שרשור פאניגרלס^^

moon flower

New member
לא נורא שהוא עם צ'הירו הוא עדיין חמ

וד! האקו מיי לאב! איי לאב יו!

moon flower

New member
הנה האלה מגרוויטיישן!

אני אוהבת את הבלונדי לאמרות שאין לי מושג על מה זה! ^^; הרגלים של פאנגירל!

moon flower

New member
ומבאבל גאם קריסיס

הוא לבד אבל הוא די מיוסר הוא חמוד! (גם פה אין לי מושג קלוש על הסדרה!)

moon flower

New member
טוווב... זה הפך לנטוש...

הנה עוד משהוא בשבילכן פאנגירלס יקרות! היישר מראנמה (איך אני לא סובלת אותה! קופצת יותר מדיי! ><) הנה הבישי (ששמו אבד גם-כן) אני לא אוהבת אותם כזוג (מהסיבה הפשוטה שאני פאנגירל...) אבל יש לו ברקע מבט עצוב!

את מתכוונת ליוקי ושואיצ'י ^^;;;

יש דמויות יותר יפות מיוקי(הבלונדיני) לדוגמא-ריואיצ'י והירו *__* בעע..אני ממשיכה עם תמונות ואף-אחד לא יעצור אותי!!!!!!מואהאהאהאהאהא D:< מיוטו שלי *_____*

moon flower

New member
נראה לי שמצאתי את ההירו שדיברת

עליו.. הוא מראנמה נכון? אז הנה הוא בא להתנשק עם איזו יורשת בלתי חוקית של צבע השיער של קוג'י(><!) זה הוא? אם ככה אז הוא באמת חמוד ממנו! דרגת חמידות: 8.7 עדיין לא עולה על קוג'י וקואיצ'י (אני נותנת להם 10!)

כדאי להתחיל עוד אחד?..

*מהרהרת* קואיצ'י:*מפהק*,חופית-צ'אן..לישון,עכשיו?.. לא,אתה יכול ללכת לישון :] אני נשארת ערה עוד!!DD: קואיצ'י:אבל..את תתעלפי,את עייפה מאתמולללל.. לא אני לללאאא.. קואיצ'י:את כן.. אני לאאא.. קואיצ'י:כןןןןן!!!!!!!>___< לאאאאא!!!!!>_______< קואיצ'י:כןןןןן!!!!!! לללל...*נרדמת על המקלדת*

נארוטו DDD:

הוא כזה מאמי!!!!!!!^_____________^ *מחבקת צ'יבי נארוטו* נכון שהוא חמודי?!!!!!(ואוי למי שיגיד לא!!>_<)

Goggle Girl

New member
לאאאאא! X_X

חייבת.... לא.... לפרסם... תמונות... נארוטו... חייבת... להפיל... את... תפוז... D:< בואהאהאהאהאהאהא חמווווווווווווד *לא מפרסמת תמונות עם תרגום למטה, לא לספיילר*

moon flower

New member
כןןן! עוד סיפור D:

אני אוהבת שונן-אי (כאילו דהה) אה ויש לך קישורים לאתרים של פרינסס טוטו? מיוטו הוא ממש, ממש אבל ממש חמוווווד! (מכורה לבישים!!!) יש לי חשש כבד לכך שפאקייה מדמה את עצמו לאישה (זו אישה נכון?) כדי להתקרב לנסיך האהוב שלנו...

מממ...

תחפשי בגוגל princess tutu וזה ימצא לך אתרים ^_^ מיוטו הוא ממש ממש חמוד וממש ממש שייך לי ^^;;;;; פאקייה???אישה??!!!!!!!!ממש ממש ממש לאאאאאא!!!!!!!הוא הבן-אדם האחרון שיעשה את זה!!X_____X בעיקרון בפרינסס טוטו,יש רק רמזים לאהבה בין מיוטו לפאקייה,ולצערי הרב הרמזים מועטים וקטנים מדי ;_; (ואיך אפשר בלי קאי שלי?!!!*____*)

עכשיו ננסה לכתוב עוד סיפורי ^.^

'לא הייתי צריך לצאת החוצה בשעה מאוחרת כ"כ..'חשב נער בעל שיער שחור וארוך,'הייתי צריך להישאר בחדר במלון..אני שונא לא להצליח להירדם..' הנער בעל השיער השחור הסתובב בלי מטרה מוגדרת ממש ליד בית המלון כשלפתע...

^___^

(כשלפתע...)הוא שמע רעש של בייבלייד מסתובב. הוא חיפש אחר מקור הרעש,הרעש משך אותו לעבר יער שהיה בקרבת מקום.. הוא הביט המום בדמות שניצבה שם,מתאמן עם הבייבליד שלו..

^.^.^.^.^.^ P:

הדמות שניצבה שם,הייתה ללא חולצה. "קאי..?..!.."הוא שאל המום.. הנער שעמד שם הסתובב למשמע קולו,"ר..ריי.."הוא אמר, "מה אתה עושה בחוץ בשעה כזאת??.."שאל ריי. "לא עניינך..ומה אתה עושה בחוץ בשעה כזאת?.."שאל קאי, ריי חייך ואמר,מחקה את תשובתו של קאי "לא עניינך.." קאי חייך חצי חיוך והסתובב,חוזר להתאמן.

למעלה