עונה
1.שם:ספיר=>ריספרקטטטט
2.שם משפחה:אלפסי.. 3.גיל+כיתה:12 ו' 4.מקצוע אהוב:אין כזה...
5.מקצוע שנוא:הכוווווווווווללללללללל 6.תחביב:ההחיים הם תחביב אחד גדול,ולשחק במחשבבבבבבבב 7.שיר אהוב של הבויז:"אשמור את ליבי" 8.שיר עברי אהוב לא של הבויז:"ימים של אהבה" ו"רק אל תגיד" 9.זמר אהוב חוץ מהבויז:אמינם! 10.זמרת אהובה:מאיה בוסקילה ויב"ז
11.סלב שנוא בדם:אייל גוגלן:-{ ורוני הכלבעעעעעע 12.שחקן אהוב:רק דנקר 13.שחקנית אהובה:מאיה בוסקילה ויב"ז המלכות
14.שיר באנגלית אהוב:Take Me Awaw 15.הבויז שלי:נולי המושלםםםםםםםםםםםםםםם
16.מה הכי מרגיז אותך:אחותי...ואם התכוונת מהבויז אז אף אחד!!
17.איזה סוג של אנשים את שונאת:מתנאשים,פרחות,ערסים... 18.מה את אוהבת אצל חברות שלך:שהם אמיתיות ולא צבועות
19.מה את שונאת אצל חברות שלך:כלום
!|
20.בעוד 5 דק' מתפוצץ כדור הארץ, מה תעשי:לא יודעת...
21.מה את אוהבת לאכול:נקניקיה בלחמניה... 22.שונאת לאכול:שוקולד
23.משפט שאת אוהבת:~בנות אוהבת פרח בנים אוהבים פה רך~ איזה מגניבבב 24.כששמעת על הפרידה של רן ונינט מה עשית:כלום...אני שונאת את טייבה! 25.כששמעת שנינט יוצאת עם יהודה לוי מה עשית:כנ"ל... 26.כשהודיעו לך שאת הולכת לשיר נולד מה עשית:צרחתתי מאושרררר 27.אם את רואה עכשיו את הראל מויאל מה את עושה:קופצת עליוו!! 28.אם את רואה את רוני "סופרסטאר" מה את עושה:כלום..אני שונאת אותה בדם! 29.האם תהרגי מישהו:אולי...סתם מה פתאום!!!!! בחיים לא!!!! 30.האם את עושה ש.ב.?תלוי באיזה מקצוע
31.מה הממוצע שלך:לא יודעת... 32.אם את מסתובבת בקניון ופתאום רוברטו אומר לך שאת חייבת להיות דוגמנית, מה תעשי?ברור שאני יסכים מה השאלה הזאת
33.אם מעצבנים אותך מה את עושה:תלוי מי...
כן או לא: 34.היה לך חבר?כן.. 35.רוצה חבר:לא.. 36.אוהבת מישהו אהבת אמת?כן.. 37.וזה יכול להסתדר:לא.. 38.אוהבת את אחים שלך:יש לי אחות אחת ואני שואנת אותה
39.רוצה מכות:לא.. בעד או נגד: 40.ערסים:נגד...
41.פרחות:נגד
42.להתנשק צרפתית בגיל 12:לא הכי בעד אבל פ'סדר
43.עישון:נגד
44.מסיבות:בעד
45.אלכוהול:בערך
46.מוסיקת רוק:כע..למה לא?
47.דיכאון:נגד
48.להרביץ למורות:חח..בעד ונגד
49.להדביק מסטיק לשולחן בכיתה:בעד
50.ללעוס מסטיק בשיעור:בעד
51.לדעת לחבק אותך(חח אני שומעת את זה עכשיו):בעד
52.לשיר סרנדה:בעד
זה או זה: 53.טלוויזיה או מחשב?מחשב 54.אשמור את ליבי או שמחה?אשמור את ליבי 55.הזדמנות שניה או גליה?הזדמנות שניה 56.בא בכאב או האור שבעיניים?האור שבעניים 57.אורנית או אורן(חח)?אורנית
58.פורום או צ'אט?צ'ט 59.שאלון או חידון?מזה משנה?! חחח זה לא אותו דבר?! אה לא...אני מעדיפה שאלון.. 60.לסיים ת'שאלון הארוך הזה או להמשיך..?לסים