49.להדביק מסטיק לשולחן בכיתה: נגד 50.ללעוס מסטיק בשיעור: בעד 51.לדעת לחבק אותך(חח אני שומעת את זה עכשיו): בעד 52.לשיר סרנדה: נגד- מ=י=ו=ש=ן זה או זה: 53.טלוויזיה או מחשב? מחשבב 54.אשמור את ליבי או שמחה? אשמור את ליבי 55.הזדמנות שניה או גליה? הזדמנות שניה 56.בא בכאב או האור שבעיניים? האור שבעניים 57.אורנית או אורן(חח)? חח אורן (דוד שלי) 58.פורום או צ'אט? פורום 59.שאלון או חידון? שאלון 60.לסיים ת'שאלון הארוך הזה או להמשיך..? לסיים!! בחיאת!!

עונההההה...חיחי

1.שם:עדי...שם שני-נוי 2.שם משפחה:דרור 3.גיל+כיתה:14 ח' 4.מקצוע אהוב:אנגלית 5.מקצוע שנוא:ערבית 6.תחביב:לשמוע שירים 7.שיר אהוב של הבויז:כווולם 8.שיר עברי אהוב לא של הבויז:רק אל תגיד לי...מאיה בוסקילההה 9.זמר אהוב חוץ מהבויז:הראל מויאל המאמושש פגשתי אותו..!! 10.זמרת אהובה:קיילי קלרקסון 11.סלב שנוא בדם:דודו טופז 12.שחקן אהוב:אממ... 13.שחקנית אהובה:אממ... 14.שיר באנגלית אהוב:אני לא זוכרת איך קוראים לו חחח 15.הבויז שלי:כווווווווווולם!! 16.מה הכי מרגיז אותך:שמשקרים לי!!!!! 17.איזה סוג של אנשים את שונאת:שקרנים...ואלה שיורדים על כולם! 18.מה את אוהבת אצל חברות שלך:שהןעוזרות בכל דבר 19.מה את שונאת אצל חברות שלך:שלפעמים הן שוחכות דברים לגבי...חחח 20.בעוד 5 דק' מתפוצץ כדור הארץ, מה תעשי:התפלל שאפגוש את כל אלה שהיו קרובים אלי ומתו...!! 21.מה את אוהבת לאכול:ספגטיייי 22.שונאת לאכול:שווארמה 23.משפט שאת אוהבת:אממ... 24.כששמעת על הפרידה של רן ונינט מה עשית:כלום....מה יש לי לעושת?! 25.כששמעת שנינט יוצאת עם יהודה לוי מה עשית:כנ"ל ^מלמעלה^ 26.כשהודיעו לך שאת הולכת לשיר נולד מה עשית:איזה כיף הולכים לראות תבויז!!!!חח 27.אם את רואה עכשיו את הראל מויאל מה את עושה:שואלת אותו אם הוא זוכר אותי..חיחי 28.אם את רואה את רוני "סופרסטאר" מה את עושה:אממ...מספיק לי שראיתי אותה או פגשתי אותה וזהו..! 29.האם תהרגי מישהו:ילד אחד שאני שיא השונאת...אממ...שניים....סתאם צוחקים אתכן!!חחחחחחחח 30.האם את עושה ש.ב.?כן.. 31.מה הממוצע שלך:עזבו זה לא לאינטרנט..חח 32.אם את מסתובבת בקניון ופתאום רוברטו אומר לך שאת חייבת להיות דוגמנית, מה תעשי?אחשוב על זה...לא חשוף מדי...כן! 33.אם מעצבנים אותך מה את עושה:בוכה..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..סתאאם מעצבנת את אותו אחד בחזרההה!!! כן או לא:חח KENVLO 34.היה לך חבר?כן 35.רוצה חבר:כן 36.אוהבת מישהו אהבת אמת?תלוייי 37.וזה יכול להסתדר:תלויייייייי 38.אוהבת את אחים שלך:יש לי רק 2 אחיות גדולות ממני...יחסית כן..אם הן לא מעצבנות אותי!!חחח 39.רוצה מכות:נראהה אותך...חח........לא..!חיחי בעד או נגד:BEADVNEGED חח 40.ערסים:לאאא 41.פרחות:לאאא 42.להתנשק צרפתית בגיל 12:כןולא 43.עישון:לאאא 44.מסיבות:כןןן 45.אלכוהול:לאאא 46.מוסיקת רוק:לאאא 47.דיכאון:לאאא 48.להרביץ למורות:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 49.להדביק מסטיק לשולחן בכיתה:אממ...תשאלו את חברה שילי..חחחחחח 50.ללעוס מסטיק בשיעור:כןןן 51.לדעת לחבק אותך(חח אני שומעת את זה עכשיו):כןןןןןןןןןןןןןןן! 52.לשיר סרנדה:כןןן זה או זה: 53.טלוויזיה או מחשב?מחשב 54.אשמור את ליבי או שמחה?שניהם!!! 55.הזדמנות שניה או גליה?שניהם!!! 56.בא בכאב או האור שבעיניים?שניהם!!! 57.אורנית או אורן(חח)?חחחחח 58.פורום או צ'אט?פורום 59.שאלון או חידון?שאלון 60.לסיים ת'שאלון הארוך הזה או להמשיך..?לסיים כברררררררררר! חחחחחחחחחחחחחחחח היה כיף כיייף..חח

למעלה