שרשור ציוד

Kfitzi

New member
רפי הוא הגיטריסט והזמר של דיסטורטד -

אחת מלהקות המטאל הטובות בארץ. הוציאו אלבום לפני שנה (בערך) - שמופץ ע"י אן אם סי. חתמו חוזה לשלושה תקליטים בחברת תקליטים מחו"ל. חבורה של מקצוענים שעושים עבודה נהדרת בלשמור על להבת המטאל הישראלי בוערת. מייספייס אתר רישמי שווה האזנה!

../images/Emo45.gif

ובדרך, למי שלא ראה, יש להם הופעה ביום שישי הבא בצוללת הצהובה בירושלים (כן, אני הולך לתקוע את זה בכל מקום אני מחמם את דיסטורטד! זה פאקינג חלום שהתגשם, למה שלא אשוויץ בכל מקום?! )

Kfitzi

New member
מברוק - אגב הופעות,

יש היום מחווה ללאמב אוב גאד בכפר סבא... אני הולך - יש סיכוי לראות מישהו ממכם שם?!

וואי אני ממש רציתי ללכת

אבל בסוף אני לא בא מקווה שתהנה! אתה תבוא להופעה של דיסטורטד בצוללת, נכון? (נו, באמא'שך, זה לא רחוק מהבית שלך)

Jesus Wept

New member
LOL

Jesus Wept

New member
כי..

נכון לעכשיו אנחנו עובדים עם מתופף סשן (שקד פורמן) ורמת העיקרון מחפשים שותף קבוע. הבעיה היא שרוב המתופפים הטובים בארץ כבר מאובזרים ב-3465 להקות, ואנחנו צריכים מישהו נטול מחוייבויות כדי לצאת לטורים/הופעות.

em AllיKill

New member
שקד פורמן, מוכר לי השם..

תוכל להגיד לי באיזה הרכבים/להקות הוא מנגן בבקשה?

נוןעומר

New member
שקד הוא כור גרעיני

הוא מנגן ב-Dissonant, ב-The Fading (לשעבר אקססום) וב-Acropolis הוא גם תופף במחווה הראשונה למיידן ומטאליקה עם דרור לוקאץ', למיטב זכרוני.י

Jesus Wept

New member
אחחח יובל כפרות על ראשך

אלבום יצא לפני קצת יותר משנה, הופץ בארץ ע"י NMC, ובחלקים מסויימים באירופה ע"י BAD REPUTATION לפני כשבועיים נחתם חוזה תקליטים עם אחד הלייבלים החשובים - CandleLight records בין הלהקות החתומות שם: Daylight Dies Obituary Carnal Forge Emperor To-Mera והאלבומים הקודמים של אופת'. אגב, יובלי, השמועות מפזרות עליך מחמאות אין קץ על עם הספר :)

DirtySpirit

New member
רגע

אתה זה שפעם היה לו את השארבל/ג'קסון[לא זוכר] השחורה עם ה"ברקים"?

DirtySpirit

New member
היא הייתה מדהימה.. למרות שגם הERG טובה

[אני מדבר מבחינת המראה, לא שמעתי אף אחת מהן]

JPOM

New member
בקשר לראש,

אני לא ידוע אם שמעת אבל היה בלאגן ענק עם מדיסון בקשר לאמינות של הראש הזה במיוחד ביחס לתמחור הלא כל כך הגיוני שלו (ביחס לאמינות). מה שכן, הוא נשמע מעולה בהקלטות ששמעתי, למה לא לפנק אותו בבוקסה יותר טובה?

Jesus Wept

New member
לא יודע לגבי בלאגן ענק..

התמחור שלו לא כזה בשמיים. ואחרי שהוא עבר את הולנד-בלגיה-צרפת בוואן, את בלגיה-הולנד ברכבת, את הולנד- ישראל במטוס (ללא פלייט קייס!! עטוף במגבות וניילונים ) והכל שרד נהדר... אז אולי מדובר בעייה שהייתה בעבר ואינה קיימת יותר. מעבר לזה, לא חסרות בעיות גם למגברים שהאמינות שלהן גבוהה. הכל עניין של מזל. הוא מעולה בלייב, הקלטות לא שמעתי, וגם לא אקליט (הקלטות יהיו על ENGL, עוד 3 וחצי חודשים בדיוק) נושא הבוקסא הוא בעייתי. רציתי לייני, רציתי אוואטר, אבל בשקלול הסופי, אין לי יכולת כלכלית כרגע להשתמש בבוקסא יוקרתית יותר. רוב הכסף יילך לטיסות/הקלטות/הופעות. בעתיד, כשאולי יהיה לי מרווח נשימה, אמכור את זה ואקנה איכותית יותר.

למעלה