שרשור פאניגרלס^^

moon flower

New member
מיוטי! אייק!

קוג'י: את אוהבת אותו יותר ממני??? ;_; מון: אם תהיה קצת עם הכלב אז אולי... היי הנה תראה! קוג'י: זה דיוקן שלי! מתי שהלכתי לקנות אשל מהמכולת ואלפי פאנגירלס רצו אחריי אז הייתי צריך ליווי חשאי בצורת אח בישי! קואיצ'י: נכון שאני אח טוב??? *מחבק את קוג'י* מאט: אתה יודע קן-צ'אן יש לי פלאשבקים... קן: אתה אומר לי את זה? היא פרסמה תמונה של אחי למעלה... אני חי בהכחשה!!! דיי-צ'אן! הלפ מי! מון: *מוציאה דיי-צ'אן עם צלחת ראמן מאחורי גבי* קן: *מחבק את דיי-צ'אן* דייויס: קן-צ'אן! אתה פה! כמה התגעגעתי *דמעה זולגת במורד הלחי* מון קואיצ'י קוג'י מאט קן וטאקויה: אווו מון: *פותחת את החדר הסגור עם המנעול ומכניסה את דייקן לבפנים* מון: אני רעה! ^^!

Goggle Girl

New member
לאאא, זה הכלב! *בורחת בצרחות*

זה הרשע הראשי! תיראו אפילו מה הוא עשה לקוג'י ;;

Apikachu L

New member
חוצפה!

ואלה אתן לא מעריכות מישהו נחמד איפה לילו כשצריכים אותה? איזה חמוד!!!!!!11 ושאף אחת לא תחלוק עלי! תוסיפפו תמונות שלו, למה גיזענות?

moon flower

New member
לא זו לא חוצפה ^^

זה פאנגרליזם, כן מיוטי החמוד הוא גם בישי (בישי אפל! *מזילה ריר*), אבל למאלו (שזה יענו רק בספרדית...) מיוטיסמון הייתה מסיכה מוזרה כזאתי שהיה בה אף בגודל בלתי חוקי והיו לו גם "זרועות תמנון" שהופכות אותו ללא הכי בישי (אבל מיוטי הרגיל עדיין חמוד ^^;), אין לי תמונות שלו אבל אי אנסה למצוא =/

Snake Bandage

New member
לאאאא!!! רק לא מאלו מיוטיסמון!!!!!!

שלא תעזי אפילו לחשוב על למצוא תמונות שלו!!! את רוצה לגרום לאנשים להתעורר בבהלה מסיוטים מזוויעים כל לילה?! וזרועות תמנון? מאיפה המצאת את זה? לא היו לו זרועות תמנון. רק שני ראשים מכוערים ומזילי ריר... *רועדת* די, לא רוצה לחשוב על זה.

Snake Bandage

New member
מה?? למה זה השתרשר לפה?!

אני מוכנה להישבע ששרשרתי את זה למקום הנכון...

Apikachu L

New member
נכון, אבל מיוטיסמון

זה כבר עיניין אחר

בגלל שאני משועממת ומתה מעייפות..

וגם כואב לי הראש והגרון P: אני עייפה בגלל שאתמול ישנתי באולפנא שלנו,עם כל הבנות וישנו רק ב4-6 לפנות בוקר ^^;;; והתעוררתי ב7 וחצי בערך P: אז..בכל אופן,הגיע הזמן שאני אשים את התמונות של הבישים שלי *_* נתחיל בפאקייה,נכון שהוא פשוט מושלם?..*-* והוא מזכיר לי קצת את קוג'י P:

ורק כדי שתבינו למי שייך קאי באמת ^^

בעע..חברה שלי מהכיתה החליטה שקוג'י שלה >_< והיא לקחה את יומני היקר והביטה בקוג'י וקואיצ'י שעות על גבי שעות אתמול בלילה \= והבאתי איתי דיסקים של דיג'ימון ודיסקמן והיא כל הזמן שמעה את השיר של קוג'י \= חחח..היא תהיה פאנגירל מושלמת D: רק לפני כן..אני צריכה ללמד אותה לאהוב שונן-איי,היא הייתה די המומה מהקטע ששני בנים מתנשקים P: והיה לי ממש ממש כיף DD: רק שהבטריות של הדיסקמן נגמרו מהר מדי,ולא הספקתי לשמוע את השיר של צ'וביטס ;-;

ותמונה של מיוט(מיוטו)הבישי שלי *_*

נכון שהוא ממש מזכיר בפנים את קואיצ'י??!!!תדמיינו אותו עם השיער של קואיצ'י ^^;;;; הוא יהיה דומה לו :]

ועכשיו עוד פאקייה *-*

יאי!!!בישים!!!!^______^ התגעגעתי אליכם בישים שלי *____* קואיצ'י:גם אנחנו התגעגענו ;-; קוג'י:נכון!^.^ התגעגעתי לשמלות הורודות שלכם!!!DDD: קואיצ'י:..ואנחנו לא..*בורח עם קוג'י לארון*

פאקייה ^^;;

(אם אתם רוצים שאני אפסיק עם התמונות רק תגידו..כי יש לי עוד הרבה הרבה ^_^) ולנסיך היו אבירים,כמו לכל נסיך. אבל היה לו אביר אחד מיוחד.. אחד ויחיד,אחד שהגן עליו לא משנה מה...

עוד תמונות :]

(אגב תודה לרוקט על התמונות שהיא שלחה לי *_*) לאביר קראו פאקייה. הוא היה אביר אמיץ,בעל לב ארי. אבל היה לו פחד אחד,פחד שהיה חזק יותר מהכל..

מיוטו סובל *__*

הפחד שלו היה מהמוות. אבל למרות הפחד הזה,הוא הגן על הנסיך באומץ לב. יום אחד,הוא החליט לעשות מעשה..שאף-אחד לא עשה לפניו...

למעלה