שרשור ציוד

yotamn9

New member
אני חושב שזה ככה כמעט בכל הוואהים

אתה מתכוון שהפדאל חוזר למעלה לבד מתי שאתה עוזב את הרגל? אני לא שמעתי על וואה כזה...

vanhalen

New member
פששש מרשים

looking good בכלל לא שערתי שיש עדיין כל כך הרבה 475 שמסתובבות... בת כמה היא? לפחות 15 לא?

יש...

אבל את הדגם הזה יותר בעייתי להשיג, והוא יותר נדיר, וגם יפה :) ממ אם אני זוכר נכון היא בערך בת 15-17.

DirtySpirit

New member
נו אנשים... בשרשורים הקודמים אנשים הציגו פה

ציוד רציני ביותר.. אף אחד לא התחדש מאז האחרון?

Shards

New member
אמממ

Fender Stratocaster (Jap, Ernie Ball Strings, DiMarzio Pickups) Jackson Kelly KE-1 (American Stndrd, Ernie Ball Strings, DiMarzio Pickups) Feder Accoustic (GHS Bright Bronze Strings) Takamine Classic (Hannabach Flamenco Strings) Skylark Classic (Augustine Blue) Fender P-Bass (Jap, GHS Strings) Fender Accoustic Bass (Jap, GHS Strings) Hand made Syrian Oud (D'Adrio Strings) Hand made Egyptian Oud (D'Adrio Strings) M-Audio Keystation-Pro 88 (Dell Laptop for Gigs) Hohner Accordion Hohner Chromatic Harmonica Yamaha Flute Marshall Park 30w Amp LEEM Mixer console Dunlop CryBaby Dan Electro FabTone Distortion Digitech Digital Dely Dunlop Tremolo Ibanez Rotary Chorus BOSS CS3 Compressor Self made foot switch ALTO Wireless Microphone System Shure SM-58 Samson R21 Mics Avtron Mix 601 That's about it I think :)

k a b i n

New member
שלי....../images/Emo168.gif

גיטרה-אפיפון לס פול סטודיו (אשמח לדעת ממי שניגן על הגיטרה הזו מה דעתו עליה....) מגבר- פנדר פרונטמן 15 ואט בעז"ה מקווה להשתדרג באיזה מולטי אפקט חביב...... טוב נו, אני רק מתחיל...

Jesus Wept

New member
כמה זמן לא הייתי פה...

טוב... גיטרה: ERG קאסטום עבודת יד (מהגוני+פליימד מייפל טופ, סט נק, קאסטום אינלייז ועוד שיט כזה או אחר) מגבר: ראש מגבר MADISON DIVINITY 100W - ערוץ נקי + 2 ערוצי דרייב לא תלויים. בוקסא: BEHRINGER 4X12 אפקטים: VISUAL SOUND H2O - אקו/דיליי + קורוס KORG- טיונר בימתי. EHX METAL MUFF - אולי פדאל הדיסטורשן הכי טוב שאני מכיר - משמש כגיבוי וכשאני עצלן במיוחד. ROCKTRON SILVER DRAGON -דיסטורשן מנורה+ סוליד סטייט - מיועד למכירה ROCKTRON THE BIG CRUSH - קומפרסור - מיועד למכירה. נוספים: מערכת אלחוטית של SHURE לגיטרה. הגיטרה:

Jesus Wept

New member
סילבר דרגון

למכירה - עם מנורת NOS במקום הסטוק - פדאל משובח, פשוט אין לי צורך בו. מחיר בפרטי, מגיע עם שנאי ייחודי.

Jesus Wept

New member
קומפרסור

למכירה - שוב - אין לי צורך בו. קומפקטי ואיכותי - קיימת הנחתת סאונד קלה כיוון שאינו TB - אבל זניח למי שמעוניין בקמפרוס אולטמטיבי. מחיר (זול) בפרטי.

למעלה