ש•א•ל•ו•ן

עונהה=]

1.שם:קארין 2.שם משפחה:בן לולו 3.גיל+כיתה:14 כיתה ח' 4.מקצוע אהוב:שום מקצוע 5.מקצוע שנוא:כלם 6.תחביב:להיות במחשבב:) 7.שיר אהוב של הבויז:אשמור את ליבי 8.שיר עברי אהוב לא של הבויז:אממ...נווה מדבר 9.זמר אהוב חוץ מהבויז:ג'ס מקרטני 10.זמרת אהובה:בריטני 11.סלב שנוא בדם:מאיה בוסקילה 12.שחקן אהוב:צ'אד מייקל מוריי 13.שחקנית אהובה:ג'ניםר לופז 14.שיר באנגלית אהוב:נשמה יפה 15.הבויז שלי:אושריי לההה 16.מה הכי מרגיז אותך:שמעלים לי ת'סעיףף 17.איזה סוג של אנשים את שונאת:פאקצות ובנים שעושים פוזותתת 18.מה את אוהבת אצל חברות שלך:הכל 19.מה את שונאת אצל חברות שלך:שומדבר 20.בעוד 5 דק' מתפוצץ כדור הארץ, מה תעשי:יתפוצץ איתו?!?! 21.מה את אוהבת לאכול:הכלללל 22.שונאת לאכול:כלום 23.משפט שאת אוהבת:אני?! סינדרלה יחפה שמחכה לנסיך שיבוא עם הנעל=>כדי לדפוק לו אותה על הראש (אבל אם זה אושריי אז משו אחר:)) 24.כששמעת על הפרידה של רן ונינט מה עשית:חח כלום 25.כששמעת שנינט יוצאת עם יהודה לוי מה עשית:היא יצאה איתו? 26.כשהודיעו לך שאת הולכת לשיר נולד מה עשית:התחרפנתיי רק מהידיעהה שאני יראה אתת המושלמים שלייי 27.אם את רואה עכשיו את הראל מויאל מה את עושה:קופצת עליו 28.אם את רואה את רוני "סופרסטאר" מה את עושה:בועטת לה בתחת 29.האם תהרגי מישהו:אם יעצבנו אותי?!? בארור 30.האם את עושה ש.ב.?לא 31.מה הממוצע שלך:80 32.אם את מסתובבת בקניון ופתאום רוברטו אומר לך שאת חייבת להיות דוגמנית, מה תעשי? אמממ... רק אם הוא יסדר לי פגישה אישייתת עם אושרי:) 33.אם מעצבנים אותך מה את עושה:מחטיפה לה מכות... כן או לא: 34.היה לך חבר?כן 35.רוצה חבר:לא 36.אוהבת מישהו אהבת אמת?לא 37.וזה יכול להסתדר:לא 38.אוהבת את אחים שלך:כן 39.רוצה מכות:חחח לא בעד או נגד: 40.ערסים:בעד 41.פרחות:מה רע?!?! חחח סתם נגד 42.להתנשק צרפתית בגיל 12:אממ... בעד ונגד 43.עישון:לא בעד ולא נגד 44.מסיבות:בעדד 45.אלכוהול:לפעמים כן לפעמים לא 46.מוסיקת רוק:נגד 47.דיכאון:נגד 48.להרביץ למורות:נגד 49.להדביק מסטיק לשולחן בכיתה:נגד איכסס 50.ללעוס מסטיק בשיעור:בעד 51.לדעת לחבק אותך(חח אני שומעת את זה עכשיו):בעד 52.לשיר סרנדה:בעד זה או זה: 53.טלוויזיה או מחשב?מחשה 54.אשמור את ליבי או שמחה?אשמור את ליבי 55.הזדמנות שניה או גליה?גליה 56.בא בכאב או האור שבעיניים?בא בכאב 57.אורנית או אורן(חח)?מזה?! 58.פורום או צ'אט?צ'אט 59.שאלון או חידון?חידון 60.לסיים ת'שאלון הארוך הזה או להמשיך..?להמשיך

עונהה...

1.שם:מיטל 2.שם משפחה:עבוזי 3.גיל+כיתה:16 כיתהי' 4.מקצוע אהוב:אנגלית 5.מקצוע שנוא:אזרחות 6.תחביב:לשמוע את נולי בשיחה איתי..וכמובן לגלוש ובעתיד לגלוש גלשן רוח.. 7.שיר אהוב של הבויז:גליה ואשמור את לבי 8.שיר עברי אהוב לא של הבויז:מאיה בוסקילה -סיפר מכור 9.זמר אהוב חוץ מהבויז:זהר ארגוב ובועז שרעבי 10.זמרת אהובה:מאיה בוסקילה ושאקירה 11.סלב שנוא בדם:לא שונאת.. 12.שחקן אהוב:אורלנדו בלום ורן בכור 13.שחקנית אהובה:אה..ת'אמת לא אוהבת ולא שונאת שחקנית . 14.שיר באנגלית אהוב:ביקוז אופ יו 15.הבויז שלי: שרון המושלם.. 16.מה הכי מרגיז אותך:שאנשים אומרים שהם בני אדם ובסוף לא עומדים בהבטחות שלהם כמו בני אדם ושונאת שמנתקים לי בפרצוף ושמשקרים לי בפרצוף.. 17.איזה סוג של אנשים את שונאת:שהם דו פרצופים ולא יודעים לעמוד בהבטחותיהם. 18.מה את אוהבת אצל חברות שלך:שהן כמו ספיר שושנה מושלמות יפות והן מת"א ..שושה שלייי 19.מה את שונאת אצל חברות שלך:שהן מנתקות לי בפרצוף קצת כמו שושה בשעת הלחץ(צופיםם)חח... 20.בעוד 5 דק' מתפוצץ כדור הארץ, מה תעשי:אקח מונית אסע אל שרון וימות איתו אבל בדרך עליו התקשר אלי יקיר לבי ואומר להם שללא משנה מה קורה אני אוהבת אותם שלא ישכחו.. 21.מה את אוהבת לאכול:ספגטי עם שמנת ופטריות ומילקי ופיצה 22.שונאת לאכול:אבוקדו למרות שבחיים לא טעמתי ויש עוד משהו שכחתי ... 23.משפט שאת אוהבת:"לאהבה אין גיל" שרון אני אהובת אותך 24.כששמעת על הפרידה של רן ונינט מה עשית:הלכתי וחממתי פוקפורן כי ידעתי שזה הולך להיות סרט.. 25.כששמעת שנינט יוצאת עם יהודה לוי מה עשית: שהיה להם בהצלחה 26.כשהודיעו לך שאת הולכת לשיר נולד מה עשית: אני אהיה מפורסמת עכשיו אני במעמד של שרון הוא יוכל להיות איתי ..יש!!... 27.אם את רואה עכשיו את הראל מויאל מה את עושה:נותנת לו נשיקה ואומרת לו שאני רוצה ללתת לו נשיקה בלחי 28.אם את רואה את רוני "סופרסטאר" מה את עושה:אומרת לה שהיא שמה יותר מידי פודרה או מיק אפ על פרצופה..סתם.. נותנת לה נשיקה ואומרת לה בהצלחה.. 29.האם תהרגי מישהו:ת'אמת לא בתורה כתוב שאסור להרוג ובכלל למה שאני יהרוג .. 30.האם את עושה ש.ב.?אם יש אז כה (אני לא לומדת) 31.מה הממוצע שלך:כמו ששושה רשמה "פאדיחה" (אני לא לומדת) 32.אם את מסתובבת בקניון ופתאום רוברטו אומר לך שאת חייבת להיות דוגמנית, מה תעשי? למה לא ההיתי מתה שהוא ירצה בי לדוגמנייתת 33.אם מעצבנים אותך מה את עושה: מתעצבנת ואם מעלים לי ת'סעיף תולה על העץ כמו שושה שלי.. כן או לא: 34.היה לך חבר?כן 35.רוצה חבר:כן(את שרון נולי סנדלר) 36.אוהבת מישהו אהבת אמת?כן 37.וזה יכול להסתדר:לא 38.אוהבת את אחים שלך:כן 39.רוצה מכות:כן בעד או נגד: 40.ערסים:בעד 41.פרחות:לא אכפת לי 42.להתנשק צרפתית בגיל 12:בעד(מתוך אהבה ) 43.עישון:נגד 44.מסיבות:בעד 45.אלכוהול:למה כן ולמה לא 46.מוסיקת רוק:נגד 47.דיכאון:נגד 48.להרביץ למורות:נגד 49.להדביק מסטיק לשולחן בכיתה:בעד (למה לא ) 50.ללעוס מסטיק בשיעור:בעד 51.לדעת לחבק אותך(חח אני שומעת את זה עכשיו):בעד 52.לשיר סרנדה:בעד זה או זה: 53.טלוויזיה או מחשב?מחשב 54.אשמור את ליבי או שמחה?שמחה 55.הזדמנות שניה או גליה?גליה 56.בא בכאב או האור שבעיניים?האור שבעיניים 57.אורנית או אורן(חח)?אורנית 58.פורום או צ'אט?צ'אט 59.שאלון או חידון?שאלון 60.לסיים ת'שאלון הארוך הזה או להמשיך..?להמשיך

אויי חח כמה?!?! [עונההה]

1.שם:תמי 2.שם משפחה:חן 3.גיל+כיתה:ז' בת 13 עוד שבועיים 4.מקצוע אהוב: ממ תכלת וורוד 5.מקצוע שנוא:חח רק אחד?Wיש מ-ל-א..
ערבית,ספורט,חשבון,ספרות,אנגלית חח יש עוד אבל זה אלה הכי הרבה 6.תחביב:ממ להיות במחשב...חחח 7.שיר אהוב של הבויז:אשמור את ליביי 8.שיר עברי אהוב לא של הבויז:שבור ת'דממה 9.זמר אהוב חוץ מהבויז:מממממ....אפ'חד 10.זמרת אהובה:שירי מימון 11.סלב שנוא בדם:רוני דואני בעעע 12.שחקן אהוב:ממ יש הרבה 13.שחקנית אהובה:אותה תשובה כמו בשאלה הקודמת..חחח 14.שיר באנגלית אהוב:1??ממ כל השירים של Black Eyed Peas 15.הבויז שלי:אדם&שרונולי&אושרי 16.מה הכי מרגיז אותך:הלימודים ושמשקרים לי..=/ 17.איזה סוג של אנשים את שונאת:אנשים חופרים חחח 18.מה את אוהבת אצל חברות שלך: שאפשר לספר להן הכל והן לא יגידו כלום לאפ'חד... 19.מה את שונאת אצל חברות שלך: שלפעמים הן מעצבנות 20.בעוד 5 דק' מתפוצץ כדור הארץ, מה תעשי:ממ יסתכל בתמונות של הבויז או שילך לחפש אותם אבל זה יהיה יותר מ5 דקות.. 21.מה את אוהבת לאכול:ממ פיצה ועוגות 22.שונאת לאכול:פסטה בעעע איכססס 23.משפט שאת אוהבת:אהבה היא כמו פלא'-כשאין קליטה צריך לנתק..
24.כששמעת על הפרידה של רן ונינט מה עשית:מה הייתי אמורה לעשות?!חחח 25.כששמעת שנינט יוצאת עם יהודה לוי מה עשית:שיהיה להם בכיף.. 26.כשהודיעו לך שאת הולכת לשיר נולד מה עשית:ממ כלום חוץ מכמה צרחות "קטנות" והייתי מ-א-ו-ש-ר-ת..וגם ראיתי אותם מאחורי הקלעים.
27.אם את רואה עכשיו את הראל מויאל מה את עושה: אומרת "שלום"..? 28.אם את רואה את רוני "סופרסטאר" מה את עושה:רוצחת אותה?! 29.האם תהרגי מישהו:כן את זאת מהשאלה הקודמת 30.האם את עושה ש.ב.? בהפסקות..חחח [מעתיקה מחברות..
) 31.מה הממוצע שלך: 92.5 32.אם את מסתובבת בקניון ופתאום רוברטו אומר לך שאת חייבת להיות דוגמנית, מה תעשי? ממ יתעלף..חחחח 33.אם מעצבנים אותך מה את עושה:תלוי מי זה..חחח כן או לא: 34.היה לך חבר?כן 35.רוצה חבר:כן 36.אוהבת מישהו אהבת אמת?כן 37.וזה יכול להסתדר:זה מסתדר
38.אוהבת את אחים שלך: בערך... 39.רוצה מכות:=/ לא
בעד או נגד: 40.ערסים:נ-ג-ד 41.פרחות:נגד 42.להתנשק צרפתית בגיל 12:לא'דעת..חח 43.עישון:נגדדד 44.מסיבות:בעדד 45.אלכוהול:תלוי 46.מוסיקת רוק:שונאת רוקק 47.דיכאון:אם אני בדיכאון וזה לא קורה הרבה 48.להרביץ למורות: 49.להדביק מסטיק לשולחן בכיתה: 50.ללעוס מסטיק בשיעור: 51.לדעת לחבק אותך(חח אני שומעת את זה עכשיו):גמאני..בעד 52.לשיר סרנדה:
למה לא.. זה או זה: 53.טלוויזיה או מחשב?מחשב 54.אשמור את ליבי או שמחה?אשמור את ליבי 55.הזדמנות שניה או גליה?הזדמנות שניה 56.בא בכאב או האור שבעיניים?בא בכאב 57.אורנית או אורן(חח)? חח אורנית 58.פורום או צ'אט?גם וגם 59.שאלון או חידון?שאלון 60.לסיים ת'שאלון הארוך הזה או להמשיך..?לסיים זהו מספיק.

תשובות לשאלון !

1.שם: שרון 2.שם משפחה: וינברג 3.גיל+כיתה: 11 ו' 4.מקצוע אהוב: תאטרון 5.מקצוע שנוא: חשבון 6.תחביב: לצייר 7.שיר אהוב של הבויז: אשמור את ליבי 8.שיר עברי אהוב לא של הבויז: אפונה וגזר ... 9.זמר אהוב חוץ מהבויז: אה .... לירון לב 10.זמרת אהובה: אין לי ... 11.סלב שנוא בדם: צביקה פיק 12.שחקן אהוב: ידידיה ויטל { השמיניה } 13.שחקנית אהובה: אגם רודברג 14.שיר באנגלית אהוב: breakaway קלי קלרקסון 15.הבויז שלי: אדם חיים שלי ! 16.מה הכי מרגיז אותך: שמשקרים לי 17.איזה סוג של אנשים את שונאת: ערסים ... 18.מה את אוהבת אצל חברות שלך: נחמדות ועוזרות כשצריך ... 19.מה את שונאת אצל חברות שלך: שחצנות 20.בעוד 5 דק' מתפוצץ כדור הארץ, מה תעשי: אעצור את העולם ! 21.מה את אוהבת לאכול: ספגטי וסלט 22.שונאת לאכול: גפילטע פיש וכל מה שקשור לים ולדגים 23.משפט שאת אוהבת: נגעתי בך התאהבתי 24.כששמעת על הפרידה של רן ונינט מה עשית: כלום .... 25.כששמעת שנינט יוצאת עם יהודה לוי מה עשית: לא עניין אותי כל כך ! 26.כשהודיעו לך שאת הולכת לשיר נולד מה עשית: מתאמנת על שירה ... 27.אם את רואה עכשיו את הראל מויאל מה את עושה: הורגת אותו ....
28.אם את רואה את רוני "סופרסטאר" מה את עושה: מחבקת אותה ומבקשת חתימה ! וצילום 29.האם תהרגי מישהו: לא בחיים לא ... חוץ מהראל מויאל .. 30.האם את עושה ש.ב.? כן .. ברור 31.מה הממוצע שלך: ממוצע במה ? בלימודים ? לא יודעת .. 32.אם את מסתובבת בקניון ופתאום רוברטו אומר לך שאת חייבת להיות דוגמנית, מה תעשי? אסכים איתו ... ואהיה דוגמנית ! 33.אם מעצבנים אותך מה את עושה: צועקת כן או לא: 34.היה לך חבר?לא 35.רוצה חבר: כן 36.אוהבת מישהו אהבת אמת? כן 37.וזה יכול להסתדר: אולי .... 38.אוהבת את אחים שלך: ככה ככה 39.רוצה מכות:לא בעד או נגד: 40.ערסים:נגד 41.פרחות: נגד 42.להתנשק צרפתית בגיל 12: בעד 43.עישון:נגד 44.מסיבות: בעד 45.אלכוהול: נגד 46.מוסיקת רוק: נגד 47.דיכאון: נגד 48.להרביץ למורות: נגד 49.להדביק מסטיק לשולחן בכיתה: בעד 50.ללעוס מסטיק בשיעור: בעד 51.לדעת לחבק אותך(חח אני שומעת את זה עכשיו): בעד 52.לשיר סרנדה: בעד זה או זה: 53.טלוויזיה או מחשב? מחשב 54.אשמור את ליבי או שמחה? אשמור את ליבי 55.הזדמנות שניה או גליה? גליה 56.בא בכאב או האור שבעיניים? האור שבעיניים 57.אורנית או אורן(חח)? אורנית 58.פורום או צ'אט? צ'אט 59.שאלון או חידון? חידון

עונה נה נה... נהננההנהנה! ^^

1.שם:דניאל 2.שם משפחה:ביטון 3.גיל+כיתה: 14 ח' 4.מקצוע אהוב:אין כזה 5.מקצוע שנוא:כולם 6.תחביב:לצייר, גיים בויז, חברות, לכתוב.. ועודועוד 7.שיר אהוב של הבויז: כולם, הכי בנתיים אשמור את ליבי. 8.שיר עברי אהוב לא של הבויז:אה..המנגינה שלי-דנידין, שבור את הדממה - שי 360 9.זמר אהוב חוץ מהבויז: דנידין, שי 360, הראל מויאל ..וכווכו.. 10.זמרת אהובה: אני לא אוהבת זמרות... מסיבה מסויימת 11.סלב שנוא בדם:רוני- פאקינג ביץ'. 12.שחקן אהוב:וויל סמית', צ'אד מייקל מורי. 13.שחקנית אהובה:הילרי דאף 14.שיר באנגלית אהוב: ברינג מי טו לייף - אוונסנס 15.הבויז שלי:כולם, קשה להחליט, הכיהכיהכי נולי וביחוש. 16.מה הכי מרגיז אותך: אמא שלי 17.איזה סוג של אנשים את שונאת: שקרנים חופרים וסכסכנים. 18.מה את אוהבת אצל חברות שלך:שהן משוגעות. 19.מה את שונאת אצל חברות שלך:ש.. ש... תנו לי לחשוב. 20.בעוד 5 דק' מתפוצץ כדור הארץ, מה תעשי:אלך לאכול צ'יפס, באמת מה ניראה לכם שאעשה?! 21.מה את אוהבת לאכול: הכל - כמעט.-סיני איטלקי פיצה צ'יפס הכלל. 22.שונאת לאכול:כבד בעע 23.משפט שאת אוהבת: "תנו לי לחשוב" 24.כששמעת על הפרידה של רן ונינט מה עשית: העברתי עמוד. 25.כששמעת שנינט יוצאת עם יהודה לוי מה עשית:כמו שעשיתי ששמעתי על הפרידה. 26.כשהודיעו לך שאת הולכת לשיר נולד מה עשית: ידעתי שאלך, אבל בכל מקרה דאגתי לשמוח לקפוץ כמו עז 27.אם את רואה עכשיו את הראל מויאל מה את עושה: מביאה לו נשיקה ואומרת לו שהוא מוכשר וחמוד כנ"ל חתימה. 28.אם את רואה את רוני "סופרסטאר" מה את עושה: מוציאה ברווז אמבטיה ועושה מצא את ההבדלים. 29.האם תהרגי מישהו: לא 30.האם את עושה ש.ב.? גמלא 31.מה הממוצע שלך: לא בדקתי, אני מפחדת לחטוף שבץ. 32.אם את מסתובבת בקניון ופתאום רוברטו אומר לך שאת חייבת להיות דוגמנית, מה תעשי? בשמחה, אם הוא יסתדר עם היותי דבה חסרת מעצורים (או מחסום לפה..) 33.אם מעצבנים אותך מה את עושה: כמו כולם - צועקת. כן או לא: לא 34.היה לך חבר? כע 35.רוצה חבר: לה 36.אוהבת מישהו אהבת אמת? לה 37.וזה יכול להסתדר: לה 38.אוהבת את אחים שלך: אולי איפשהו בתת מודע.. 39.רוצה מכות: ואני אחזיר ? בעד או נגד: 40.ערסים: נגד 41.פרחות: נגד 42.להתנשק צרפתית בגיל 12:נגד 43.עישון: נגד 44.מסיבות: תלוי איזה 45.אלכוהול: נגד 46.מוסיקת רוק: בעד 47.דיכאון: נגד 48.להרביץ למורות: בעד 49.להדביק מסטיק לשולחן בכיתה: נגד 50.ללעוס מסטיק בשיעור: בעד 51.לדעת לחבק אותך(חח אני שומעת את זה עכשיו): אה? ומה השאלה?. 52.לשיר סרנדה: לא כדאי שאני אתחיל לזמר. נ-ג-ד זה או זה: 53.טלוויזיה או מחשב? מחשב 54.אשמור את ליבי או שמחה? אשמור את ליבי 55.הזדמנות שניה או גליה? גליה 56.בא בכאב או האור שבעיניים? לא שמעתי את השני ^^" בא בכאב 57.אורנית או אורן(חח)? אורנית 58.פורום או צ'אט? פורום 59.שאלון או חידון? שאלון 60.לסיים ת'שאלון הארוך הזה או להמשיך..? לסיים באקה!

תשובותתתתתתתתת!

1.שם:דנה 2.שם משפחה:לא אומרתתת 3.גיל+כיתה:גם לא 4.מקצוע אהוב:ספורט,מחול,דרמה 5.מקצוע שנוא:מתמתיקה,אנגלית,תנ"ך ועודדדד..... 6.תחביב:מחשב,טלויזיה,ספורט,לשיר,לרקוד וכ'ו... 7.שיר אהוב של הבויז:כולםםםםםםם 8.שיר עברי אהוב לא של הבויז:אםם.....יש המון ואין לי כוח לפרט 9.זמר אהוב חוץ מהבויז:אםםםםםםםםם.....אייל גולן אםם...ולא יודעת 10.זמרת אהובה:רוני דואני,שירי מימון נוווווו לא יודעת יש הרבה 11.סלב שנוא בדם:אםם...לא יודעת 12.שחקן אהוב:שחקן?!?!?אםם....מקסססס אולארצ'יקקקק והוא כן שחקן! 13.שחקנית אהובה:אף אחת לא משהו 14.שיר באנגלית אהוב:אני לא יודעת איך קוראים לו.......חחחחחחח 15.הבויז שלי:שרונייייייייייייייייייי ואדמושששששששששששששש 16.מה הכי מרגיז אותך:שמשקרים לי,שמעליבים אותי,שמקללים אותי ויש עוד המון בכלל אני שונאת שמרגיזים אותייי!!!! 17.איזה סוג של אנשים את שונאת:שקרנים עם לב אבןןןןןן וחארותתת 18.מה את אוהבת אצל חברות שלך:שהם אמינות אליי(לא כולם)ושהם לא גונבות לי את החבר! 19.מה את שונאת אצל חברות שלך:שהן לא תמיד מקשיבות לי ושהן לא יודעות לשמור סודות!!! 20.בעוד 5 דק' מתפוצץ כדור הארץ, מה תעשי:מה ז"א???אני גם אתפוצץץץץץץ מה הטימטוםםםםםםםםםם????? 21.מה את אוהבת לאכול:אורז,צ'יפס,אםם.......סלטים ועוד.... 22.שונאת לאכול:בצל,חציל,שום ויש עוד המון המון המוןןןןןןןןןן 23.משפט שאת אוהבת:יש הרבה וכולם על הגיימבויז ואין לי כוח לכתוב אותם!! 24.כששמעת על הפרידה של רן ונינט מה עשית:הייתי ממש עצבניתתתת ובגלל זה אני כבר לא אוהבת אותם אז לא כתבתי אותם וגם....כי נינט ורן הלכו לאנשים אחרים וזה מגעילללללללללללל הם רק נפרדווווווווווו!!! 25.כששמעת שנינט יוצאת עם יהודה לוי מה עשית:גם כעסתיייייי כאילו..מה אפרת עשתה לההההההה?!?!?!אהההההההההה?!?!?!!?!?למה היא צריכה לצאת איתווו??? 26.כשהודיעו לך שאת הולכת לשיר נולד מה עשית:שמחתיייייייייי הכי הכי הכי הכי הכיייייייייי בעולםםםםםםםםםם כי הבויז יהיו שםםםםםםםםם 27.אם את רואה עכשיו את הראל מויאל מה את עושה:צורחת..... 28.אם את רואה את רוני "סופרסטאר" מה את עושה:גם.......... 29.האם תהרגי מישהו:לאאאאאאאאאאאאאאאאא מה זה השאלות המחורבנות האלה?!!?!? 30.האם את עושה ש.ב.?לא תמיד..... 31.מה הממוצע שלך:אני עוד ילדההההההה ולצערי המיקצוע שלי הוא בי"ס... 32.אם את מסתובבת בקניון ופתאום רוברטו אומר לך שאת חייבת להיות דוגמנית, מה תעשי?אני לא אסכים!!!!א.כי אי אפשר לדעת מה הוא מתכנן אולי הוא סתם משקר רק בשביל הכסף וב.אני בכלל לא רוצה להיות דוגמנית אתם ראיתם איך משפילים אותםםםם?????? 16 בערך שעות ביוםםםםםםםםם 33.אם מעצבנים אותך מה את עושה:אם אני בבית אז הולכת לחדר ושומעת שירים שם הגיימבויז והם נורא מרגיעים אותי!!!ואם לא בבית אז אני פשוט לא מתייכסת רק קצת מעוצבנת אבל זה עובר! כן או לא: 34.היה לך חבר?יש לי חבר 35.רוצה חבר:....בוא נגיד ש.....כן 36.אוהבת מישהו אהבת אמת?כןןןןןןןן 37.וזה יכול להסתדר:מה ז"א??? 38.אוהבת את אחים שלך:לאאאאא מה פתאוםםםםםםםם בטח שכןןןן הם אחים שלייייי יווווו מה השאלות האלההההההההההההההההההה 39.רוצה מכות:רוצה אתהההההההההההההההההה?!?!?!?!?!?!?! בעד או נגד: 40.ערסים:בטח שנגד 41.פרחות:נגדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד 42.להתנשק צרפתית בגיל 12:הכי הכי הכי נגדדדדדדדדדדדדדדד 43.עישון:נגד נגד נגד נגד 44.מסיבות:תלוי איזה 45.אלכוהול:ממש לאאאאאאאאאאאאאאאא 46.מוסיקת רוק:לא יודעת לא כל כך 47.דיכאון:לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא 48.להרביץ למורות:תגיד אתה בסדר או מההההההההה???? 49.להדביק מסטיק לשולחן בכיתה:לאאאאאאאאאאאאאא 50.ללעוס מסטיק בשיעור:כןןן חחחח 51.לדעת לחבק אותך(חח אני שומעת את זה עכשיו):מה הכוונהה??? 52.לשיר סרנדה:לא זה או זה: 53.טלוויזיה או מחשב?מחשב 54.אשמור את ליבי או שמחה?אםםם.....שמחה 55.הזדמנות שניה או גליה?הזדמנות שניה 56.בא בכאב או האור שבעיניים?לא מכירה את שתייהם 57.אורנית או אורן(חח)?מה זה השאלה המפגרת הזאתי??? 58.פורום או צ'אט?גם וגם זה אותו דברררררר (כמעט) 59.שאלון או חידון?שאלון אבל לא שאלות מטומטמות 60.לסיים ת'שאלון הארוך הזה או להמשיך..?להפסיקקקקקקקקקקקקקקקקקק!!!!! האצבעות שלי הלכו כבררררררררררררררר חחחחחחחחחחחחחח

למעלה