שרשור חדשות חדש!!

the rock girl

New member
שרשור חדשות חדש!!

בגלל שהקודם ארוך והקבצים לא עולים!! אותם חוקים כמו בקודם.. תגיבו לשלי בבקשה!!! עבדתי עליה הרבה!!!! ****הנעליים לא שלי!

shaililo

New member
אההההה...

אני לא ממש אוהבת את זה שיש מלא פרטים שלא מתחברים אחד עם השני... למה אין לה שיער? וסך הכל דיי חמוד... הבייס מדליק אפשר אותו?

the rock girl

New member
....

בטח!!!!... אין לה שיער בכוונה...ניסיתי לעשות לה וזה לא התחבר יפה... אני אחפש את הבייס ואשים אותו פה... עוד תגובות..??

shaililo

New member
../images/Emo141.gifדולי נחמדה שלי../images/Emo141.gifתגיבו!

דולי חמודה שעבדתי עליה קצת זמן ואני חושבת שהיא חמודה אבל יש בה משהו מוזר. מה שאני רוצה לבקש זה שתגיבו וגם אם מישהו יש לו את הסוג בייסים האלו שיישים כי יש לי רק אחד תודה

The Charmd One

New member
תגובה../images/Emo13.gif

קודם כל- מגפייםם מדהיממוותתת שיער יפה, אבל לא יודתע לא מתאים לדולי כל כך לדעתי...תדגישי יותר את הקרקפת... השמלה בסדר, אבל השרוולים יותר מדי מרובעים...זה לא ריאלי..הם גם לא יכולים להיות כ-ל-כ-ך סימטרים.... אבל סה"כ נחמד

motib4

New member
דולי חדשה שלי... ../images/Emo13.gif

יש תגובות? איך יצא השיער. אה- תגובות בונות בלבד.

BIG wannabe

New member
לא יודעת, לא אהבתי..

היו לך טובות יותר, הרבה יותר השיער יצא טוב, אבל קצת "ישר" בצורה גלית, וואי אני גרועה בלהסביר את עצמי.. החצאית פשוטה כזאת..

Jelly Beans

New member
טוב.. ../images/Emo60.gif

זה תגובות לשתי הדוליז האחרונות. השמלה הורודה: דבר ראשון.. למה הכל כל כך ישר????????? השרוולים ישרים מידי, וגם הנעליים. אני לא זוכרת מה היה השיער אז מצטערת. ואני די בטוחה שראיתי דולי מאוד מאוד דומה לזאת עם שמלה אדומה.. או שזה לא זה?
הדולי של מוטי: השיער נחמד מאוד! הרעיון של השמלה ממש יפה ו.. יפה, בקיצור. בלה.

Jelly Beans

New member
אההה, זה לא שמלה! ../images/Emo60.gif

או שזה כן? לא יודעת... בעעע, אני אבלה!

PrinseC

New member
כן...

ממ... זה טיפה דומה לדולי שאני עשיתי.... אבל לא ממש.....
לא יודעת....

תגובה בונה:../images/Emo13.gif../images/Emo19.gif

הדולי חמודה מאוד,
רק השיער שימטרי מידי והשמלה, או מהשזהלאיהיה שהיא לובשת לא מתאים לבייס הדי-ילדותי-ומתוק.:)

Doly Girl

New member
דוליז חדשות! ../images/Emo34.gif

זו הפעם הראשונה שאני משתמשת בבייסים האלו...

Doly Girl

New member
../images/Emo7.gifכולם שונאים אותי פה!!! ../images/Emo7.gif

למה אתם לא מגיבים לי... כולם שונאים אותי!
למה אפ´חד לא מגיב לי?!?!?!?!

The Charmd One

New member
אממ קודם לא שמו עליי../images/Emo4.gif

מקווה שעכשיו כן..אה ואם אתן חמודות ומגיבות, אז בבקשה אל תתייחסו לפוני ובעצם בכלל לשיער..כן אני יודעת שהוא גושי..פשוט הבנתי שאני עושה דוליז רק בשביל הבגדים ואני מוסיפה שיער שזה ייראה שלם..ולא ממש מזיז לי גושי לא גושי..בגלל זה גם חזרתי להצללות ברגילות ולא ריאלסטיות כל כך... תודה בכל אופן למי שתגיב

צו צאנג

New member
דווקא אהבתי את השיער!!

הרעיון של הבגדים לא מקורי כל כך, ובשירשור של הפרטים, אז אני חושבת שדי לך להכניס את זאתי, במקוגם האמצעית ששמת בשלוש שבחרת....

The Charmd One

New member
../images/Emo9.gif

תודה, ובכוונה שמתי את ההיא ולא את זאת....בגלל הבגדים והתקופה שעשיתי את ההיא..חחח עזבי אני והשיקולים שלי

למעלה