שרשור חדשות חדש!!

שטיח בטח בגלל הפרנזים בסוף

אבל אני אוהבת את זה והכוונה היא שיראו לה הכל! <ולא! אני לא סוטה!>

זו שמעליי דיי צודקת...

ועשיתי שיער.. אבל הוא לא משהו...
אגב תהרגי אותי אבל הפנים של הדולי מזכירות לי אותך !

שיוווווווווווו

פצצוווווווותתתתתתת
חוץ מזה שהפרצוף שלה (זה הבייס, לא את) נראה כמו חייזר ובנוסף לזה שאין לה שיער אז עוד יותר
(אבל אל תעשי לה שיער!! זה יהרוס!!) אבל חוץ מזה היא כזאת פצצווווווות
אבל אולי תורידי פריט אחד או שניים (לא יותר!!) כי יש טיפ טיפה הרבהההההההההההההההההההה יותר מידיי

Tiaya

New member
בעייה נפשית קשה...

דולי ראשונה בפיינשופ ויצא .... *חרא* שמישהי בבקשה תסביר לי איך עובדים עם זה..... ואתן מוזמנות להגיב ולהציע הצעות\הדרכות\רעיונות\שינויים\הפיכות וכ´ו...

made in china

New member
הדולי הגרביימית שלי-

זאת הדולי שהכנתי לתחרות הגרביים, אבל לא הצלחתי להעלות את הקובץ..):

Jelly Beans

New member
../images/Emo60.gif

תגובה לשתי הדוליז האחרונות.. זאתי עם הפיינט(?)שופ: את מצלילה יותר מידי. השיער מוצלל בהיר מידי, החולצה מוצללת מוזר, ובמכנסיים יש יותר מידי הצללה. את פשוט לא מצלילה במקומות הנכונים
אני לא יודעת איך משתמשים בזה אז אני לא יכולה לעזור.. (זה קצת סותר, לא?) גרביים: היא כל כך חמודהההההההההה האוזניות מתוקות והחולצה.. אבל הגרבים לא מוצלות טוב מבחוץ.. יש כזה המון כחול כהה ואז פתאום בהיר ואת הדוגמא.. תצלילי עם פלטה יותר בהירה. בלאט.

Jelly Beans

New member
אהה.. כן ../images/Emo3.gif../images/Emo60.gif

דולי חדשה שלי.. היא דיי רגילה, פשוט הבייס הזה הרג אותי! אז הייתי חייבת לעשות עליו משהו. תגובות בקשה.

Nitsניץ

New member
סוף סוף, יש לי דולי חדשה ../images/Emo13.gif ../images/Emo70.gif

סוף סוף יש לי דולי חדשה שהיא לא ממש כמו שאני עושה תמיד, בעצם היא ממש לא כמו שאני עושה תמיד
בכל מקרה אני די אוהבת אותה
בבקשה בבקשה
תגובות בונות (זה תמיד אותה דרישה) ו.....אל תתיחסו לשיער בבקשה, אני יודעת שהוא לא ב´סדר
ובקשה אחרונה, משהי מוכנה לעשות לי נעליים? אני לא יודעת
ונכנסתי לטיטריאל המון פעמים, לא שזה עזר. לסיכום:
ו
מראש לכל מי שתגיב.

Mashina Girl

New member
הממ ,ניצן.. |דוד|../images/Emo28.gif

אני לא ממש מבינה בדוליז, אבל ..אני יודעת שלא היית צריכה לעשות הצללה בתוך החצאית (?) בין הצבעים שהחלפת.. היא נחמדה חוץ מזה
קצת מוזרה ..

למעלה