שרשור חדשות חדש!!

ronit330

New member
וווואוווו

ווואוו,תודההה
זה ממש יותר יפה!!! אבל רק מה עשיתם כדי שאני ילמד?

motib4

New member
תשובה...

הורדתי את כל הפנים למטה, כי אם הם למעלה, היא נראית נורא שמנה... אחרי שהורדתי את הפנים למטה, נשאר רווח בין השיער לעיין, אז הורדתי קצת גם את השיער. את יכולה לנסות לשים אותן אחת על השנייה ולראות הבדלים ברורים. ו.. בבקשה.

motib4

New member
עוד משהו.

הצללתי על הפנים באיזורים שהשיער מצל עליהם.

Pheonix

New member
דולי>>>

אמממם... זאת לא הדולי שלי, אלא של חברה שלי, שבאה לבקר מארצות הברית. אני עזרתי ברעיונות... הדולי היא אשה אפריקאית (תשימו לב לבד...
)

shaililo

New member
תגובה + דולי

מה זה? זה אמור להיות שיער? את בהחלט צריכה להשתפר... הוא גושי ובכלל לא הבנתי שזה שיער... חולצה דיי נחמדה אבל אני לא מתה על הבייס. ועכשיו גם אני עשיתי דולי... מה דעתכם?

הממ השיער יפה !!!

לדעתי הוא קצת יותר מידיי אמיתי בשביל הדולי.. זה ניראה כאילו לקחת שיער מתמונה והלבשת על בובה...
זה מוזר קצת .. אני אישית לא אוהבת.. השימלה חמודה נורא ולדעתי לא היית צריכה להשאיר את קו הקונתור זה דיי הורס כי זה לא ממש קשור... ואת הנעליים לא אהבתי כלל.. ולא יודעת אם הן טובות אני בכלל לא אוהבת לעשות נעליים לדוליז שלי...

Pheonix

New member
לא משנה...

זה לא אני עשיתי... חברה שלי עשתה. אני עזרתי לה בבגד...

עוד גורל אכזר שניבצר על דולי

להיות קורבן לניסויי הפוטושופ שלי
דווקא יצאה יפה.. אני חושבת השיער אולי לא.. שמתי אותי גם בלי שיער למיקרה שתירצו לשפר או .. לשנות.. וואטוור..
תגובות +בונות יתקבלו בברכה (ובשימחה ובששון ושימעון ורוחמה...
)

Solinka

New member
אהבתי ביותר

רק חבל שהיא כל כך כהה אהבתי את השווצ´רט השיער מקסים אל תשני רק חבל שהבגדים כלללל כך כהים ולא רואים את הבובה כמעט לא רואים את הפרטים וזה חבל כי היא יפה מאוד

../images/Emo13.gif תודעע..

הממ בלעט בפוטושופ היא ניראת יותר טוב ואז אני מעבירה אותה לצייר וזה כבר.. לא
נאחס.. אני אנסה להבהיר אותה..
תודה פכל אופן

Jelly Beans

New member
השניה כל כך.. כל כך.. ../images/Emo60.gif

יפה!!!!1
מהמממממממממממממת לדעתי
אהבתי!

shaililo

New member
וואי אהבתי!!!

ממש אהבתי ת´שמלה!!! אבל ההצללה שם לא ממש נכונה למרות שזה מדהים... בכלל הדולי ממש יפה

למעלה