שרשור ציוד

DirtySpirit

New member
שרשור ציוד

לא זכור לי מתי היה פעם אחרונה אם אני לא טועה די מזמן... בכל אופן מנהלים אם היה לפני לא הרבה זמן אז אפשר למחוק את זה... למי שלא יודע, צריך לשרשר את כל הציוד שלכם ורצוי עם תמונות

neo 2

New member
הציוד שלי

אני יודע שלא ציוד משו אבל לאט לאט אני מתקדם עם האיכות גיטרות: סקוויר בולט סטראט נחמדה, פנדר יפנית שנת 90, גיטרה ספרדית של סאמיק. אפקטים: מולטי של קורג דגם AX3G, ודיסטורשן ds-1 של בוס. מגבר של איזו חברה לא מוכרת 10 וואט הפנדר היפנית נקנתה לא מזמן, המטרה הבאה היא מגבר 80-100 וואט ואז מולטי ברמה גבוהה

eran377

New member
היה לא מזמן...

אבל אפשר שוב...

DirtySpirit

New member
הציוד שלי

Fender American Standard Stratocaster Silverhead חיקוי של סטראט קלאסית Pearl River נחמדה עוד קלאסית 3/4 זולה ומעפנה מגבר Marshall MG30dfx[יוחלף בקרוב כנראה בMarshall AVT 50] Marshall Jackhammer שאני מכוון אותו על אוברדרייב ומשתמש בו כבוסט לדיסטורשן של המגבר/לDS1 או בתור אוברדרייב Boss DS-1 בקרוב וואה וואה כנראה

DirtySpirit

New member
שמע.. בתור מגבר ראשון הוא בינוני+

אני אישית די אוהב את הערוץ אוברדרייב שלו... מאוד מגוון. האפקטים בו הם צעצוע והשליטה בהם די אפסית אבל בכל זאת זה עניין קטן ונחמד והקלין גם בסדר בקיצור בתור מגבר להתחלה הוא די טוב אבל במחיר שלו אפשר להשיג משהו יותר טוב ביד שנייה[וגם בראשונה]

new blood

New member
במחיר שלו יש מגבר שלדעתי יותר טוב

Kustom Dual 30RC במיוזיק סנטר.

Dont Panic

New member
הציוד שלי

Ibanez SR700 (שנות ה-90, שהיו לה P/J pickups, סאונד חם וגראולי, לא להאמין שזאת איבנז) Ibanez BTB556 (שישה מיתרים, מסדרת ה BTB הידועות לטובה) AMT Slap Bass (קומפ'/דרייב עבודת יד שנותן סאונד פאנצ'י ומלא כשהדרייב נמוך, ודיסטורשן חולני עם הדרייב עד הסוף) Fender Bassman 60 (פשוט וטוב, לא איכזב אותי)

yotamn9

New member
שלי

גיטרה: Ibanez RG370b יש סיכוי סביר ביותר שתוחלף בקרוב לרברנד אמריקאית. מגבר: Yamaha HY-20G 50W אפקטים: Dunlop Cry Baby 535Q Boss SD-1 Ibanez SM7 שכנראה יוחלף בקרוב לסילבר דראגון Boss DD-3

DirtySpirit

New member
אתה ממליץ על ה535Q?

שמעתי עליו מצד אחד דברים טובים ומצד שני דברים לא כ"כ טובים...

yotamn9

New member
הוא בהחלט פדאל טוב

מגוון מאוד, ואני אוהב את הסאונד שלו. חוץ ממנו יצא לי לנסות רק את האחד הרגיל, ועוד שניים של רוקטרון, והם לא משתווים אליו בכלל. יש גם את הוואה של ווקס. הוא גם אמור להיות טוב, אבל לא יצא לי לנסות אותו.

DirtySpirit

New member
שמעתי שהם טובים,

אבל לפי מה שהבנתי אין בהם קפיץ[ככה שהוואה עולה ויורד ולא חוזר למעלה] וזה נשמע די מעצבן

new blood

New member
להפך, הם היחידים שיש בהם קפיץ.

בכל הוואים האחרים אתה צריך ללחוץ על הפדאל עד הסוף בשביל להפעיל, לשחק עם הווא כמה שאתה רוצה, ואז שוב ללחוץ את הפדאל עד בסוף בשביל לכבות. בווא של מורלי זה הרבה יותר פשוט. קודם כל, יש בו קפיץ, כך שהפדאל תמיד למעלה. אין צורך להפעיל את הפדאל. ברגע שאתה דוחף אותו כלפי מטה, הוא נכנס לפעולה. עזבת את הרגל - הפדאל אוטומטית חוזר למעלה ונכבה.

yotamn9

New member
הא נחמד

בהחלט עדיף על שיטת הלחיצה. שמעתי שהוא גם עובד עם עינית אלקטרונית ולא עם החלק המכאני, מה שמאריך לו את החיים ומונע בעיות.

DirtySpirit

New member
אה.. אז זה הרבה יותר נוח

כנראה לא הבנתי נכון את העניין הזה..

למעלה