שרשור חדשות חדש!!

Nitsניץ

New member
תודה, אני שיר ניצן ../images/Emo79.gif ../images/Emo141.gif

תודה רבה
, וסליחה על מה שאני אכתוב בהמשך, זה לא אישי. זה ממש מעצבן אותי אני שיר ניצן! לא ניצן שיר, ניצן קוקוס, או כל מה שלא תחשבו
, בשביל שלא יטעו עוד פעם הכנתי מדריך: שיר ניצן
ניצן שיר
נמאס לי שקוראים לי ניצן
קוראים לי שיר
(למרות שלא קוראים לי אני באה לבד
) מקווה שזה ברור. ועוד פעם סליחה, זה פשוט עלה לי...

Doly Girl

New member
חידוד זיכרון של דוליז!!!

אני אחדד לכם את הזיכרון שלכם... בגלל שלא הייתי הרבה זמן אני לא זוכרת איזו בובות פירסמתי ואיזה לא..... אז אני אפרסם את כל הבובות שעשיתי! ואני רוצה תגובות

Doly Girl

New member
דולי רביעית

לאט לאט... תגובה אחר תגובה... חחח... יאללה תגיבו כבררר!!!

Doly Girl

New member
דולי שביעית

נווווו, תגיבו! פליזזז..... רונית היחידה שהגיבה לי בינתיים...

Doly Girl

New member
שאלה חשובה...

שאני בטוחה שקורה לכל אחד... אני עשיתי שלושה דוליז בשעה וחצי וכששמרתי כל הצבעים התבלבלו לי! ועד שאני אתקן את זה ייקח ימים... מישהו יכול לענות לי: למה זה קורה, איך אפשר לעצור את זה... והכי חשוב... איך מתקנים את זה
YOU ALL

The Charmd One

New member
לדולי גירל

תשמעי, את חושבת שאם תשימי פה 200 דוליז שלך, נגיב לך על כולן
מתוקתי, אנחנו לא עבד שלך..זאת אומרת ברור שנגיב קצת ונשפר ונתקן אם יש צורך אבל למה את שמה פה 7 שלך
לך היה כוח להגיב על 7 דוליז
7
זאת אומרת לדעתי עדיף שתשימי 2 או משו...ואני לא רוצה להיות מגעילה, אבל לי ממש אין כוח להגיב ל7- דוליז... חוץ מזה, (טאל שימי לב
) אם עשית 7 דוליז, יופי לך. אבל כולן פחות או יותר אותו דבר, למה את שמה את כולן? שימי מדגם מייצג נניח 2 מקסימום 3 של הכי יפות וזהו.... חוץ מזה, שאני לא חושבת שאת משקיעה כל כך אם את עושה 3 בשעה וחצי....

Doly Girl

New member
אוקיי אז ככה...

אני לא התכוונתי שתגיבו לי על כולם רציתי שתגיבו לי על מה שאתם רוצות... אבל לא הגבתן לי על כלום, אפילו לא על אחת... דבר שני אני באמת עשיתי שלושה דוליז אבל לא זכרתי בכמה זמן עשיתי אז כתבתי בערך שעה וחצי... ולידיעתך... אני מאוווודדדד...... אבל מאווד.... משקיעה על הדוליז שלי!!!

צו צאנג

New member
ילדה, את חוצפנית!!!!!!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אולי זו דולי שעשיתי לפני שנים, אבל עדיין אין לך שום זכות להעתי ממנה, בלי רשות!!!!

Doly Girl

New member
וואייייייייי

סליחה........... תראי כשפירסמתי את הבובה הזאת פעם כתבתי שדליה עשתה אותה... אבל עכשיו כשפירסמתי שכחתי מי עשה ולא רציתי סתם לכתוב שם... ואני רוצה להתנצל בפני הפורום כוווווווולווווווו

Doly Girl

New member
וואייי

סליחה........... תראי כשפירסמתי את הבובה הזאת פעם כתבתי שדליה עשתה אותה... אבל עכשיו כשפירסמתי שכחתי מי עשה ולא רציתי סתם לכתוב שם... ואני רוצה להתנצל בפני הפורום כוווווווולווווווו....... ודרך אגב: שום דבר לא העתקתי חוץ מהשיער............. נשבעת!

ronit330

New member
טופ..

אז קודם כל תגובה לדולי הקודמת(זו שיושבת על הספה..) היא חמודה אבל עדיין לא ברור לי..יש קטע(ים?)של בד שקוף נכון?אז אם הוא שקוף..למה לא רואים תספה?? ועכשיוו.למכוערת שלי
היא יצאה לי מוזר אבל לא נורא,אני אוהבת אותההה
אז תגיבו לה!!לא כמו לקודמותי שלי! ועוד משו..תגידו?איך עושים חתימה כזאת שתמיד בסוף כל הודעה זה יכתוב אותה אוטומטית??

Doly Girl

New member
וואלה עבדת עליי...

תודה רבה!!! לא שמתי לב... אני עכשיו רצה לתקן!!

Doly Girl

New member
לרונית...

דבר ראשון... תודה רבה שארת לי על הטעות שלי... ועכשיו אני רוצה להראות אותה עוד פעם כי תיקנתי אותה... מקווה שיצאה לי טוב...

הדולי בסה"כ יפה ודיי מוצללת...

אבל הבעיה בפנים זה שהעלת אותם יותר מידיי למעלה ! ועשית לה סנטר ענקי..

למעלה