שרשור ציוד

tomsoier

New member
הפעם לא התעצלתי ויש תמונה!!!

fender strat +נויזלסים. fender אקוסטית שתעוף בקרוב(צריך להתקדם). fender blues junior דיג'ורידו שהבאתי מאוסטרליה(100% אורגינל) כרטיס קול t.c electronic konnekt 8 מיקרופון shure sm58 ועוד כמה צעצועים....

tomsoier

New member
זאת גיטרה מלפני בערך 30 שנה..

לקחתי אותה מהבית של דוד שלי לפני כמה שנים. יש לה סאונד סבבה ג'זי בלוזי כזה רק חבל שזה של איזה חברה צאכית. אבל היום היא לא במצב של נגינה צריך לסדר לה את כל האלקטרוניקה ואין לי זמן וסבלנות לזה בנתיים.

Sham 69

New member
המאפיה ..

בנוסף יש גם אקו-קורוס H2O ומולטי AX10G של קורג וגם מטאל זון

הרבה זמן לא השתתפתי באחד..

וזו הזדמנות מצויינת לפרסם תמונות של הרכש החדש :) וזה הציוד: גיטרות- fender stratocaster california series 1997 u.s.a עם dimarzio chopper בגשר הבייבי החדשה eastwood guitar ultra GP אקוסטית מוגברת fender dg20ce מגבר: peavey classic 30 w אפקטים: redial trimode distortion mxr double shot distortion boss digital delay 3 boss auto wah dunlop crybaby Q535 תמונות תוך דקות (הולך לצלם).

Aviraman

New member
צ'ופר :}}}}

תעלה הקלטה בהזדמנות! אני מת לשמוע את הפיקאפ הזה בפעולה.

yotamn9

New member
איי איי איי

איך בניתי עליה וככה חטפת לי אותה מרעש געש...

yotamn9

New member
לא...

אבל עכשיו אני בונה על הרברנד האמריקאית. רק חסר לי שאת זה יקחו עכשיו...

iiyama1413

New member
שלי...

קלאסית: Admira Maria חשמלית: G&L Legacy Special ומגבר: Marshall MG30 (שנקנו רק לאחרונה)

iiyama1413

New member
אין לי בסיס להשוואה

זה מגבר ראשון (וחשמלית) ראשונים שלי. אני מבסוט ממנו, שמעתי רק בכלי זמר fender frontman 30 ולדעתי המרשל הזה נשמע הרבה יותר טוב. ערוץ האוברדרייב שלו די מעפן...

למעלה