שרשור ציוד

Aviraman

New member
שלי

Gibson Explorer 92 הייתה לי פנדר יפנית שנמכרת מחר Marshall G30R Marshall Jackhammer Admira Rosario קלידים: Roland E-14 תופים זמניים במרטף - מערכת פרימייר די יקרה וישנה, לא יודע כמה היא שווה, היא גם לא שלי. ציוד הגברה: Shure Sm57 Shure C607 מיקסר Beheringer Xenyx 1002 רסיבר עתיק וטוב עם רמקולים מפוצצים :] אני כרגע חושב על השתדרגות, חשבתי על מגבר, אבל אני מרוצה מהסאונד של הג'קהאמר על ה30 ואני לא הולך להופיע בקרוב, אין אפקטים שאני רוצה במיוחד, חשבתי על באס, בינתיים אני לא יודע.

Aviraman

New member
מצויין

אני ממש ממש מרוצה ממנו :] בתור מגבר ראשון אני חושב שהוא ה-מגבר (אבל זה כי הוא עלה לי גרושים :p) אם אני אשתדרג ממנו למגבר זה יהיה כבר למנורות, הוא מספק סחורה ממש לא רעה ברמת המגברים הבינוניים.

נחמד לדעת../images/Emo60.gif

תודה. ד"א, אפשר לשאול איך עלה לך גרושים? ^^" אצל 'בודגוב' הוא עולה פאקינג 1600 ש"ח.

Aviraman

New member
יד שניה

אה, והמגבר שלי הוא G30, זו סידרה יותר ישנה (והרבה אומרים שגם יותר איכותית), הסידרה גם היא יוצרה בהודו, פשוט יצא להם טוב. גרושים זה 450 שקל ביד שניה :]

Virons

New member
הציוד שלי =]

למרות שזה היה כבר חפיף אז עוד פעם Fender Stratocaster Usa Corona California Ovation CC24 פיקאפים וקערה Usa Admira Paloma סקסופון Trevor & J james mk2 hand made שעכשיו אני מנסה למכור Zoom G7.ut קלידים Roland E-16 מגבר Fender Frontman 25R מגבר מזעזע =[

למעלה