שרשור פאניגרלס^^

Seto¥Girl®

New member
אה 0.0 אתה באמת לא רואה יוגי הו...

טוב... P: יכול להיות שאני כותבת כאן ספויילרים, בסה"כ אני כותבת על פירמידת המילניום, אבל בכל זאת, רואי יוגי הו, היזהרו... P: טוב, אז יוגי קיבל מסבא שלו את פירמידת המילניום בחתיכות. אחרי ניסיונות רבים הוא הרכיב אותה. פירמידת המילניום היא אחת מתוך שבעה פריטי מילניום. לכל אחד מהם יש כוח מיוחד (לפירוט של הכל לך לאתר ערוץ הילדים, תוכניות, יוגי הו, הכותבת של הפינה ממש נחמדה וחכמה...) בתוך פירמידת המילניום היתה כלואה ישות עתיקה של פרעה שלא תועד בהיסטוריה. אותו פרעה נקרא "יאמי יוגי" יאמי= אפל יוגי= השם של הילד ה"נבחר" (בהמשך הסדרה מגלים למה דווקא הוא הנבחר...) לפניי שלושת אלפים שנה המפלצות היו אמיתיות והאנשים שיחקו ב"עולם הצללים", אבל המפלצות איימו להשתלט על העולם או משהו כזה, אז יאמי יוגי נכנס לפעולה וכלא אותם או משהו... הוא כלא את הכוח האפל בשבעה פריטי המילניום שנשמרים על ידי שאדי במצריים... מי שישיג את כולם יכול לשלוט בעולם הצללים וכזה... בקיצר אחלה עלילה לסדרה שכל מטרתה היא שנקנה את הקלפים האלה, אבל בסה"כ זה משחק עם המון מחשבה וטיפה מזל, והמון בישים חתיכים

Seto¥Girl®

New member
P: הוא לא משוכפל...

אם תשים לב, אחד מהם גבוה יותר ועם עיניים ותסרוקת מעט שונים. הגבוה הוא יאמי יוגי, והקטן הוא יוגי... צירוף מקרים מעניין מאוד שהם נראים אותו דבר P: מצד שני גם סטו הכוהן וסטו קאיבה נראים אותו דבר... זה הנשמות שלהם התגלגלו לגוף אחר נראה לי... זה גם מסביר למה לסטו יש גם פלאשבקים...

טיקיי

New member
אם אלה הנשמות שלהם בגוף אחר...

אז איך נפגשים? והדבר האדום שחור מאחוריהם, זה כובע, או חלק מהשיער?

Seto¥Girl®

New member
P:

בפירדמידה הזאת שהוא תולה על הצוואר עם שרשרת, שם שוכנת הנשמה, וככה הם מתחלפים... והדבר הזה מאחורה זה השיער שלהם P: אני אוהבת לקרוא לזה "תסרוקת כוכב" .... תחשוב כמה ג'ל הוא שם בכל יום בשביל זה !!!

OFIRB9

New member
שיא אללה לא הייתי יום אחד...

וכבר מאה הודעות ^^ וגם פרצוף חדש 3:)

Seto¥Girl®

New member
P: אני לא מאמינה עליך...

כובע?! מה פתאום?! הלוואי שהיה כזה כובע!... וזה אחלה שיער... ראית את של טריסטן? זה כמו של כריש P:

moon flower

New member
אופיייר ><

טריסטי נחשב למכור לג'ל (כמו בעצם גם חצי מהבנים באנימה ובמנגה אבל לא משנה...^^;) אני חזרתי להיות הסלבדור והנה לכם אשיטאקה מהנסיכה מונונוקי! (מי שלא ראה את הסרט הדבר הבא שמובא לכם כאן הוא ספויילר) טוקי: היי למה שלא תוריד את המסכה, אני מתערבת שאתה נראה ממש חמוד מתחתיה! *אשיטאקה משפיל את מבטו*, לאחר כמה דקות שיחה עם גונזו וגב' אבושי אשיטאקה מוריד את המסיכה טוקי: היי! אתה לא חמוד! אתה יפיוף! (ו7אין לכם מושג עד כמה היא צודקת!)

moon flower

New member
לא משנה הנה שאר 184538657

התמונות שלי... סתאאאם! נכון קוג'י? קוג'י: *סניוול צ'יק* למה לי אין רוח עתיקה? מון: לא אתה לא... יש לך את קואיצ'י טאקויה קן-צ'אן ומאט! מה עוד? קוג'י: רוח עתיקה??? מון: מה דעתך שנתפשר על בנדנה וקרמבו? קוג'י: קרמבווו!!!! ^^ קן: היי גם אני רוצה קרמבו! מאט: מה בנוגע לקקאו חם?*מביט בי במבט ממיס* מון: אם תעשה לי קטע סולו עם הגיטרה! מאט: *מרים אגודל וקורץ* אולי את "דרך הדמעות?" מון: איייק! כן! מאט: או.קיי אבל אחרי קקאו וקרמבו!

אשיטאקה *__________*

כן הוא בישי לא נורמלי!!!!!! עוד אח לרשימת הבעלים שלי ^.^ (הרשימה נעשית ארוכה מרגע לרגע X_X)

moon flower

New member
אשיטאקה שלי!!! ולא שלך וגם לא של

סאן! למה הוא צריך זאבה עם יש לו פאנגירל וקרמבו! (בנים... לכי תביני אותם -.-)

*הופכת לנקו-נאטסו ומתקיפה אותך*

אשיטקאה שלי!!! 3:< והוא לא מחפש קרמבו, הוא מחפש מישהי מקסימה כמו סאן *-* זה אינויאשה שאני לא מבינה מה הוא בכלל מחפש אצל קאגומה ~_~ ואם כבר תגובה, אז ציורי של ריו-צ'אן ^.^

OFIRB9

New member
הלפ מי...

איזה מצב לא נעים... אני לא מבינה אינטרנטית! אני אפילו לא יודעת עם זה בכלל אינטרנטית! מה זה צ'יבים!?!?! מה זה לול?!?! מה זה בישי?!?!!??! ואה...זהו

למעלה