הג´ינס יצא לך פשוט מהמם, כנ"ל השיער, והחולצה...פשוט חולצה, כאילו, לא משו מיוחד, אבל עשויה טוב. ובקשר לטיוטוריאל- אני ממש לא אהבתי את הצבע. הדרך טובה, אבל הצבע פשוט לא מתאים...קיצר, יש לך דולי חמודה.
אני לא כותבת תגובה במטרה להעליב אותך אז אם את לא רוצה תגובה שלדעתי היא תגובה בונה מאד אל תקראי. אז ככה
השיער - נראה כאילו שמת אותו מאחורי הראש של הדולי ולא לפניו. הוא בכלל לא נראה כאילו הוא קשור איכשהו לראש שלה את צריכה לחבר אותם ביחד !!! (דההה)
הרשת - ממש לא נראה כאילו זה רשת וזה ממש לא יפה יחד עם החולמה והחצאית... לא יודעת זה לא נראה במקום בקיצור אני מקווה שלא העלבתי כי זה לא מה שהתכוונתי. תשפרי את הדולי ותביאי לנו לראות. אני מצטערת שמה שהיה לי זה רק הערות לא טובות.
בהודעה ´לה לה...´ העלבת... אני יודעת שהיא לא יצאה לי טוב, והרשת... אמממ בקיצור את צודקת... את השיער לא נראה לי שאני אצליח לשפר, אבל את הרשת - עוד נראה...
את ממש ממש לא עובדת נכון עם הדוליז!!! רואים שאת מתחילה ואת לא צריכה לעבוד עם תוכנות אלא רק עם הצייר! את עושה מלא אפקטים בלי לדעת בכלל להשתמש בהם באופן נכון... את גם לא מצלילה נכון את סתם צובעת וזה בכלל לא יפה. תצלילי בצייר לא בפיינט שופ או פוטו שופ כי ממש לא נראה לי שאת יודעת להשתמש בזה לפי העבודות שלך! הפוני בכלל לא יצא יפה לדעתי את צריכה ללמוד לא סתם להשתולל עם התוכנות *מצטערת שאני נשמעת רעה*
את עשית כאן איזה שלוש דוליז בשעה , אני רואה לפי התדירות שאת שמה אותן... וזה רק מראה שאת עושה דולי מהר בלי להשקיע וישר שמה פה... שימי פה רק דברים שאת אוהבת ואל תעשי סתם דוליז כדי לשים בפורום, תשקיעי בהן.
את לא יודעת לעבוד עם התוכנות האלו ואני רק מעירה לך הפוני הזה כבר הרבה יותר טוב רק תצלילי יותר ת´גוף... ואל תעלבי תלמדי לקבל גם הערות לא טובות כ זה חלק מהעניין. וגם את לא משקיעה בדוליז שלך את עושה איזה אחת בדקה...
חברות? אני יודעת שלא התכוונת... אני מוכנה לקבל תגובות רעות, אבל שימי לב איך כתבת אותן. תקראי אותן פעם אחת, אני לא דורשת - רק חומר למחשבה... זה שהן לא , רמושקעות לא כל-כך נכון... הן כןק שאין לי מושג איך מכינים דולי בפיינט שוף, לא שמצליח לי כל-כך בצייר... לא קלטתי למה את מתכוונת ב´להצליל´... אולי זה חלק מהבעיה. אם את יכולה להסביר קצת אז אודה לך... כי אני באמת רוצה לעלות לרמה יותר גבוהה. תודה מראש, ליז.