שרשור חדשות חדש!!

made in china

New member
דבי!

טובה....!!! אבבבלל המכנס נראה שקוף, בעיקר למטה הוא אמור להיות כזה?

היא נורא יפה ../images/Emo13.gif

המכנס מגניב !! נורא אהבתי.. אבל השיער בהיר לי מידיי.. :/ מציק בעיניים... או שזו רק אני
בכלל לא רעה.. אפילו טובה ... ( לא יודעת אני לא מבינה בזה...)

צו צאנג

New member
את הכנת את הנעליים??? הם מהממות!!!!

אהבתי גם את הגרביונים, אבל החזה שלה לא מוצלל כל כך טוב....

אחת שעבדתי עלייה כמה ימים..

בהמשכים כי לא היה זהן.. עקרונית פעם ראשונה שיצא לי נחמד בפוטושופ... ושמתי אותה פעמיים כי בכל אחת השיער שונה.. ולא החלטתי מה יותר יפה.. אולי תעזרו לי

Solinka

New member
יפע!!

אהבתי את החולצה ואממ... השיער ניראה לי בדיוק אותו דבר בשתי התמונות מה ההבדל?

תודה ../images/Emo9.gif

(מרגישה מיוחדת- מגיבים לי..) הממ בצד ימין השיער יותר מטושטש ואיחדתי אותו.. ובצד שמאל.. הממ :/ אוף בפוטושופ זה ניראה יותר טוב !!! אז אני אשאל ככה- השיער יפה/טוב/נורמאלי ?!

shaililo

New member
דולי חדישה עבדתי עליה שעהה...

אולי זה מעט אבל זה קצת חרוז.. לא משנה. מה דעתכם על הדולי? עם השיער קצת הסתבכתי כפי שאתן יכולות לראות אבל אני אשמחחחחחחחחחח נורא לקבל ת´תגובות שלכם... והצעות לשיפור. תודה

תגובונת

זה ממש יפה! רק שהשיער נראה כאילו הוא יוצא לה מהאוזן והחלק העליון של הלסת. חוצמזה זה ממש יפה! אפשר את הבייס?

../images/Emo88.gif../images/Emo110.gifאוקיי... תגובבה../images/Emo88.gif

אממ.. אז ככה..:
השיער קצת חרוש, תרתי משמע, חח.. הצורה שלו ממש ממש יפה, חמוטה, מגאניפה כו´ כו´ אבל יש יותר מדי פסים..
השמלה ממש יפפפאאההה!! אין לי מה להגיד עליה..
אהעא?! מזה הפסים האפורים האלה? הם ממש לא נחוצים ולא יפים.. זההההההההההההההההההההההההההההווו

מרב881

New member
תגובות

הנעל השמאלית לא מסתדרת לי והשיער סימטרי מדי. אין הצללה בשיער ומתחת לשמלה. השמלה יפה.

תגובה בונה../images/Emo8.gif

-שיער: לא אהבתי,בצד ימין יש את הברז הזה שבא ככה...
לא אהבתי.
-חולצה:משהו למעלה לא מסתדר לי,יש את החזה ואז עוד קו כזה...מוזר.
-מכנסיים:הרעיון נורא יפה הביצוע פחות. כמו שדנה אמרה פסים לא יכולים להיות ישרים,והקו מתאר של המכנסיים;אפור בהיר-לבן, ככה שכאילו אין סוף למכנסיים...
-סיכום: היא נחמדה,אבל את יכולה לעשות דוליז יותר טובות

הנה שלי + צריכה עזרה

מישהי יכולה לעשות לה שיער מהפלטה שהוספתי? בבקשההה אם אפשר אז משהו אלגנטי אבל בכל זאת בסגנון Bad girl [אותו דבר כמו שעשיתי עם השמלה.. אם שמתם לב] פלייייז תעזרו לי איתה!!!

למעלה