שרשור פאניגרלס^^

moon flower

New member
המשששאאאאך! אני דורשת המשך!

הצינון שלי גורם למוזה להיות היפר-אקטיבית! אז הנה לכם מיוטו תוצרת-בית!

עברתי לפה ^_^

הצד עיצבן אותי -_-' למרות מה שקאי אמר,היה קר לו,מאוד קר לו.. הוא רעד, "קאי...אתה רועד.."ריי אמר והביט בקאי בדאגה. "אני בסדר..אני בסדר.."הוא מלמל,מסרב להודות באמת.. "אתה לא נראה בסדר.."ריי אמר ואחז בידו של קאי. גלי חום התפשטו בגופו של קאי,הוא רצה להתקרב עוד אל ריי,לנגוע בו,להרגיש את החום שבו. הוא התקרב אל ריי..לאט לאט.. הם ניצבו שם דוממים,אחד מול השני. נשימותיהם הקרות מרעידות את הדממה...

^______________^

המשך- הם התקרבו אחד אל השני, הם היו קרובים כמו שמעולם לא היו. ליבו של ריי דפק בפראות,מאיים לקרוע את חזהו ולפרוץ החוצה. שפתיו של קאי התקרבו לשפתיו, קאי התקרב אליו עוד קצת,שפתיהם נפגשו,מציירות נשיקה. עיניו של ריי נעצמו,הוא נתן להרגשה המתוקה להציף אותו. זרמים של חמימות עברו בגופו של קאי,כבר לא היה לו קר. הם ניצבו בגשם,לא מתייחסים למה שקורה סביבם,מתנשקים בגשם השוטף,לא חושבים על מה המחר יביא. רק ההווה חשוב. שפתיהם נפרדו,החמימות הופסקה,ההרגשה המתוקה נעלמה. ריי נגע בשפתיו,כלא מאמין,ואז הביט בעיניו של קאי. קאי חייך שוב את חיוכו הכובש, הגשם הפסיק לרדת,לא נותר מהגשם שום דבר,חוץ מזיכרון מתוק,זיכרון של נשיקה,שייחרט בלבבות שני הנערים לנצח. הסוף ^_______^

moon flower

New member
הנה התיקון גם אני מתחילה סיפורון!

הנער הבלונדיני ישב בצד ופרע את שיערו, הוא ממש לא הבין למה הוא ענה לבקשה, הוא רק תופף עם אצבעותיו על הברך, האיש שישב בכורסאת העור הגדולה הסתובב, "ג'ואי כן?" הוא אמר בקדרות, "כן אדון קאיבה" ענה הנער בפחד, "אין לך מה לפחד ממני, אני לא נושך, אני רק רוצה להציע לך... הצעה..." אמר הבחור וקם מהכורסא, הוא התקרב אל ג'ואי והרים את סנטרו, "אני יכול לתת לך משאלה אחת, משאלה אחת תמורה למשאלה שלי" אמר קאיבה וחייך, "ואנא, קרא לי סטו" אמר והניף את פרק ידו, "ומה היא המשאלה?" הסתקרן הנער, "זה הולך ככה, אתה אמור למצוא את דרכך במבוך שיצרתי, בדרך יהיו לך רמזים על הכיוון הנכון, כשתעבור את המבוך אתה... תראה מה יהיה הלאה..." אמר סטו וחייך באכזריות, ג'ואי משך בכתפיו והסכים, הוא ידע מה משאלתו תהיה והוא הסמיק מעט...

moon flower

New member
המשך

ג'ואי וקאיבה נכנסו לחדר ענקי, "וואו" פלט ג'ואי, "מדהים נכון?, וזה עוד לא החדר הגדול ביותר שלי..." אמר סטו וחייך, הוא עלה על מן צלחת עגולה שנעלמה אחריו, ובמקומו ג'ואי ראה הולוגרמה, "לך עוד חמישה מטרים ותיכנס למעבר הימני ביותר, בהצלחה" אמרה ההולוגרמה ונעלמה יחד עם האור, "טוווב, אז אני בחדר ענקי וחשוך בתוך מבוך... לא נורא" מלמל ג'ואי ונכנס למעבר, הקירות היו צרים דיים כדי שהנער יוכל למשש את דרכו בחשיכה, לפתע הקיר נגמר ואז הופיעה הולוגרמה נוספת, "אתה צריך ללכת בכיוון שבו נושבות רוחות ההתחלה..." אמרה ההולוגרמה ונעלמה, "רוחות ההתחלה?!" מלמל ג'ואי ועיוות את פניו, לפתע משב רוח אדיר הגיע מכיוון כלשהוא, כיוון הרוח השתנה עוד הפעם ועוד הפעם, עד שג'ואי כבר לא יכל להבחין בכיוון, "רוחות ההתחלה... רוחות ההתחלה..." מלמל ג'ואי ותקע את ידיו בכיסים... "זהו! רוחות ההתחלה! הרוח של הבוקר באה תמיד מכיוון מזרח, ומזרח זה ימין!" אמר ג'ואי ופנה ימינה, ההולוגרמה הופיעה שוב, "מה הפעם?, אמר ג'ואי והסתכל בהולוגרמה, "עברת יפה את המשימה", "תודה" מלמל ג'ואי וגירד את שכמו, הוא שוב נזכר במשאלה שלו וניסה לנסח את מה שיאמר במוחו, "ועכשיו תורי, אולי המשאלה שלי מטופשת ובלתי הגיונית, אבל... אני רוצה נשיקה.." אמר ג'ואי לעצמו וחייך בחיוך קלוש...

moon flower

New member
ועוד לפי בקשתה של ווילו

"אוווץ'!" צווח ג'ואי ונחת על הרצפה החלקלקה, הוא המשיך ללכת ונדמה כי רגליו עמדו להירדם, "כל-כך עייף" מלמל ג'ואי והתאמץ לא לסגור את עיניו, עוד הולוגרמה הופיעה "מרגיש עייף?, נכון, פה אתה צריך להחזיק חצי דקה של היפנוט בלי שתירדם, הדרך ישרה אבל זה משתלם כי אם תצליח לשרוד תדלג על שתי משימות בעזרת קוד סודי שיינתן לך" אמרה ההולוגרמה ונעלמה, "קוד סודה הא?, בחור מוזר... למה אני בכלל מאוהב בו?" אמר ג'ואי בייאוש והמשיך ללכת, שומר את התקווה בליבו "קדימה! כמו ששרדת בשביל סרניטי!" אמר ג'ואי וכיווץ את אגרופיו, "אז זה היה בשביל משפחה ועכשיו בשביל..." הוא השתתק והמשיך ללכת, הזמן שעבר נמשך עוד ועוד, כאילו מסרב להתקדם, "נו כבר זמן! זוז, זוז!" צעק ג'ואי לעבר חלל האוויר לפתע הוא שמע צלצול של פעמון וקוד זוהר הופיע לפניו "לחץ על הכפתור?" אמר ג'ואי ולחץ על כפתור זוהר, פתק השתלשל ממנו ועוד לוח הופיע מאחוריו, זה היה מסך מחשב "שרבב את הפתק לכאן" היה כתוב על המסך וחץ הצביע למטה, ג'ואי מישש את הקיר עד שמצא סדק, הוא הכניס את הפתק לתוכו והודעה קפצה על המסך "קורא סיסמא, אנא המתן, קריאת סיסמא אושרה, מפעיל מערכת אור" היה כתוב ואלפיי נורות בצורת חיצים הופיעו המשך יבוא

moon flower

New member
את בטוחה? *מסתכל בחופית עם מבט

חשדני*... .. ., טוב אז הנה!: ג'ואי עקב אחריי החיצים המנצנצים, המרחק שעבר היה אדיר, הוא נשען על הקיר הקריר ונאנח, הוא המשיך ללכת בעקבות החיצים כשלפתע ההולוגרמה הופיעה שוב, "מזל טוב ג'ואי, עוד משימה אחת ותוכל להביע את משאלתך לפניי" אמרה ההולוגרמה בקולה המתכתי, "פה אתה צריך להוכיח כי ליבך טהור וראוי למשאלה, אתה תוכל לבחור באחד מהיצורים הבאים שינחה אותך, בחר במה שליבך אומר..." אמרה ההולוןגרמה ונעלמה, במקומה הופיעו שתי יצורים פרוותיים מאור אחד וורוד והשני ירוק, "קאטו!" צווח הוורוד, "ראטו!" צווח הירוק, "ג'ואי?" מלמל הנער והושיט את ידיו אל היצורים, שניהם חייכו והחלו לצווח בקולי קולות... (סורי שזה קצר, אני פשוט כותבת את זה פרק-פרק), המשך יבוא

moon flower

New member
הנה האחרון והכי חמוד! *אני לבד...*

ג'ואי וסתכל בשני היצורים הפרוותיים שעמדו מולו, "אתה חייב לוותר על משהוא בשבילי, כלומר לא בשבילי, בשביל אחי... הוא נפגע ואם לא אשיג קלף נדיר ואשתמש בו אז הוא ימות..." מלמל הוורוד בקדרות, "יש לך אולי את אביר הלהבה?, זה הקלף שאני צריך..." הוסיף הוורוד, "היי! אל תקשיב לו! אני צריך את הקלף! ואם תתן לי אותו אני אשכפל אותו אחזיר לך!" אמר הירוק, ג'ואי גירד את שכמו בעצבנות, אביר הלהבה היה הקלף האהוב עליו, הקלף שקיבל מסרניטי כשקנתה לו את החפיסה ליום ההולדת, ג'ואי נאנח וניסה ללטף את היצור הוורוד אך ידו עברה דרכו, הבעה מופתעת עלתה על פניו של ג'ואי, "אני מבין אותך קאטו... גם לי הקלף יקר ואני יודע איך זה להרגיש שאיבדת מישהוא קרוב..." אמר ג'ואי והעלה את מבטו לעבר חלל האוויר, "אני לא רוצה לאבד את הקלף אבל אני חייב, זו הכל אשלייה אחת גדולה שבסופה יתגשם חלומי הכמוס ביותר..." אמר לעצמו ג'ואי והסמיק מעט, מזל שהיה חשוך אחרת הוא לא היה מעז להראות את פניו במשך שבוע, ג'ואי חיטט בכיסו והוציא את החפיסה שלו, "תתקרב" אמר ג'ואי וניצל את האור שהפיץ היצור בכדי לראות את התמונות שעל הקלפים, "הנה הוא" אמר ג'ואי בקדרות והושיט ליצור הוורוד קלף, "תודה!" צווח היצור ותפס את הקלף, הירוק מביניהם החל לרעוד והתנפץ לאלפיי רסיסים, "עקוב אחריי!" אמר היצור הוורוד והחל לקפץ לעבר הכיוון שג'ואי החשיב לנכון, "לאן אתה מוביל אותי?" אמר ג'ואי ופנה ליצור, "תיכף תראההההההה!!!" צווח היצור והתנפץ גם הוא, "היי? היי?! זה לא מצחיק איפה אתה?!?!" צעק ג'ואי, לפתע האורות נדלקו וג'ואי מצא את עצמו עומד מול דלת עץ, הוא פתח אותה ונכנס פנימה, סטו ישב בתוך כורסא מעור וחייך, אביר הלהבה היה בידו, הוא הושיט אותו לג'ואי ואמר בשקט: "עברת את הכל, כל הכבוד לך... ג'ואי" רק עצם אמירת השם גרם לנער צמרמורות בגב, "ועכשיו למשאלה שלך" אמר סטו והרים את סנטרו של ג'ואי "אה אממ, אהה אני לא יודע בדיוווק איך לנסח אבבבבללל...", "נו אני מחכה" אמר סטו והביט לתוך עיניו של ג'ואי, הנער הסמיק ופלט את דבריו החוצה "אני רוצה שתנשק אותי!" אמר ג'ואי והתנשף, "אם רצונך הוא כזה, אף על פי כן שלא ציפיתי ממך לגלות מה הייתה המשאלה שלי..." אמר סטו והצמיד את שפתיו לשפתיי ג'ואי ההמום... סווף! ^______________________^

Seto¥Girl®

New member
אני נשבעת לך שקראת את המחשבות שלי!

בדיוק תכננתי לעשות כזה דבר, רק שג'ואי וסטו נלחמים בדו קרב, והמנצח צריך לזכות במשאלה... דרך אגב יקירתי, סטו שלי מזמן לא יושב בכורסה מעור, אני לא מרשה לו... ^^ בעע P: אולי אני אעשה בכל זאת את הפיק, אבל לא העתקתי ממך, כי אני חשבתי על זה קודם! P:

moon flower

New member
אני גם לא העתקתי ואין לי חוש

שישי או משהוא (רק מייל ואופיר), אז ככה שגם אני לא העתקתי, רציתי להכניס את "יוגי קטן (X_X)" בצד בתור סטרואיד אבל אני לא רוצה להרוס נוסטולגיות... למה לא כורסא מעור (ביג בוס קאיבה *.*)? נה, לא משנה, אני מעדיפה את הג'ואיסטר על פני הביג בוס (אני לא טיפוס של כורסאות עור, אבל אני כן טיפוס של כסף! ^^;) קוג'י: *מלקק מהשפתיים שאריות של קרמבו* ואם יהיה לה כסף אז היא תוכל לקנות עוד קרמבו! מון: פסיכיאטר? קוג'י: לא! קרמבו ^^!

OFIRB9

New member
אני רוצה את ריי וקאי!

תמשיכו איתם! אני מתה על זה!!!!!!!! אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!! עשיתם לי את היום! לא! את סוף השבוע!!!! גם אני אתחיל אחד כזה, נגיד על........ מקס וטאיסון? בעעעעע בחיים לא אני יעשה על טאלה (זה רק אני או שהוא ממש מקסים שהוא מחייך?) ו....בריאן? לאאאא אני יודעת! שני המתוקים ביותר! (חוץ מריי וקאי) טאלה ואוליבר! אאא! הוא כזה פרצוף מתוק! שלא לדבר על זה שיש לו את הקול של ג'ואי! ^___^ מרשים לי? אני חייבת! קואיצ'י:קרמבו! מיני קרמבו! (משחק מילים)

OFIRB9

New member
בעצם

אני די אוהבת לחשוב על גירסאות לסיפורי פיינל פנטאסי הלו! גם זה יפאני! והאנשים שם ממש יפים! (אני עדיין חולמת על סקוואל טידוס וסורה, חבל שלכולם יש חברה :()

moon flower

New member
פיר-פיר!

חח גם אני אוהבת את אוליבר (גם אם צומח לו שיער בצבע של דשא), אולי תנסי קרוס-אוברס כמו למשל ג'יימס (אני ממש נדושה) ואוליבר (קרוס-אוברס: פיקים שבהם יש דמויות מכמה סדרות/עונות שונות), אני הייתי הולכת על זה אבל ניחא, זה נדוש כמוני!

למעלה