ש•א•ל•ו•ן

עונה

1.שם: חופית 2.שם משפחה: זרח 3.גיל+כיתה: 12 וחצי כיתה ז' 4.מקצוע אהוב: ספרות.. 5.מקצוע שנוא: אנגלית 6.תחביב: לרקוד.. 7.שיר אהוב של הבויז: אשמור את ליבי.. 8.שיר עברי אהוב לא של הבויז: שיר אחד לשניים 9.זמר אהוב חוץ מהבויז: ל'דעת.. 10.זמרת אהובה: אביטל.. 11.סלב שנוא בדם: רן דנקר- גועללללל 12.שחקן אהוב: אמ..לא יודעת 13.שחקנית אהובה: ג'וליה רוברטס 14.שיר באנגלית אהוב: beacause of you 15.הבויז שלי: אושרי - האושר שלי.. 16.מה הכי מרגיז אותך: שקרנים..ררררר.. 17.איזה סוג של אנשים את שונאת: שקרנים ונצלניםםם 18.מה את אוהבת אצל חברות שלך: מצחיקות חחחח 19.מה את שונאת אצל חברות שלך: מציקות כשצריך.. 20.בעוד 5 דק' מתפוצץ כדור הארץ, מה תעשי: התקשר לאורנית
21.מה את אוהבת לאכול: צ'יפס 22.שונאת לאכול: הצהוב של הביצה.. 23.משפט שאת אוהבת: "אהבה מרימה אותנו אל המקום אליו אנו שייכים" 24.כששמעת על הפרידה של רן ונינט מה עשית: מסרו להם ד"ש.. 25.כששמעת שנינט יוצאת עם יהודה לוי מה עשית: מהההההההה?! 26.כשהודיעו לך שאת הולכת לשיר נולד מה עשית: כלום.. 27.אם את רואה עכשיו את הראל מויאל מה את עושה: מוסרת לו ד"ש 28.אם את רואה את רוני "סופרסטאר" מה את עושה: הורגת אותה 29.האם תהרגי מישהו:כןןןןןןןןןןן.. 30.האם את עושה ש.ב.?כשצריך.. 31.מה הממוצע שלך:81.. 32.אם את מסתובבת בקניון ופתאום רוברטו אומר לך שאת חייבת להיות דוגמנית, מה תעשי? הולכת לסוכנות שלו.. 33.אם מעצבנים אותך מה את עושה:צועקת.. כן או לא: 34.היה לך חבר?כן..ברור.. 35.רוצה חבר?לא..כולם חראות.. 36.אוהבת מישהו אהבת אמת?כן 37.וזה יכול להסתדר:יכול ליהות. 38.אוהבת את אחים שלך:כן...חחח.. 39.רוצה מכות:אני לא ואתה? בעד או נגד: 40.ערסים:נגד 41.פרחות:נגד 42.להתנשק צרפתית בגיל 12:נגד 43.עישון:נגדדד איכססס.. 44.מסיבות:בעד 45.אלכוהול:חלקית..חח.. 46.מוסיקת רוק:נגד 47.דיכאון:בעד 48.להרביץ למורות:לטניה כן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.. 49.להדביק מסטיק לשולחן בכיתה:בעד 50.ללעוס מסטיק בשיעור:בעד 51.לדעת לחבק אותך(חח אני שומעת את זה עכשיו):חחחחחחחחחח.. 52.לשיר סרנדה:בעד זה או זה: 53.טלוויזיה או מחשב?שניהם 54.אשמור את ליבי או שמחה?אשמור את ליבי 55.הזדמנות שניה או גליה?שניהם.. 56.בא בכאב או האור שבעיניים?בא בכאב... 57.אורנית או אורן(חח)?אורנג'דה.. 58.פורום או צ'אט?פורום.. 59.שאלון או חידון?שאלון 60.לסיים ת'שאלון הארוך הזה או להמשיך..? לסיים במהירות האפשרית..

חופנה?!

חח גם אני רוצה להרביץ לטניה! זה לא הוגן שרק ___ יכולה! ומי אמר שאני יוכל לענות לך!?אם בעוד 5 דק' יתהפך העולם!?...חח אני יהייה עסוקה באדם!...חחח..

עונהה....

1.שם:אורנית 2.שם משפחה:לביא 3.גיל+כיתה:בת 12 וחצי כיתה ז' 4.מקצוע אהוב:דרמה 5.מקצוע שנוא:היסטוריה ותנ"ך 6.תחביב:לרקוד 7.שיר אהוב של הבויז:אא"ל ושמחה. 8.שיר עברי אהוב לא של הבויז:תן לי סימן- מירי מסיקה 9.זמר אהוב חוץ מהבויז:מויאל...מסיקה(אבי) 10.זמרת אהובה:מירי(מסיקה), הילארי, נינה 11.סלב שנוא בדם:הראל סקעת, עדי כהן, אפרת ביומלד 12.שחקן אהוב:יהודה לוי 13.שחקנית אהובה:נינט טייב 14.שיר באנגלית אהוב:lisen to your heart...ככה כותבים?! 15.הבויז שלי:אדם 16.מה הכי מרגיז אותך:שיעורים! 17.איזה סוג של אנשים את שונאת:בוגדים, שקרנים, מעמידי פנים, נצלנים... 18.מה את אוהבת אצל חברות שלך:שהם מצחיקות! 19.מה את שונאת אצל חברות שלך:שהם לא יכולות להתמודד עם זה שיש לי עוד חברות... 20.בעוד 5 דק' מתפוצץ כדור הארץ, מה תעשי:"אדם אוהבת אותךךך" 21.מה את אוהבת לאכול:ג'חנון 22.שונאת לאכול:בננות..בעעע 23.משפט שאת אוהבת:"אל תתני לכאב לחדור, אל תתני לפחד לפגוע" 24.כששמעת על הפרידה של רן ונינט מה עשית:אמרתי "ידעתי שהיא בסוף תיהייה עם יהודה" 25.כששמעת שנינט יוצאת עם יהודה לוי מה עשית:אמרתי "ידעתי שבסוף היא תיהייה עם יהודה" חחח 26.כשהודיעו לך שאת הולכת לשיר נולד מה עשית:מממה?מיי גאדד...תודההה! 27.אם את רואה עכשיו את הראל מויאל מה את עושה:"הראל?היי" 28.אם את רואה את רוני "סופרסטאר" מה את עושה:בעעע מקיאה! 29.האם תהרגי מישהו:תלוי מי 30.האם את עושה ש.ב.?לא... 31.מה הממוצע שלך:90- ישששש 32.אם את מסתובבת בקניון ופתאום רוברטו אומר לך שאת חייבת להיות דוגמנית, מה תעשי?אומרת לו שאני לא חייבת שום דבר! 33.אם מעצבנים אותך מה את עושה:מתעצבנת...
כן או לא: 34.היה לך חבר?כן...היה וטוב שהיה 35.רוצה חבר:לא...טוב לי לבד 36.אוהבת מישהו אהבת אמת?את אדם...:-* 37.וזה יכול להסתדר:חח לא אני קטינה... 38.אוהבת את אחים שלך:ללללללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאא 39.רוצה מכות:ברוררר....חח סתם...לא אין לי כח עכשיו... בעד או נגד: 40.ערסים:נגד 41.פרחות:נגד 42.להתנשק צרפתית בגיל 12:נגד...מקסימום 13 43.עישון:נגד 44.מסיבות:בעדדד 45.אלכוהול:תלוי 46.מוסיקת רוק:בעד 47.דיכאון:נגד 48.להרביץ למורות:נגד 49.להדביק מסטיק לשולחן בכיתה:בעד...חחח 50.ללעוס מסטיק בשיעור:בעד 51.לדעת לחבק אותך(חח אני שומעת את זה עכשיו):ואז אני ידע שהוא שלי?! 52.לשיר סרנדה:בעעדד..כמה רומנטי זה או זה: 53.טלוויזיה או מחשב?מחשב 54.אשמור את ליבי או שמחה?נמנעת! 55.הזדמנות שניה או גליה?נמנעת! 56.בא בכאב או האור שבעיניים?האור שבעיניים! 57.אורנית או אורן(חח)?אורנג'דה 58.פורום או צ'אט?פורום 59.שאלון או חידון?שאלון 60.לסיים ת'שאלון הארוך הזה או להמשיך..?לסייםםם סוף סוף!

עונה:

1.שם:ספיר 2.שם משפחה:שושנה 3.גיל+כיתה:16 כיתה י' 4.מקצוע אהוב:אנגלית 5.מקצוע שנוא:אזרחות 6.תחביב:לצאת למסיבות 7.שיר אהוב של הבויז:אשמור את ליבי 8.שיר עברי אהוב לא של הבויז:הראל מויאל-ואז תבואי 9.זמר אהוב חוץ מהבויז:הראל מויאל 10.זמרת אהובה:שירי מימון וקלי 11.סלב שנוא בדם:מאיה בוסקילה 12.שחקן אהוב:ניק לוי 13.שחקנית אהובה:אגם 14.שיר באנגלית אהוב:ביקוז אופ יו 15.הבויז שלי:אדםם 16.מה הכי מרגיז אותך:שמשקרים לי ושעושים לי פרצופים! 17.איזה סוג של אנשים את שונאת:שקרנים מלשינים סנובים! 18.מה את אוהבת אצל חברות שלך:שהן כנות איתי! 19.מה את שונאת אצל חברות שלך:אממ אמממ 20.בעוד 5 דק' מתפוצץ כדור הארץ, מה תעשי:אני לאנשים שאני אוהבת את כל מה שרציתי להגיד! 21.מה את אוהבת לאכול:פיצה 22.שונאת לאכול:אבוקדו בעעע(אף פעם לא נסתי) 23.משפט שאת אוהבת: אם היית דמעה בעיניי הייתי פוחדת לבכות כדי לא לאבד אותך! 24.כששמעת על הפרידה של רן ונינט מה עשית:אממ כלום אבל זה עצוב! 25.כששמעת שנינט יוצאת עם יהודה לוי מה עשית:אמרתי "וואלה סבבה" 26.כשהודיעו לך שאת הולכת לשיר נולד מה עשית:אמרתי יופי אני אראה את הבויז שלי=] 27.אם את רואה עכשיו את הראל מויאל מה את עושה:כפרה עליוווווווווו קופצת עליו חחחחחחחחחחחחחחחחח! 28.אם את רואה את רוני "סופרסטאר" מה את עושה:כלום 29.האם תהרגי מישהו:לא חס וחלילה 30.האם את עושה ש.ב.?לפעמיים! 31.מה הממוצע שלך:פאדיחהההההההה 32.אם את מסתובבת בקניון ופתאום רוברטו אומר לך שאת חייבת להיות דוגמנית, מה תעשי?וואלה ססבבה בכיף! 33.אם מעצבנים אותך מה את עושה:חחחחחחחחחחחח תולה אותו על העץ הכי גבוה! כן או לא: 34.היה לך חבר?כן 35.רוצה חבר:לא 36.אוהבת מישהו אהבת אמת?כן 37.וזה יכול להסתדר:כן 38.אוהבת את אחים שלך:כן 39.רוצה מכות:כןןן בעד או נגד: 40.ערסים:בעד(אני גרה בשכונה של ערסים) 41.פרחות:למה לא 42.להתנשק צרפתית בגיל 12:בעד 43.עישון:נגד 44.מסיבות:בעד 45.אלכוהול:בעד 46.מוסיקת רוק:בעד 47.דיכאון:נגד 48.להרביץ למורות:בעד חחחחחח סתם 49.להדביק מסטיק לשולחן בכיתה:בעד 50.ללעוס מסטיק בשיעור:בעד 51.לדעת לחבק אותך(חח אני שומעת את זה עכשיו):בעדדדדדדדד 52.לשיר סרנדה:בעד זה או זה: 53.טלוויזיה או מחשב?מחשב 54.אשמור את ליבי או שמחה?אשמור את ליבי 55.הזדמנות שניה או גליה?הזדמנות שניה 56.בא בכאב או האור שבעיניים?האור שבעיניים 57.אורנית או אורן(חח)?אורנית 58.פורום או צ'אט?צ'אט 59.שאלון או חידון?שאלון 60.לסיים ת'שאלון הארוך הזה או להמשיך..?תמשיכי משעמם לי

ALinuuushkA

New member
עונה:)

1.שם: אלינה 2.שם משפחה::) 3.גיל+כיתה:יא' ובת 17 4.מקצוע אהוב: אממ..אני חושבת שכימיה 5.מקצוע שנוא: ספרות!וחנ"ג 6.תחביב: אין לי תחביבים:)להיות עם חברים 7.שיר אהוב של הבויז: אשמור את ליבי 8.שיר עברי אהוב לא של הבויז: "מי-שוטי הנבואה","נהדרת-יציאת חירום","את לא לבד-בוטן מתוק בקרקס","לחבק אותך-סינרגיה",כל שירי "בית הבובות",,אהבה קצרה-ארכדי דוכין" ויש עוד מלא 9.זמר אהוב חוץ מהבויז: אממ..הראל מויאל,ארכדי דוכין,יזהר אשדות..יש הרבה 10.זמרת אהובה: מהארץ?שירי מיימון,מירי מסיקה,נינט..מהחו"ל אני אוהבת את קלי קלרקסון 11.סלב שנוא בדם: אמממ..שנוא בדם?אין כזה,לא אוהבת את מאיה בוסקילה,רוני ועוד כל מיני 12.שחקן אהוב: הרבה שחקנים 13.שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'ולי-לא אהובה,אבל היא מדהימה ביופייה 14.שיר באנגלית אהוב: -Faith Hill - There You'll Be kelly clarkson-Because Of You Nickelback - someday Robbie Williams - Angels Sugababes - Ugly,Too lost in you 15.הבויז שלי: אושרי:) 16.מה הכי מרגיז אותך: צביעות,כפיות טובה,שקרים,אנשים טיפשים 17.איזה סוג של אנשים את שונאת: אלו שציינתי למעלה 18.מה את אוהבת אצל חברות שלך: שהן הכי מדהימות ותומכות בעולם,שאפשר לספר להן הכל ושתמיד יש על מה לדבר ולצחוק 19.מה את שונאת אצל חברות שלך: אממ..כל אחת והפאק שלה 20.בעוד 5 דק' מתפוצץ כדור הארץ, מה תעשי: אתקשר למי שאני אוהבת(אדאג שכל אהוביי ידעו שהם חיי),אחבק את המשפחה 21.מה את אוהבת לאכול: הכל:) 22.שונאת לאכול: דגים וכל מאכלי הים 23.משפט שאת אוהבת: משפטים משירים 24.כששמעת על הפרידה של רן ונינט מה עשית: כלום=\מעניין לי ת'תחת 25.כששמעת שנינט יוצאת עם יהודה לוי מה עשית: כנ"ל 26.כשהודיעו לך שאת הולכת לשיר נולד מה עשית: כלום:) 27.אם את רואה עכשיו את הראל מויאל מה את עושה: אומרת לו שהוא זמר ממש טוב..וזהו:) 28.אם את רואה את רוני "סופרסטאר" מה את עושה: מתעלמת ממנה 29.האם תהרגי מישהו: ממש לא=\ 30.האם את עושה ש.ב.? בחלק מהמקצועות וכשיש זמן 31.מה הממוצע שלך: 95+ 32.אם את מסתובבת בקניון ופתאום רוברטו אומר לך שאת חייבת להיות דוגמנית, מה תעשי? אממ..אשקול את זה עם ההורים והחברים:)כבר הייתה לי הזדמנות וויתרתי עליה אז בגלל הלימודים,כנראה זה גם מה שיקרה הפעם. 33.אם מעצבנים אותך מה את עושה: צועקת או מתעלמת כן או לא: 34.היה לך חבר? ברור:) 35.רוצה חבר: אממ..תלוי מי 36.אוהבת מישהו אהבת אמת? (חוץ מהמשפחה והחבריםה כי קרובים) חושבת שאהבתי 37.וזה יכול להסתדר: לא..אנחנו שונים מדי=\ 38.אוהבת את אחים שלך: ברור,אחותי הכי הכי בעולם בשבילי 39.רוצה מכות: הא?=\ בעד או נגד: 40.ערסים: :)נו..לא ערסים ששומעים מזרחית וכל מיני שניה שלהם "כפרה/נשמה" 41.פרחות: נגד,כחבות 42.להתנשק צרפתית בגיל 12: אממ..אני דיי בטוחה שהתנשקתי בגיל 13/14..לא סגורה על זה:)היה מזמן..אבל 12 פתאום נראה ממש לא מתאים 43.עישון: נגד 44.מסיבות: ב-ע-ד:) 45.אלכוהול: אממ..בעד,מדי פעם 46.מוסיקת רוק: בבב-עעע-דדד!!!!! 47.דיכאון: נננ-גגג-דדד!!!! 48.להרביץ למורות: נגד! 49.להדביק מסטיק לשולחן בכיתה: :)נו..כשאין כוח לקום 50.ללעוס מסטיק בשיעור: בעד 51.לדעת לחבק אותך(חח אני שומעת את זה עכשיו): הא? 52.לשיר סרנדה: הא? זה או זה: 53.טלוויזיה או מחשב? מחדש 54.אשמור את ליבי או שמחה? אשמור את ליבי 55.הזדמנות שניה או גליה? הזדמנות שניה 56.בא בכאב או האור שבעיניים? מה זה "האור שבעיניים"? 57.אורנית או אורן(חח)? הא? 58.פורום או צ'אט? פורום 59.שאלון או חידון? שאלון 60.לסיים ת'שאלון הארוך הזה או להמשיך..? להמשיך

../images/Emo65.gifעונה../images/Emo65.gif

ואוו זה ארוךך 1.שם:שירן 2.שם משפחה:בר 3.גיל+כיתה:14 וחצי כיתה ט 4.מקצוע אהוב:ספורט ומדעים 5.מקצוע שנוא:תנ"ך 6.תחביב:להיכנס לפה...חח המחשב זה התחביב שלי וגם לגלוש בים... 7.שיר אהוב של הבויז:הכל!!! 8.שיר עברי אהוב לא של הבויז:ואז תבואי של הראל מויאל 9.זמר אהוב חוץ מהבויז:יש הרבה...עברי לידר שני ההראלים ויש עוד... 10.זמרת אהובה:אני לא אוהבת זמרות...אולי אוהבת את השירים שלהן... 11.סלב שנוא בדם:מאיה בוסקילה 12.שחקן אהוב:אושרי כהן ורן דנקר 13.שחקנית אהובה:הילי ילון 14.שיר באנגלית אהוב:גן עדן(לא זוכרת איך זה באנגלית...) 15.הבויז שלי:כולם!!! 16.מה הכי מרגיז אותך:מאיה בוסקילה...חח 17.איזה סוג של אנשים את שונאת:כאלה שאומרים א=מ=א(בקיצר אנשים כמו מאיה בוסקילה...) 18.מה את אוהבת אצל חברות שלך:שהן מקשיבות לי...חח 19.מה את שונאת אצל חברות שלך:שהן רכלניות ומספרות כל דבר 20.בעוד 5 דק' מתפוצץ כדור הארץ, מה תעשי:הלך לישון ככה אני לא אדג... 21.מה את אוהבת לאכול:סלט(מתה על סלט!!!)ופיצה 22.שונאת לאכול:חרדל 23.משפט שאת אוהבת:התפללתי לאלוהים שאוטובוס יקח אותך 24.כששמעת על הפרידה של רן ונינט מה עשית:הייתי עצובה...כי אני ממש אוהבת את רן 25.כששמעת שנינט יוצאת עם יהודה לוי מה עשית:הייתי עוד יותר עצובה כי יהודה נפרד מאפרת... 26.כשהודיעו לך שאת הולכת לשיר נולד מה עשית:שמחתי!!! 27.אם את רואה עכשיו את הראל מויאל מה את עושה:מצטלמת איתו חח 28.אם את רואה את רוני "סופרסטאר" מה את עושה:כלום...היא לא מעניינת אותי... 29.האם תהרגי מישהו:לא בזמן הקרוב 30.האם את עושה ש.ב.?לפעמיים 31.מה הממוצע שלך:70 או 60 נראה לי... 32.אם את מסתובבת בקניון ופתאום רוברטו אומר לך שאת חייבת להיות דוגמנית, מה תעשי?ישר חותמת איתו חוזה!!! 33.אם מעצבנים אותך מה את עושה:לוקחת סכין...ובוםםםםם חח סתם אני רק צועקת כן או לא: 34.היה לך חבר?כן 35.רוצה חבר:כן 36.אוהבת מישהו אהבת אמת?יאפ 37.וזה יכול להסתדר:אני חושבת שכן... 38.אוהבת את אחים שלך:בערך...רק שהם נחמדים 39.רוצה מכות:לא תודה בעד או נגד: 40.ערסים:לא מפריעים לי לומרות שהייתי מעדיפה שלא יהיו 41.פרחות:שונאתת שנאת מוות!!! 42.להתנשק צרפתית בגיל 12:לא 43.עישון:נגדד 44.מסיבות:בעד
45.אלכוהול:
46.מוסיקת רוק:תלוי איזה 47.דיכאון:לא משהו 48.להרביץ למורות: =] אם זה מתאפשר... 49.להדביק מסטיק לשולחן בכיתה:תמיד!!!חח 50.ללעוס מסטיק בשיעור:תלוי אם איזה מורה 51.לדעת לחבק אותך(חח אני שומעת את זה עכשיו):תני לי ואז תדעי אני שלך 52.לשיר סרנדה:לאא זה או זה: 53.טלוויזיה או מחשב?מחשב 54.אשמור את ליבי או שמחה?שניהם 55.הזדמנות שניה או גליה?שניהם 56.בא בכאב או האור שבעיניים?שניהם 57.אורנית או אורן(חח)?אממ אורנית...חח 58.פורום או צ'אט?פורום 59.שאלון או חידון?שאלון 60.לסיים ת'שאלון הארוך הזה או להמשיך..?לסיים...אני מותשת

../images/Emo13.gifאני../images/Emo13.gif

1.שם:לי 2.שם משפחה:חמי 3.גיל+כיתה:14 ח' 4.מקצוע אהוב:נמממ ספורט 5.מקצוע שנוא:מדעיםםם 6.תחביב:לישון לשיר לרקוד לשמוע מוזיקה.... 7.שיר אהוב של הבויז:הכלללל 8.שיר עברי אהוב לא של הבויז:נמממ.... 9.זמר אהוב חוץ מהבויז:רן דנקר 10.זמרת אהובה:נינטטטטט 11.סלב שנוא בדם:יב"ז 12.שחקן אהוב:צ'אד מייקל מארי 13.שחקנית אהובה:נממ.... טלי שרון 14.שיר באנגלית אהוב:listen to your heart 15.הבויז שלי:
אושרי
16.מה הכי מרגיז אותך:קנאיםםםם 17.איזה סוג של אנשים את שונאת:^כנ"ל^ 18.מה את אוהבת אצל חברות שלך:נמממממ שהן חמודות חיחיחי 19.מה את שונאת אצל חברות שלך:לאדעת 20.בעוד 5 דק' מתפוצץ כדור הארץ, מה תעשי:אלך לישון 21.מה את אוהבת לאכול:אין משו מסויים 22.שונאת לאכול:חצילים פטריות זיתים וכל מיני כאלה 23.משפט שאת אוהבת:"כל דבר מתחיל מכלום.." 24.כששמעת על הפרידה של רן ונינט מה עשית:התבאסתי 25.כששמעת שנינט יוצאת עם יהודה לוי מה עשית:היה בא לי לרצוח אותו 26.כשהודיעו לך שאת הולכת לשיר נולד מה עשית:נממ לא בדיוק הודיעו לי אלא אני החלטתי את זה 27.אם את רואה עכשיו את הראל מויאל מה את עושה:אומרת לו מה שלום ההורים (אני מכירה אותם..) 28.אם את רואה את רוני "סופרסטאר" מה את עושה:מעיפה לה כאפה 29.האם תהרגי מישהו:לא נראה לי 30.האם את עושה ש.ב.?יאפ 31.מה הממוצע שלך:80
גרוע הא? 32.אם את מסתובבת בקניון ופתאום רוברטו אומר לך שאת חייבת להיות דוגמנית, מה תעשי?אני אומר לו שהוא טועה חח 33.אם מעצבנים אותך מה את עושה:מתעצבנת.... כן או לא: 34.היה לך חבר?
35.רוצה חבר:
36.אוהבת מישהו אהבת אמת?
37.וזה יכול להסתדר:
38.אוהבת את אחים שלך:
39.רוצה מכות:
בעד או נגד: 40.ערסים:
41.פרחות:
42.להתנשק צרפתית בגיל 12:שכל אחד יעשה מה שבא לו 43.עישון:
44.מסיבות:
45.אלכוהול:
46.מוסיקת רוק:
47.דיכאון:
48.להרביץ למורות:
49.להדביק מסטיק לשולחן בכיתה:
50.ללעוס מסטיק בשיעור:
51.לדעת לחבק אותך(חח אני שומעת את זה עכשיו):
חחח 52.לשיר סרנדה:
זה או זה: 53.טלוויזיה או מחשב?מחשב 54.אשמור את ליבי או שמחה?שניהם 55.הזדמנות שניה או גליה?שניהם 56.בא בכאב או האור שבעיניים?האור שבעיינים 57.אורנית או אורן(חח)?חחח אורנית 58.פורום או צ'אט?פורום 59.שאלון או חידון?שאלון 60.לסיים ת'שאלון הארוך הזה או להמשיך..?לסיים חיחיחיח

../images/Emo26.gifעונה../images/Emo36.gif

1. שם: הילה 2. שם משפחה: יוסף (ישראלי לשעבר) 3. גיל+כיתה: עוד 16 ימים 14 כיתה ח' 4. מקצוע אהוב: האמת שכלום...אבל אם כבר אז מחשבים..
5. מקצוע שנוא: כל המקצועות שנואים עלי
אני לא סובלת בי"ס, מישהו כן
6. תחביב:לדבר בטל'.. אני פשוט חולה על זה.. 7. אני מתה על כל השירים שלהם.. הם מושלמים
8. המקום המושלם של סאבלימינל וסיוון
9. עברי לידר...
10. שירי מימון
respect 11. ריקי גל.. סורי אבל אני פשוט לא סובלת אותה
12. יהודה לוי.. מתה עלייך 13. אליענה בקייר 14. because of you 15. אדם המושלמי... 16. שדופקים לי ברז ברגע האחרון.. מה לא
17. אנשים שקרנים וצבועים.. 18. שהן יודעות להקשיב לי ולעזור לי, ואני יכולה לפנות אליהן תמיד
19. שיש ביניהן חרטטניות שסתם ממציאות דברים.. ושהם לפעמים מדברות על מישו מאחורי הגב וזה לא יפה..
אני מבקשת סליחה מכל החברות אבל זו האמת.. 20. יציל את הבויז שלי ויברחח...
21. שוקולדדד
22. פטריוותתתתת איכססס 23. "אם תתני לי הזדמנות שנייה- אשמור ליבך, אשמור מכל צרה!!" 24. האמת שכלום... אני אוהבת אותם כזוג וכל זה אבל נמאס מהמאמי.. חבל עליהם אבל מה לעשות... 25. רציתי להרוג אותה כי אני מתה על יהודה
זה לא פייר שהיא נדחפה בין יהודה ואפרת.. 26. לא הלכתי לשיר נולד.. באסה
27. כלוםם הוא לא מעניין אותי, בעצם אולי אני יבקש חתימה אבל אני אוהבת יותר את סקעת
28. מבקשת חתימה, וזהו.. בלי כל התלהבות.. 29. אני לא מסוגלת לכאלה דברים..
30. לפעמים כשבא לי אבל תמיד אני מגיעה לשיעור עם שיעורי בית.. זה מוזר..
31. הממוצע שלי זה 92.4 השנה קיבלתי הצטיינות ושנה שעברה קיבלתי הצטיינות יתרה כי הוא היה מעל 95 32. וואו אני אהיה מאושרת ואני ישר ירוץ ויתחיל בקריירת הדוגמנות ואני אשאל אותו אם הוא יכול לסדר לי פגישה עם הבויז...
33. מנסה להבליג ואם לא אז לא יודעת חחח
34. כן 35. כן מאודדד 36. אני אל ידועת אם זה אהבת אמת.. 37. לאא ניראה לי כי הוא אוהב אותי בתור אחות 38. כן למרות שהם לפעמים מעצבנים ברמותת
39. כן חחח 40.נגד 41. נגד 42. תלוי אם זאת באמת אהבה.. למה
עשית את זה
43. אני לא סובלת עישון.. אבל כל אחד עושה מה שהוא רוצה 44. בארור שבעד 45. לפעמים כן ולפעמים לא... 46. בעד.. 47. בעעעעע 48. בעד חחחח
49. זה ונדליזם אז לא.. למרות שאני תמיד עושה את זה.. כמעט תמידד 50. בעד, למרות שזה לא מכובד.. 51. ברור שבעד.. 52. בעד.. זה כזה רומנטי למרות שזה מעיר את השכנים... 53. מחשב.. ככה אני תמיד יכולה לשמוע את הבויז ולראות אותם..וכמובן לדבר עם בנות הפורום היפות..
54. אשמור את ליבי
55. הזדמנות שנייה.. 56. שניהם אותו דבר אבל האור שבעיניים כי אדם שר... 57. שניהם חמדוים אבל אורן.. כינוי חיבה 58. פורום.. מדברת עם אנשים שיש ביניכם דבר משותף 59. אותו דבר.. מה השטות הזאת? 60. לסיים כי הידיים כואסות.. וואי זה היה ארוךך כואסות לי הידיים!!

עונה:

שם: ליאור שם משפחה: יוסף גיל+כתה: בת 14 כיתה ח' מקצוע אהוב: שחקנית - זמרים (המקצועע של המושלמיםם) מקצוע שנוא:מורה חחחח.. שיר אהוב של הבויז: אא"ל שיר עברי אהוב לא של הבויז:ואז תבואי - הראל מויאל זמר אהוב חוץ מהבויז- אני לא מעריצה אותו אבל יש לו שירים יפים.. - עברי לידר.. זמרת אהובה- גם אותה אני לא מעריצה אבל יש לה שירים יפים - שירי מימון סלב שנוא בדם- צביקה פיק ורוני "סופרסטאר" עלקק סופרסטאר שחקן אהוב- אממ עופר שכטר שחקנית אהובה-מממ אגם רוטברג שיר אהוב באנגלית- because of you הבויז שלי:אושרי המושלםםםם לאב יווווו מואאאאאאהה
מה הכי מרגיז אותך: אממ שאומרים לי מה לעשות איזה סוג של אנשים את שונאת: אנשים שטלטנים שחושבים שהכל מגיע להם ושקרנים מה את אוהבת אצל חברות שלך: שבכל דבר הם עוזרות לי ושהם יודעות להקשיב לי חולהה עליהםםם
מה את שונאת אצל חברות שלך:אממ לא שונאתת אבל אני מרגיז אותי לפעמים שמחלטים לעשות דברים בלי לשאול אותי עוד 5 דקות מתפוצץ כדור הארץ: אממ אני ידבר אם כולםםם לפני כדי להפרד חחח.. וההיתי רוצה להתקשר לאושרי אבל לא ההיתי מפריעה לו להפרד מהעולם 5 דקות לפני חעחע.. מה את אוהבת לאכול?: פיצההה
שונאת לאכול?: בשר בעעעע משפט שאת אוהבת: מממ באהבת אמת רגש לא מת כששמעת שרן ונינט נפרדו מה עשית?: לא עשיתי כלום הם לא מעניינים אותי.. כששמעת שנינט יוצאת אם יהודה לוי מה עשית?: התאכזבתי בשביל יהודה לוי על הטעם שלו שהוא יוצא איתהה והוא ואפרת הי מתאימים כשהודיעו לך שאת הולכת לשיר נולד מה עשית?: הייתי מאושרתת שאני הולכתת לראות ת'מושלמיםם שלייי אם את רואה את הראל מויאל מה את עושה?:אממ מבקשתת חתימה וזהו.. הוא לא אושרי שאני יקפוץ עליו חחחחחח אם היית רואה את רוני סופרסטאר מה היית עושה? איכסס אני שונאתת אותהה לא הייתי עושה כלוםם האם תהרגי מישו? אם תלוי מי.. חעחעחע סתם לא.. האם את עושה ש.ב?: חעחעחע פעם ב.. כמעט ולא.. חעחעחע מה הממוצע שלך? אממ לא יודעתת נראה לי 70.. אם את מסתובבת בקניון ופתאום רוברטו אומר לך שאת חייבת להיות דוגמנית?: לא יודעתת אולי הייתי חושבת על זה.. אם מעצבנים אותך מה את עושה?: מעצבנת אותם חזרה חחחחח היה לך חבר?: כן רוצה חבר? תלוי מי.. אוהבת מישו אהבת אמת? אוווווווווושרי וזה יכול להסתדר? לא..
אוהבתת ת'אחים שלך : לפעמים.. סתםם כןןן רוצה מכות?:מה אני מזוכיסטית? למה לי לרצות?? ערסים?נגד פרחות?: נגד להתנשק בגיל 12?: תלוי אם מי.. עישון?: נגד מסיבות?: ב=ע=ד אלכוהול? אולי.. מוסיקת רוק?: נ=ג=ד בעעע דיכאון?: נגד חעחעחע להרביץ למרות?: חעחעחע תלוי איזה מורותת כמעט לכולם כןן להדביק מסטיק מתחת לשולחןן בכיתהה ?: אני עשיתי את כמה פעמים חעחעחע ללעוס מסתיק בשיעור: בעדדד לדעת לחבק אותךך: את אושרי שלייי בטחח ב=ע=ד לשיר סרנדה?: למי? אני לא ישיר חחעחעחע פדיחה.. טלווויזיה או מחשב? אממ לא יכולהה להחליט.. אשמור את ליבי או שמחה : אשמור את ליבייי הזדמנות שניה או גליה? גליהה אורנית או אורן? חעחעחע אורניתת פורום או צא'ט? אממ פורוםם שאלון או חידון? שאלון לסיים או להמשיךך? אממ לא יודעתת..

crazy girll

New member
עונה ../images/Emo9.gif

1.שם:שנהב 2.שם משפחה:חמי 3.גיל+כיתה:14 וחודשים ח' 4.מקצוע אהוב:ספורט 5.מקצוע שנוא:ג"ג 6.תחביב:לישון..חעחע 7.שיר אהוב של הבויז:כלוםםם 8.שיר עברי אהוב לא של הבויז:שבור את הדממה 9.זמר אהוב חוץ מהבויז:שי 360 (יש לו שירים יפים לאחרונה) 10.זמרת אהובה:קלי קלארקסון 11.סלב שנוא בדם:מאיה בוסקילה 12.שחקן אהוב:לאדעת 13.שחקנית אהובה:לאדעת 14.שיר באנגלית אהוב:my humps 15.הבויז שלי:אושריייייייי
איזה שלמותתת 16.מה הכי מרגיז אותך:מממ..אנשים מעצבנים.. 17.איזה סוג של אנשים את שונאת:כאלה שנדבקים אליך ובטוחים שאתם החברות הכי טובות בעולם אבל בעצם את לא סובלת אותם ומספרים לך סיפורים משעממים על החתולה שלהם 18.מה את אוהבת אצל חברות שלך:שהם תמיד שם בשבילי לא משנה מה קרה\יקרה\קורה
19.מה את שונאת אצל חברות שלך:ממ...לאדעת 20.בעוד 5 דק' מתפוצץ כדור הארץ, מה תעשי:אקח את סמיילי (החתולי שלי) ואאברח..חעחע 21.מה את אוהבת לאכול:הכול כמעט 22.שונאת לאכול:עגבנייה...פיטריות 23.משפט שאת אוהבת:שיהיה לו בכיף
24.כששמעת על הפרידה של רן ונינט מה עשית:התבאסתי
25.כששמעת שנינט יוצאת עם יהודה לוי מה עשית:הקאתי..חעחע סתם..אבל הם לא קשוריםםם 26.כשהודיעו לך שאת הולכת לשיר נולד מה עשית:קפצתי מאושרררר וגם התבעסתי כי הייתי צכה ללכת עם חברה..קיצר באלגן.. 27.אם את רואה עכשיו את הראל מויאל מה את עושה:כלום..חעחע 28.אם את רואה את רוני "סופרסטאר" מה את עושה:בועטת בהה...שתצמא שירים נורמליםםםםםם 29.האם תהרגי מישהו:אני אברח!! חעחעחעע 30.האם את עושה ש.ב.?מידי פעם 31.מה הממוצע שלך:77
32.אם את מסתובבת בקניון ופתאום רוברטו אומר לך שאת חייבת להיות דוגמנית, מה תעשי?אתעלףף..חעחע אני רוצה להיות..אבלל..אין עתיד.. 33.אם מעצבנים אותך מה את עושה:צורחת עליהם שיסתמו חעחע כן או לא: 34.היה לך חבר?לא 35.רוצה חבר:יאפ 36.אוהבת מישהו אהבת אמת?יאפ 37.וזה יכול להסתדר:נואפ 38.אוהבת את אחים שלך:את אחותייי כפרעליה חעחע 39.רוצה מכות:חחחח...לא ואת? בעד או נגד: 40.ערסים:נ-ג-ד 41.פרחות:נ-ג-ד 42.להתנשק צרפתית בגיל 12:מי שרוצה שיהיה לה בכיף
43.עישון:נ-ג-ד 44.מסיבות:ב-ע-ד 45.אלכוהול:נגד 46.מוסיקת רוק:בעד 47.דיכאון:נגד 48.להרביץ למורות:ב-ע-ד במיוחד למורה שלי לג"ג שונאת אותההההההה 49.להדביק מסטיק לשולחן בכיתה:נואפ..מגעיל בצורות 50.ללעוס מסטיק בשיעור:יאפפפ 51.לדעת לחבק אותך(חח אני שומעת את זה עכשיו):חחחחחחח...ממ...בעד? 52.לשיר סרנדה:יאפ.. זה או זה: 53.טלוויזיה או מחשב?שניהם... 54.אשמור את ליבי או שמחה?שניהם 55.הזדמנות שניה או גליה?שניהם 56.בא בכאב או האור שבעיניים?בא בכאב 57.אורנית או אורן(חח)?ממ..לאדעת 58.פורום או צ'אט?פורום 59.שאלון או חידון?שאלון 60.לסיים ת'שאלון הארוך הזה או להמשיך..?לסייםם...

עונה..! ואי כמה שאלות!

1.אורטל 2.חמי! 3. גיל 14 כיתה ח'. 4.אמממ מקצוע אהוב.. אין..חח מתמטיקה.. 5.פיסיקה בעע!! 6.לרקוד ולשיר! 7."אשמור את ליבי" 8.אממ..יש כמה .. 9.יש כמה.. 10.מריה קרי. 11.רוני סופר סטאר בעע! 14. RUN IT 15.אושרי חמיי ברור!! 16.שמשקרים לי ! 17.צבועים ושחצנים! 18. שהם מצחיקות ואפשר לדבר איתם דוגרי.. 19.אממ..אין משו מיוחד.. 20.אשב בשקט מה אני אוכל לעשות? 21.אני אוהתב לאכול אוכל של בחוץ המבורגר צ'יפס הכי טעים! 22.שונאת לאכול חמין. 23.עין תחת עין שן תחת שן..חחח סתם.. 24."טוב שהוא העיף אותה.." 25.רציתי לפוצץ את נינט במכות!! 26.קופצתת עד השמיים ומתכננת לנשק את אושרי נשיקה צרפתית ברג הראשון שאני רואה אותו! 27.אומרת לו שלום ובהצלחה! 28."מי בכלל נתן לך להיות זמרת תפרשיי!!!"ועושה לה בוז! 29.להרוג שאת לא המילה להרוג במכות כה.. 30.עושה שזה חשוב. 31.לא יודעת מה הממוצא המורה הבת זונה לא נתנה לי את התעודה! 32."בטחחח שכןן! מתי לבוא?!" 33.מתחילה להיתעצבן ושמ הלמישו כעפה! 34.יש לי עכשיו. 36.כן.->את אושרי חמי!! 38.כה אוהבת לפעמים מעצבים. 39.מכות לי?!? לא! 40.כן. 41.לפעמים. 42.ברור שכן! 43.לא! 44.ברור שכן! 45.לפעמים.. 46.לאאא!!איכס בעע! 47.לא!! 48.כןן!חחח 49.לפעמים.. 50.כןן! 51.ברור שכן! 52.לא! 53.לפעמים מחשב ולפעמים טלויזיה או שניהם ביחד.. 54.אשמור את ליבי. 55.גליה. 56.בא מכאב. 57.אורנית ואורן גם חמוד.. 58.צ'אט. 59.אותו הדבר בשבילי.. 60.לסיים!!!בבקשה! כאוב לי היד..חחחחח.. זהו ואי 60 שאלות!!

למעלה