שרשור חדשות חדש

Orenseg

New member
ואחרי העונה ההיא

הם נתקעו עם חוזה ארוך וגדול יותר של קוק חסר התועלת.

Orenseg

New member
הסוכן של סשנז מצפה שיחתום היום/מחר על חוזה

בניקס או בקליפרס. לבאקס יהיה שבוע להשוות כל הצעה שיחתום עליה. מבין שתי הקבוצות אני מאמין שהניקס יחתימו אותו. הקליפרס מתעסקים יותר מדי באייברסון, ואם יחתימו אותו על הMLE אז לא יוכלו ללכת על סשנז. הניקס מעוניינים בו בין השאר בגלל הקשר האישי שלו עם דן ד'אנטוני (האח של), שאימן אותו בעבר ומאוד אוהב אותו (וידאו).

לדעתי הבאקס ישוו כל הצעה

הסיבה היחידה שמילווקי ויתרו על צארלי V היה כדי להשאיר את ראמון - אלא אם הם ממש חמים על הרומאי

carmelo

New member
הסוכן הזכיר שלוש קבוצות

לא ברור אם הוא התכוון גם לבאקס, או שאולי...מדובר בפורטלנד? הלוואי. אין ספק שיש לנו נכסים עדיפים להציע בסיין אנד טרייד, אבל קשה לי לראות את מילווקי מוותרים גם על סשנז.

SSPB

New member
לדעתי אם הם מוותרים על סשנז

הם פשוט צריכים לסגור את הקבוצה! לדעתי הוא העתיד שלהם (אני לא מאמין בג`נינגס) והדבר היחיד אולי שנותן סיבה לאופטימיות שם. ואם בנוסף להווה הם גם מוותרים על העתיד אין להם מה לחפש בליגה!

תום116

New member
שאלה!

מה לעזעזאל קורה עם Al? תקנו אותי אם אני טועה אבל הוא שחקן חופשי. אפילו הקליפרס לא רוצה אותו אני לא מבין? הלוואי היה בא אלינו ללייקרס.

Orenseg

New member
../images/Emo6.gif

קו אחורי של אייברסון, קובי וארטסט. תצטרכו 10 כדורים על המגרש, וגם אז גאסול יתלונן שהוא לא מעורב מספיק בהתקפה.

עומר ו

New member
מישהו יכול להסביר לי

איך שחקן כמו אייברסון שהיה MVP, מלך הנקודות והחטיפות כמה פעמים, ולא כ"כ מבוגר נשאר בלי קבוצה כשהיחידה שרוצה אותו היא הקליפרס, וגם זה רק בשביל להביא אוהדים? ושלא נשכח שהוא אמור לעלות מהספסל...

88nothing

Active member
אני אסביר לך

אייברסון הוכיח שהוא לא יכול להפוך קבוצה למועמדת לאליפות , ראינו מה הוא עשה בדנבר ומה קרה שם אחרי שבילופס הגיע, וראינו מה הוא עשה בדטרויט. קבוצות מעדיפות לא לקחת שחקן שלא יתן להם באמת סיכוי לאליפות, לא יתן לצעירים להשתפר לידו ויהיה בעיתי בחדר ההלבשה ובאימונים! למה לשלם למישהו שאתה יכול רק להפסיד ממנו??

rapgamer4ever

New member
הוא לא מתפקד טוב כשלידו שחקנים טובים

הוא לא יודע להשתלב במשחק התקפי קבוצתי. ונכון לזמן האחרון הוא גם לא עושה הגנה ולא מביע נכונות לתפקד כשחקן שישי.

go lakers go

New member
צריך לשלוח את אודום+סאשה ב S&T תמורת נייט+לי

לדעתי טרייד מושלם ללייקרס .

88nothing

Active member
מה מושלם?

הלייקרס מאבדים את שיטת המשחק שלהם, משחק בין גבוהים שחושבים כמו גארדים.

הניקס לא יסכימו בחיים

לוויאצ'יץ' יש חוזה מגוחך של 5 מיליון לעונה שימשיך גם אחרי קיץ 2010 ואודום רוצה חוזה ארוך ושמן מה שהניקס לא רוצים לתת בטח לא לשחקן בן 30... מבחינת הלייקרס הטרייד באמת טוב בגלל הסיכוי שאודום לא נשאר, אבל אם הם בטוחים שהוא נשאר, אין להם מה להעביר אותו... עם אודום הם הכי טובים בליגה ולא צריך לשנות כלום...

SSPB

New member
אותי הכי מעניין

איפה אולימפיאקוס בסיפור הזה? הכי מתאים לראות אותם מעורבים בעניין AI

Orenseg

New member
שון מיי מודיע בטוויטר: אני קינג

I loved my time in Charlotte Playing for the Bobcats! I appreciate the all the fans and the orginazation for all they've done for me! about 2 hours ago from Twitterrific Charlotte has always been good to me! And it will always be home! But.... It's time for a change! And Sacramento here I come!
about 2 hours ago from Twitterrific​

Orenseg

New member
מאליק אלן לנאגטס, וולטר שארפ+סוני ווימס לבאקס

עוד בלוקבאסטר טרייד, הרבה זמן לא היו לנו כאלה... הבאקס מקבלים את ווימס, שקרע את הדי-ליג אבל צפוי להחתך עד ה15 באוגוסט. במקרה כזה הם ישלמו לו רק 174,284$, במקום 736,420$ אם ישאר בסגל לאחר מכן. על שארפ אין טעם להרחיב משום שהוא קרע את הACL ולא צפוי לשחק בעונה האחרונה של החוזה שלו. הוא ירוויח בכל מקרה 736,420$. הנאגטס מוסיפים עומק לספסל עם גבוה וטרן נוסף.

תום116

New member
לאמאר מתקרב ללייקרס

יש כל מיני התפתחויות מגזרת לאמאר עוד מאתמול, התפתחויות חיוביות מבחינתנו. יש גם שמועות על הצעה חדשה של 4 שנים 10 מיליון PS. בכל מקרה, לא עדכנתי ואני לא אפרט יותר מדי כי פשוט אין לי כוח לזה ואני מעדיף לחכות רק להודעה רשמית. מקווה שתגיע בקרוב.

למעלה