הנה האחרון והכי חמוד! *אני לבד...*
ג'ואי וסתכל בשני היצורים הפרוותיים שעמדו מולו, "אתה חייב לוותר על משהוא בשבילי, כלומר לא בשבילי, בשביל אחי... הוא נפגע ואם לא אשיג קלף נדיר ואשתמש בו אז הוא ימות..." מלמל הוורוד בקדרות, "יש לך אולי את אביר הלהבה?, זה הקלף שאני צריך..." הוסיף הוורוד, "היי! אל תקשיב לו! אני צריך את הקלף! ואם תתן לי אותו אני אשכפל אותו אחזיר לך!" אמר הירוק, ג'ואי גירד את שכמו בעצבנות, אביר הלהבה היה הקלף האהוב עליו, הקלף שקיבל מסרניטי כשקנתה לו את החפיסה ליום ההולדת, ג'ואי נאנח וניסה ללטף את היצור הוורוד אך ידו עברה דרכו, הבעה מופתעת עלתה על פניו של ג'ואי, "אני מבין אותך קאטו... גם לי הקלף יקר ואני יודע איך זה להרגיש שאיבדת מישהוא קרוב..." אמר ג'ואי והעלה את מבטו לעבר חלל האוויר, "אני לא רוצה לאבד את הקלף אבל אני חייב, זו הכל אשלייה אחת גדולה שבסופה יתגשם חלומי הכמוס ביותר..." אמר לעצמו ג'ואי והסמיק מעט, מזל שהיה חשוך אחרת הוא לא היה מעז להראות את פניו במשך שבוע, ג'ואי חיטט בכיסו והוציא את החפיסה שלו, "תתקרב" אמר ג'ואי וניצל את האור שהפיץ היצור בכדי לראות את התמונות שעל הקלפים, "הנה הוא" אמר ג'ואי בקדרות והושיט ליצור הוורוד קלף, "תודה!" צווח היצור ותפס את הקלף, הירוק מביניהם החל לרעוד והתנפץ לאלפיי רסיסים, "עקוב אחריי!" אמר היצור הוורוד והחל לקפץ לעבר הכיוון שג'ואי החשיב לנכון, "לאן אתה מוביל אותי?" אמר ג'ואי ופנה ליצור, "תיכף תראההההההה!!!" צווח היצור והתנפץ גם הוא, "היי? היי?! זה לא מצחיק איפה אתה?!?!" צעק ג'ואי, לפתע האורות נדלקו וג'ואי מצא את עצמו עומד מול דלת עץ, הוא פתח אותה ונכנס פנימה, סטו ישב בתוך כורסא מעור וחייך, אביר הלהבה היה בידו, הוא הושיט אותו לג'ואי ואמר בשקט: "עברת את הכל, כל הכבוד לך... ג'ואי" רק עצם אמירת השם גרם לנער צמרמורות בגב, "ועכשיו למשאלה שלך" אמר סטו והרים את סנטרו של ג'ואי "אה אממ, אהה אני לא יודע בדיוווק איך לנסח אבבבבללל...", "נו אני מחכה" אמר סטו והביט לתוך עיניו של ג'ואי, הנער הסמיק ופלט את דבריו החוצה "אני רוצה שתנשק אותי!" אמר ג'ואי והתנשף, "אם רצונך הוא כזה, אף על פי כן שלא ציפיתי ממך לגלות מה הייתה המשאלה שלי..." אמר סטו והצמיד את שפתיו לשפתיי ג'ואי ההמום... סווף! ^______________________^