שרשור פאניגרלס^^

עוד מיוטו *-*

הוא החליט להיכנס לחדרו של הנסיך הבודד.. פאקייה דפק על הדלת,וכשלא נשמע שום קול הוא דפק שוב בהיסוס..ואז..

*____*

(את התמונה הזאת אני אדפיס ואדביק על המחברת שלי ^_^) אז..נשמע קול חלוש מהחדר. "מי..זה?.."הנסיך שאל בשקט, למרות שהנסיך דיבר בלחש,פאקייה שמע אותו יותר טוב מכל דבר אחר. פאקייה בלע את רוקו..

אני אוהבת כשמיוטו קופץ מהחלון..

כשהוא לבוש רק בחולצה *_* ולסיפורי: "אני..אני.."פאקייה גמגם,הוא בלע את רוקו שוב,זקף את גבו ואמר "אני האביר פאקייה,הוד מעלתך!!" שום קול לא נשמע מכיוון החדר... פאקייה התחיל לחשוב שזו הייתה טעות,לבוא לכאן מלכתחילה,במקום לישון לצידה של חברתו,העלמה אהירו.(זה בשביל מעריצי אהירו\פאקייה -_-') אבל אז...

^_^_^_^_^ P:

אז הדלת נפתחה בחריקה,בדלת עמד הנסיך כשהוא לבוש רק בחולצת השינה שלו. פאקייה בלע את רוקו,הוא מעולם לא היה כ"כ קרוב לנסיך שעליו כ"כ התאמץ לשמור. הנסיך הביט בפאקייה עם עיניו הבודדות. פאקייה השפיל את ראשו..

Goggle Girl

New member
טאקויה: *עוקב אחרי קואיצ'י וקוג'י*

זו זכותו הדמוקרטית ללכת עימם לארון

עוד *-*

ועכשיו המשך ^^;;; הנסיך זז מעט,פותח מעבר כדי שהאביר יוכל לעבור. פאקייה היסס...אך הוא עשה את הצעד הראשון,כל שאר הצעדים לתוך החדר היו קלים יותר. לאחר כמה צעדים,פאקייה מצא את עצמו כבר בחדר של הנסיך.

^______^

פאקייה הביט סביבו,החדר היה נראה כמעט כמו כל חדר אחר בטירה הגדולה. אך משהו בחדר הזה היה שונה.. החדר היה קודר,אפל ועצוב יותר מאשר שאר החדרים בטירה.. הוא הסתכל על הנסיך שישב על קצה המיטה,בוהה בשום דבר. הוא רחם על הנסיך העדין שצריך להיות בחדר כ"כ עגום,לבדו. ואז הוא החליט....

^.^

הוא החליט ללכת למצוא בשביל הנסיך קצת אור שמש. כי זה הדבר היחיד שיוכל להאיר את חדרו העגום,ואת לבו הבודד. האביר השתחווה אל הנסיך והתכונן לצאת מהחדר אבל אז..

(תתעלמו מטוטו,בתמונה הזאת ^^;;;)

...אז הנסיך אחז בידו. פאקייה הסתובב ומצא את עצמו עומד קרוב לנסיך,קרוב יותר משהיה אי פעם. הם היו קרובים עד כדי-כך שראשיהם כבר נגעו אחד בשני.. האביר לא ידע למה אך...

יאי ^______^

אך...הוא התקרב עוד אל הנסיך,שפתיו נגעו בשפתיו של הנסיך. את הרגע הזה,האביר לא ישכח לעולם. הוא..אביר פשוט..מנשק את הנסיך..שכל אחת הייתה רוצה להיות לצידו.. והנסיך..הוא,הנסיך..שכל אחת הייתה רוצה להיות איתו,מנשק..את האביר הפשוט הזה.. את הרגע הזה..שניהם לא ישכחו. את הרגע המיוחד הזה,שבו שני גופים של אנשים שהיו זרים לפני כמה דקות,התחברו, התחברו ויצרו דבר שאין כמותו. אהבה שאי אפשר לעצור או להרוס. על האהבה הזאת,שניהם,גם הנסיך וגם האביר נשבעו להגן. שבועה שקטה,רק בין שניהם. שבועה שנכרתה ברגע ששפתיהם נפגשו. הסוף ^_______^

Seto¥Girl®

New member
לבכות!!! ;.; כזה מתוק!! |בכי בכי|

אוקייף עכשיו רק לחופית, כל השאר לא לקרוא P: אלא אם אתם רוצים ספויילרים של פרינסס טוטו, לפחות אני חושבת שזה ספוילרים... אז לא לקרוא עד שחופית תגיד שאין פה ספויילרים! >< כן, חופית, אז הברווז הצהוב זה טרינסס טוטו? ואיך למיוטו אין לב והוא כל כך חמוד?!!??! ופאקויה הוא האביר שלו? באמת? הם כזה זוג יפה^^!!!! אני לאהוב מיוטו
הוא כזה באקורה^^

עוד לא ראיתי את כל טוטו אבל....

מה שכתבת זה לא ספויילרים,אבל אני מניחה שמה שאני אענה זה כן ספויילרים ^^;;;; אז...ספויילרררררררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!! *הברווז הצהוב זו אהירו שהיא פרינסס טוטו,בעיקרון אהירו היא ברווז,היא רק רצתה לגרום לנסיך(מיוטו)לחייך שוב. ואז היא הפכה לפרינסס טוטו ^_^ (אם אני זוכרת נכון,כמובן ^^;;;;;) *ממ..למיוטו אין לב,זאת אומרת שאין לו רגשות,והוא חמוד כי ככה הוא,הוא מושלם *____* *ממ..יש אגדה אחת על אביר שנחתך לשניים,לפאקייה יש צלקת בחזה שכאילו חתכו אותו לשניים. מכך נובע שפאקייה הוא האביר מהאגדה ^^;; אני לא יודעת אם פאקייה הוא ממש האביר של מיוטו,אבל מה שכן,מאוד אכפת לו ממיוטו והוא מנסה להגן עליו בכל דרך... אפילו אם לפעמים הוא טועה בשיקולים שלו,מהי הדרך הנכונה להגן על מיוטו. והוא כופה עליו דברים..אבל הכל בגלל שהוא מנסה להגן עליו ^^;; *אני יודעת שהם זוג יפה *_* הם הזוג שאני הכי אוהבת באנימה הזאת!!מיוטו\פאקייה לשילטון!!^___^ *ואהמ...אני לאהוב מיוטו יותר ממך!!!!!!!ומיוטו לאהוב שיאורי מהפיקי שלי ושל עינת(נאטסו-צ'אן ^_^),ששיאורי היא אני במסווה ^^;; מכך נובע שאני ומיוטו זוג מושלם P: *אה..עוד משהו-מיוטו דומה לבאקורה רק בגלל השיער הלבן והצורה של השיער,לפי דעתי מיוטו הרבה יותר דומה לקו-צ'אן :]

יאי *-* (אין ספויילרים)

חופית לכתוב פיקים יפים! אני לא בעד ]פאקייה ומיוטו (בעצם, אני נגד זה, פאקייה שלי! שלי!!!!!!! *_____*) אהירו צריכה להיות עם עוד בן ברווזי- שאלתיאל קוואק ^-^

פאקייה רולז, אבל מיוטו חביב =/

טוב, עכשיו לציורים שאני אספתי ^.^ (וכן, עוד בישים של פרינסס טוטו)

למעלה