שרשור חדשות חדש!!

lizaliz

New member
ואוווווווווווווווווווו

היא מדהימה!!! אתיכולה להגיב על שלי אם את רוצה... הפוני, הקודמת ואחת ששיפרתי בשירשור שקוראים לו "לה לה לה"

shaililo

New member
מ-ק-ס-י-ם

פשוט חמוד! השיער ממש ממש נחמד ויפה והחולצה גם אבל משהו לא מסתדר לי עם החצאית. לא יודעת מה. אבל סך הכל דולי פשוט מתוקה! :)

יפה ../images/Emo13.gif

הממ הממ.. הממממממ אפשר ת´בייס ?

LeAnNe

New member
דולי חדשדושה שלי

אין לי ממש מה להוסיף... תגיבו בבקשה

shaililo

New member
ליאן! הכל טוב ויפה אבל...

ההצללה בשיער הפוכה... עשית את הכהה במקום שאמור להיות בהיא ואת הביר במקום שצריך להיות כהה. למשל מאחורי הצוואר צריך להיות כהה כי זה מוצל ועשית בהיר ככה שזה לא ממש מסתדר לי אבל סך הכ בובה נחמדה מאד רק תשני את השיער בפעם הבאה :)

lizaliz

New member
היא פשוט......

מדהימההההההה!!!!!!!!!!! אני לא מוצאת בה משהו רע...

shaililo

New member
ימחקו לך ת´הודעה בגלל...

שאסור לשים אותה דולי באותה דף שלא לדבר על אותו שרשור!

Doly Girl

New member
../images/Emo66.gifהדולי בן הראשון שלי../images/Emo66.gif..

בפעם הראשונה בחיי... עשיתי דולי בן!!! אני יודעת שהכובע לא יצא משהו... אבל ניסיתי! אז מה אתם אומרים... איך יצא???

shaililo

New member
הוא יותר מידי סיסי כזה...

הוא הומו!!! הכובע מוזר מאד... ואני אישית שונאת להכין דוליז בנים...

ronit330

New member
../images/Emo66.gif

חח,חמוד,אבל קצת מצחיק, השפתיים לא אמורות להיות כמו של בנות.. והייתי ממשיכה לכתוב אבל אני חייייייייבת ללכת..אז ביי:)

Solinka

New member
אוי וי...

תשמעי הבובה בתור בובה די נחמדת אבל היא בובה ולא בוב... (פחח) תחשבי קצת על לשנות את הפנים למשו יותר גברי בשביל שהבוב(ה) שלך לא יראה כזה עומו... בהצלחה :) אה ו... הכובע עקום למעלה כזה למה?

Doly Girl

New member
תודה לכולם על התגובות ו....

ל
סול
, תודה רבה על התגובה ואני באמת אנסה לשנות את הפרצוף,
והכובע הצידה כי לא ידעתי איך לעשות אותו ככה שגם יראו אותו וגם ייראה אמיתי...
בכל מקרה... אם אני לא אצליח לשנות אותו אז לא נורא... אז עשיתי הומו!!!
חחח.... יאללה בייייי......... אה ו... תודה!!!

siv siv12

New member
אהבתי את...../images/Emo112.gif

הדיער ואת החולצה!! אבל שאר הדברים אני פחות אוהבת... היא צריכה להיות קצת יותר לבושה... אבל בדוגרי, אהבתי!!
siv siv

Ne§t£A GirL

New member
תגובה...../images/Emo108.gif

הצורה של השיער ממש ממש טובה-אבל גם בשחור יש הצללה...ואם עשית, אז תשפרי אותה כי לא רואים אותה ב-כ-ל-ל. אני חושבת שהצללת אנימה [עם לבן כזה...] יכולה להתאים. אהבתי את הגרביים על הידיים, במיוחד ההיא עם הפסים! הגרביים על הרגליים לא לטעמי, אבל זה כבר עניין של טעם... הבירית, שאמורה אגב להיות מחוברת לתחתונים [והיא לא...], ישרה מדי... התחתונים פ´סה...אפשר עוד לתקן. שילוב צבעים, אבל...

ronit330

New member
אז הבעיה היא בייסים???

אם הבעיה היא בעצם בייסים אז אין בעיה.. הנה כמה בייסים של בנים..ויש עוד מלא בפורום..

למעלה