קארינוש love אושרי
New member
עונהה=]
1.שם:קארין 2.שם משפחה:בן לולו 3.גיל+כיתה:14 כיתה ח' 4.מקצוע אהוב:שום מקצוע 5.מקצוע שנוא:כלם 6.תחביב:להיות במחשבב
7.שיר אהוב של הבויז:אשמור את ליבי 8.שיר עברי אהוב לא של הבויז:אממ...נווה מדבר 9.זמר אהוב חוץ מהבויז:ג'ס מקרטני 10.זמרת אהובה:בריטני 11.סלב שנוא בדם:מאיה בוסקילה 12.שחקן אהוב:צ'אד מייקל מוריי 13.שחקנית אהובה:ג'ניםר לופז 14.שיר באנגלית אהוב:נשמה יפה 15.הבויז שלי:אושריי לההה 16.מה הכי מרגיז אותך:שמעלים לי ת'סעיףף 17.איזה סוג של אנשים את שונאת:פאקצות ובנים שעושים פוזותתת 18.מה את אוהבת אצל חברות שלך:הכל 19.מה את שונאת אצל חברות שלך:שומדבר 20.בעוד 5 דק' מתפוצץ כדור הארץ, מה תעשי:יתפוצץ איתו?!?! 21.מה את אוהבת לאכול:הכלללל 22.שונאת לאכול:כלום 23.משפט שאת אוהבת:אני?! סינדרלה יחפה שמחכה לנסיך שיבוא עם הנעל=>כדי לדפוק לו אותה על הראש (אבל אם זה אושריי אז משו אחר
) 24.כששמעת על הפרידה של רן ונינט מה עשית:חח כלום 25.כששמעת שנינט יוצאת עם יהודה לוי מה עשית:היא יצאה איתו? 26.כשהודיעו לך שאת הולכת לשיר נולד מה עשית:התחרפנתיי רק מהידיעהה שאני יראה אתת המושלמים שלייי 27.אם את רואה עכשיו את הראל מויאל מה את עושה:קופצת עליו 28.אם את רואה את רוני "סופרסטאר" מה את עושה:בועטת לה בתחת 29.האם תהרגי מישהו:אם יעצבנו אותי?!? בארור 30.האם את עושה ש.ב.?לא 31.מה הממוצע שלך:80 32.אם את מסתובבת בקניון ופתאום רוברטו אומר לך שאת חייבת להיות דוגמנית, מה תעשי? אמממ... רק אם הוא יסדר לי פגישה אישייתת עם אושרי
33.אם מעצבנים אותך מה את עושה:מחטיפה לה מכות... כן או לא: 34.היה לך חבר?כן 35.רוצה חבר:לא 36.אוהבת מישהו אהבת אמת?לא 37.וזה יכול להסתדר:לא 38.אוהבת את אחים שלך:כן 39.רוצה מכות:חחח לא בעד או נגד: 40.ערסים:בעד 41.פרחות:מה רע?!?! חחח סתם נגד 42.להתנשק צרפתית בגיל 12:אממ... בעד ונגד 43.עישון:לא בעד ולא נגד 44.מסיבות:בעדד 45.אלכוהול:לפעמים כן לפעמים לא 46.מוסיקת רוק:נגד 47.דיכאון:נגד 48.להרביץ למורות:נגד 49.להדביק מסטיק לשולחן בכיתה:נגד איכסס 50.ללעוס מסטיק בשיעור:בעד 51.לדעת לחבק אותך(חח אני שומעת את זה עכשיו):בעד 52.לשיר סרנדה:בעד זה או זה: 53.טלוויזיה או מחשב?מחשה 54.אשמור את ליבי או שמחה?אשמור את ליבי 55.הזדמנות שניה או גליה?גליה 56.בא בכאב או האור שבעיניים?בא בכאב 57.אורנית או אורן(חח)?מזה?! 58.פורום או צ'אט?צ'אט 59.שאלון או חידון?חידון 60.לסיים ת'שאלון הארוך הזה או להמשיך..?להמשיך
1.שם:קארין 2.שם משפחה:בן לולו 3.גיל+כיתה:14 כיתה ח' 4.מקצוע אהוב:שום מקצוע 5.מקצוע שנוא:כלם 6.תחביב:להיות במחשבב