שרשור פאניגרלס^^

Seto¥Girl®

New member
אני לאהוב ריי + קאי

ואני ונייקו עובדות על עוד סיפור אהבה בין השניים^^ מרגש יותר מקודמו^^ ובלי בריאן המעצבן הזה ><

moon flower

New member
אז אם לא אתם: אני!

אני יצרף תמונה בהודעה הבאה, בהודעה הזאתי: פיק שמבוסס על עובדות מעטות ביותר שאני יודעת (אני לא מפחדת מספויילרים!)

moon flower

New member
לא משנה...

תמשיכי את קאי+ריי (סטו הלייט האהובה שלנו לשעבר צודקת בהחלט!) אה ויש פה כתובת נלווית לאתר אנימה ליריקס ששם אפשר למצוא את המילים לשיר הפתיחה "מורנינג גרייס" וכן אתם צודקים... אני חולה... תחפשו שם באתר... זה אמור להיות איפשהוא

moon flower

New member
הנה משהוא קטן שציירתי

ריי נראה פה ממש ממש קטן (טוב... דיי רציתי שהוא ייראה קטן ותמים)

אוקי,בגלל שביקשת שאני אמשיך אז...

הנה ההמשך ^_____^ השקט השתרר בין השניים,כלום לא נשמע חוץ משירת הצרצרים. קאי הסתובב שוב ופנה אל ריי "אתה לא מתכוון ללכת?..לישון או משהו?.." "לא..אני לא עייף.."אמר ריי והביט בעיניו של קאי. "טוב.."מלמל קאי וחזר לגלגל שוב את הבייבלייד שלו. "תגיד קאי.." "מה?.." "לא משנה.."

Seto¥Girl®

New member
אני... למות... שונן איי 0.0

*נמסה* אהה! יותר! *תופסת את מון ולילו וכולאת אותם בחדר עם שני עטים והמון המון דפים** למלא ולכתוב!!! ולפרסם!!! אני צריכה המשך!!! *מסניםה לי שונן איי בפינה* ומה קרה לקאי קאי שלי!?!??!

טוב ^_^

המשך: השקט היה מטריד מאי-פעם. קאי הסתובב בחזרה והביט בעיניו של ריי,"תקשיב,אתה מפריע לי להתאמן..בא לך ללכת?.." ריי השפיל את מבטו וענה חלושות "ב..בטח.."הוא רץ משם במהירות,לבו דופק במהירות. הוא נפל לאדמה,'למה?!!למה?!!למה אני מרגיש שכ"כ כואב לי!למה כ"כ אכפת לי שקאי רוצה שאני אלך ולא אהיה לידו!!'

זה קשה לחשוב על רעיון וגם לכתוב את

הכל בהודעה באותו הזמן -_-; נו טוב...*מפעילה את השיר eye of the tiger בשביל מוזה* 'ולמה אני מרגישה שהלב שלי דופק בעוצמה מסחררת כשאני לידו?!..'חשב ריי ודמעות נצצו בעיניו,'בסה"כ אני רוצה להיות איתו..'ריי מיהר לתקן את מחשבתו 'כלומר..לידו..לעזור לו..'. בינתיים במקום אחר,ביער- קאי דפק את אגרופו באחד העצים,"אני והרגש המטופש שלי לבדידות!!!ארר..בגלל זה ריי הלך..בגלל..בגללי.."קאי אמר ועיניו נצצו בכעס על עצמו,הוא עמד להנחית עוד אגרוף על העץ כשלפתע הבין את משמעות דבריו לעומק.. הוא הסמיק ואז..

^_____^

..אז הוא רץ מהיער במהירות,משאיר את הבייבלייד שלו להסתובב.. הוא רץ ללא הפסקה,ואז הוא שמע קול בכי חלוש.. הוא פנה בפנייה,עוקב אחר מקור הרעש.. ואז הוא ראה אותו שוכב על האדמה,בוכה. "ר..ריי?.."הוא שאל בעדינות,עדינות שלא אפיינה אותו. ריי מיהר לנגב את דמעותיו,"כ..כן.."הוא ענה וניסה לקום על רגליו.. אך הוא כמעט נפל והחליק,קאי מיהר לתפוס אותו.. ריי השפיל את מבטו,קאי עזר לו להתיישר. "אתה..בסדר?.."הוא שאל בדאגה. "כן.."ריי ענה,עדיין משפיל את מבטו.

עוד המשך ^_^

אני מקווה שאני לא משנה את האופי של הדמויות יותר מדי -_-; אם כן,אז תסלחו לי,נה?! ^^ וההמשך ^^;..: גשם החל לרדת,שוטף את העיר,כמו דמעות. שני הנערים עמדו בגשם, "...בוא נלך לתפוס מחסה מהגשם..אתה יכול להתקרר.."אמר ריי והתכונן ללכת, "לא..זה בסדר,אני רגיל לקור.."אמר קאי, זיכרונות של קאי ברוסיה,כשהוא בגד בהם,עלו לריי לראש,הוא מיהר לנער אותם ממנו. "...אם..אתה אומר.."אמר ריי, קאי חייך. 'החיוך שלו כ"כ יפה..'חשב ריי,הוא בהה בקאי.. הגשם המשיך לרדת,מטפטף חזק יותר בכל רגע..

moon flower

New member
ארנאאאאאב!

*________________* ארנאאאב! עוד כמה דקות צ'יבי קאי בתור חתול!

למעלה