שרשור חדשות חדש

Orenseg

New member
וואו, איזה זלזול

עשית מגארנט טיירוס תומאס עם כלבת. כבר ראינו איך חוכמת המשחק והיסודות של טים דאנקן סייעו לו להתמודד בפלייאוף עם אריק דאמפיר וריאן הולינס. גם הוא פצוע, והספרס תלויים בו אפילו יותר משהסלטיקס תלויים בגארנט, אבל משום מה אתה חושב שהספרס קונטנדרים ודאיים יותר.

כמה דברים אחרונים שלי

פשוט כי אבא זמן ייתן את התשובות לכל הטענות וחוסר ההסכמה שלנו(וגם כי אני צריך לחזור לאקונומטריקה ...) 1. רונדו לא אגואיסט - פשוט שחקן מוגבל שבעידוד ההייפ מהתקשורת הרשה לעצמו יותר מדי(בטח שבפליאוף) בקיץ הקאלטים עשו לו קטע מסריח שלדעתי יוביל למשחק סוליסטי במחשבה על חוזה עתידי יותר מהכל 2.ראשיד -יצא לי לראות את דטרויט הרבה בשנה שעברה ,ראשיד נראה נורא ב75 אחוז מהמשחקים . לא רואה באיזה קבוצה הוא היה מקבל מפתחות להרכב הראשון(דאלאס? ספרס בטוח שלא) אבל ברור שהוא חיפש קונטנדרית עם הרבה חשיפה - לדעתי אין לו מה לתרום יותר(אלא אם מה שPJ בראון עשה לפני שנתיים נחשב לתרומה מספקת) 3. דאנקן היה פצוע מינואר וסבל משחיקה עקב פציעת שני כוכבי המשנה שלו ומהעובדה שהספרס לא היו מספיק חזקים- זה אמור להשתנות השנה עם העומק החדש ויית לטימי הרבה זמן אוויר לקראת הפליאוף. אגב הפליאוף ,הוא עדיין עשה צחוק ממי ששמר עליו מול דאלאס הבעיה שחוץ ממנו והצפרדעון לס]רס לא היה כלום אני חושב שהבעיה היא שאתם משווים את טימי לגארנט מבחינתי הם לא נמצאים באותה אטמוספירה(וקרמר אם תביא סטטיסטיקה מספרית עכשיו אני אצוד אותך כמו איילה)

גם בלי סטטיסטיקה שניהם שייכים לאותה רמה!

בס"ד השילוב של כל יכולות המשחק בשני השחקים הוא דומה: שניהם מעולים בהגנה ובהתקפה (וגארנט טוב יותר בהגנה), לשניהם יכולת קליטת ריבאונדים משובחת, שניהם משפיעים מאוד על הקבוצה ועם תרומה קבוצתית גדולה, כשדאנקן חוסם טוב יותר וגארנט מוסר וחוטף טוב יותר. כך ששניהם כוכבי על ברמה דומה כל אחד עם סגנונו ואופי משחקו.

Orenseg

New member
עדיין לא הבנתי בדיוק מה היה הקטע עם רונדו

היו יותר מדי שמועות ערב הדראפט ולא הצלחתי להבדיל בין קשקושים של התקשורת לדברים שאיינג' באמת אמר. 2. אני בטוח שהספרס לא התכוונו להמשיך עם מאט בונר בחמישיה כשהציעו לשיד MLE מלא. גם המג'יק לא היו יכולים לפתוח עם לואיס ופיטרוס בחמישיה ולהעלות את שיד מהספסל על MLE מלא, כי אין להם מספיק עומק בכנפיים בשביל מהלך כזה. מאט בארנס, אם יחתום לבסוף על הBAE ולא על הMLE (מה שלא היה מתאפשר עם חתימה של שיד), היה צריך להיות המחליף הראשי לעמדות 2-3 - ו2 הוא לא. למה ששיד יחפש חשיפה? הוא מעדיף לשחק בקבוצה מתפקדת ואולי בסלטיקס ימצא את עצמו. היה ברור שהוא צריך שינוי בסביבה כדי להמשיך לשחק, כבר לא היה לו מה לחפש בפיסטונס. הוא מיצה שם עוד לפני העונה. 3. פארקר החמיץ בסך הכל עשרה משחקים (רובם מול נמושות) בתחילת העונה, ומאז היה כשיר לשחק. כמה שהספרס חזקים כביכול, לדאנקן עדיין אין מחליף בעמדת הסנטר. דחואן בלייר כבר לא משחק בפיטסבורג, מקדייס אף פעם לא היה סנטר ובונר אולי נכנס לרשימת הC בהצבעות לאולסטאר (לא בדקתי), אבל הוא ממש לא C. אף אחד מהשלושה האחרים לא חוסם ולא מסוגל לשחק כגבוה ראשי. מצחיק שאתה כותב על כך שדאנקן עשה צחוק ממי ששמר עליו מול דאלאס. הוא רשם שיאי פלייאוף שליליים בנקודות, דקות, ריבאונדים, חסימות, אחוזי עונשין וכמובן במשחקים - זו היתה הפעם הראשונה בקריירה שהוא לא עבר סיבוב ראשון. גם אם סטטיסטיקה זה לא הכל, דאנקן פשוט הושפל ברגעים מסוימים על ידי scrubs כמו ריאן הולינס, ולא יכל לעשות דבר כשהמאבס חרבנו על הספרס. כתבת שדאנקן סבל משחיקה החל מחודש ינואר. השחיקה של דאנקן נובעת גם מכל ריצות הפלייאוף הארוכות שחווה בקריירה, בנוסף לפציעות בעבר. דאנקן הוא אבן הפינה של הספרס, בלעדיו אין להם מספיק התקפה או הגנה. כתבת על הסלטיקס: "השחקנים יותר מדי שבעים ,ותיקים ,פצועים כדי להצליח", והתיאור הזה מתאים לדאנקן (ולג'ינובילי) לא פחות מאשר לגארנט. מה גורם לך לחשוב שדאנקן יחלים וגארנט לא? עד כמה שידוע לנו, הפציעה של גארנט נובעת מדרבן ברגל (שהוסר בניתוח) ושל דאנקן מעומס ושחיקה עם השנים. אולי דאנקן יחזור וירגיש טוב יותר בפתיחת העונה, אבל למה אתה כל כך בטוח שהוא יחזיק מעמד עד יוני?

אז ככה

לדעתי הספרס היו ממשיכים לשחק עם בונר שיוסיף להם גובה וקליעה מהשלוש(ראשיד כבר מזמן לא קולע כמו פעם) ראשיד היה מחליף ראשון של הגבוהים - ולדעתי בקונטנדרית אמיתית הוא לא יכול לשחק כסנטר אין שום סיכוי שאורלנדו היו מחליפים את הליינאפ שלקח אותם לגמר הNBA בשביל שחקן שהיה גרוע השנה(לדעתי הם לא היו משאירים את גורטאט אם היו מביאים את ראשיד) למה חשיפה ? כי כל ההתנהלות שלו מאז סיום העונה הייתה של תחזיקו אותי או שאני פורש - הוא חיפש מקום מרכזי וקיבל את השלישייה בפתח ביתו עם הגאווה הירוקה - זה הספיק ,מה זה יתרום ? לדעתי כלום . אגב אתה חושב שהוא יפתח בסלטיקס ? 3. מה זה משנה נגד מי פארקר החמיץ משחקים ? או ומנו לא שיחקו יותר מדי העונה,העומק של הספרס לא היה מספיק כנראה וזה גרם לטימי לקחת יותר על עצמו ולשחק יותר מהנדרש בשילו-התוצאה הייתה פציעה נגררת לפליאוף. בונר ודאנקן ישחקו לסירוגין בעמדת הסנטר שמקדייס ובלייר יגבו אותם (הייסליפ יקבל כמה דקות בגארבג) זה בהחלט אמור להספיק - עידן הסנטרים המסיביים הסתיים לפני 20 שנה,אין הרבה קבוצות בליגה עם סנטרים יותר חזקים ופיזיים מטימי. בלייר אולי לא בפיטסבורג אבל כל עוד הוא בריא אין הרבה שחקנים יותר חזקים וקשוחים ממנו (גם למקדייס יש עדיין מה למכור) ממוצעי פליאוף - כאחד שראה את כל משחקי המאבס בפפליאוף אני יכול להגיד לך שטימי עשה צחוק מכל מי ששמר עליו(אולי חוץ מהמשחק האחרון בו המשחק נגמר מוקדם) מכיון שאף אחד לא פגע הוא ניסה יותר מדי ובכח- ככה שחקן גדול מתנהג ,לפעמים הולך הפעם לא ושום סרטו שמתאר מהלך לא ישנה זאת . חוץ מזהףהבעיה בממוצעים(מלבד הפציעה שכבר הזכרתי) הי שהוא לא פגש את פיניקס ... תמיד הוא חוגג על ההגנה הלא קיימת של הסאנס ההבדל בין הקאלטים לספרס הוא פרנצייז נבון שמנוהל נכון ומצליח כבר שנים להיות בצמרת ולזכות בתארים לבנייה אינסטנט של ותיקים שכוון לפזמ מסויים שנגמר.עבר - לדעתי יש הבדל מהותי בגישה שמשפיעה על הישגיות הפציעה - טימי בנוי על חוכמת משחק ויסודות,אי אפשר לקחת את זה גם בגיל 50 ,דארנט בנוי בעיקר על תנועה ואתלטיות שני אלמנטים שמתכלים יותר במהירות עם השנים ויותר חשופים לפגיעה ביכולת עקב פציעות . למה אני בטוח ? יש את הפתגם שאומר שהדברים היחידים הבטוחים בחיים זה מוות ומיסים וגם המוות בסימן שאלה בעידן החדש כך שאני לא בטוח . אבל הפציעה של דאנקן והתשישות נבעה מעומס שעם הספסל העמוק השנה לא אמורה לקרות - הרבה משחקים של הספרס יוכרעו עד להפסקה- אמצע רבע שלישי ולא נצחונות בשיניים על קבוצות קיקיוניות יצא ארוך

בוודאי שרונדו יפתח ויהיה המרכזי בעמדה 1!

בס"ד הוא הטוב ביותר בעמדת הרכז שיש לסלטיקס ועל אף מגבלותיו ההתקפיות הוא מהרכזים הטובים בליגה. אין שחקן אחר שיכול להיות המרכזי בעמדה זו בסלטיקס, אך עכשיו יש מחליף ראוי מהספסל לעמדה זו בדמות דניאלס שיכול להיות מחליף טוב בעמדות 3-1 (אך הוא לא יהיה צריך להיות מחליף בעמדה 2 כיוון שיש את האוס).

Orenseg

New member
אוקיי, נגיד ששיד לא יכול לשחק סנטר בקונטנדרית

מי ישחק סנטר בספרס? מקדייס? בלייר? בונר...? שוב, דאנקן לא יקבל מנוחה כל עוד אין סנטר מחליף. שיד פתרון טוב יותר לעמדה 5 מכל האפשרויות האלה. אני ממש לא חושב ששיד יפתח בסלטיקס, מהסיבה הפשוטה שפרקינס כבר נמצא שם בתור סנטר מצוין. הוא יקבל מספיק דקות מהספסל בתור גבוה ראשון, ולדעתי הוא חתם שם בגלל שהבין שזו המועמדת הראשית לאליפות - בטח איתו - כשהסגל שלה בריא. פארקר שיחק 72 משחקים מתוך 82, ואם אתה מחשיב את הפלייאוף אז 77 מתוך 87. בלי הפלייאוף זה 87.8% מהמשחקים, ועם הפלייאוף זה 88.5%. כמה נזק ההעדרות שלו כבר עשתה לספרסמול קבוצות כמו הקווינס, הניקס, הקליפרס והגריזליס? הספרס ניצחו 8 מתוך 10 המשחקים בלעדיו.

הם לא פצועים כשלא נפצעים ואין להם פחות עומק

בס"ד לא ברור שהם יפצעו, והם קבוצה איכותית (כולל אלן וראשיד בני ה-36-35) ויש להם עומק לא פחות מאורלנדו: יש לבוסטון שני גארדים, סמול ופאוור מצוינים עד מעולים וסנטר איכותי בחמישייה הפותחת; וגארד, סווינגמן ושחקן פנים מצוינים ועוד שחקן פנים מחליף טוב מאוד (בהנחה שדייויס נשאר) בספסל. לאורלנדו אין עומק יותר מזה, גם אם לא פחות.

88nothing

Active member
לא ב2 מדרגות אבל יותר טובה!

קודם כל אורלנדו צירפו את באס שנותן להם אופציה טובה מאוד ל2 גבוהים מה שלא היה להם שנה שעברה עם בטי! אורלנדו מקבלים בחזרה את נלסון! שנה שעברה לאורלנדו לא היה שחקן שיכול ליצור לעצמו(טורקוגלו התקשה בהרבה התקפות) ועכשיו יש שם את קארטר! 2 פורוורדים מוכשרים כמו אנדרסון ובארנס הצטרפו! בארנס יכול לתת דקות הגנה מצויינות על SF למינהם(פירס ולברון). והווארד רק ישתפר! לאורלנדו יש מאמן מצויין SVG לדעתי בין ה3-4 הכי טובים בליגה, אז הם ידעו לנצל את מה שיש להם! אורן אתה טוב בסטטיסטיקות ובעובדות! תבדוק מתי שחקן בן 32 ומעלה חזר אחרי ניתוח לא קל בברך, וחזר ליכולת טובה! הסלטיק הם קבוצה מצויינת שהתחזקו מאוד השנה עם ההגעה של ראשיד ודניאלס. אבל עדין חסר להם סטופר הגנתי, גבוה נוסף סולידי(קחו בחשבון שראשיד וגארנט לא ילדים). והמאמן שלהם פחות טוב משל אורלנדו(וזה בעדינות). אז אני חושב שגם אם בוסטון תיתן עונה סדירה יותר טובה, בקרב על הכסף אורלנדו יקחו!

דוק ריברס פחות טוב? ריברס מהטובים ביותר בליגה

ולא פחות טוב מסו"ג! (עד לפני 2008 לא היו לו כלים כדי להוכיח את יכולתו). רונדו הוא מטובי השומרים בין הרכזים, גארנט הוא מטובי שחקני ההגנה אי פעם, ופרקינס הוא מטובי הסנטרים ההגנתיים בליגה, ואתה אומר שחסר להם "סטופר הגנתי"?
:-
בהנחה שדיוויס יישאר הוא הגבוה הסולידי. כמובן שיש חשש מפציעות ובעיקר לשחקנים לא צעירים, אך כבר ראינו ותיקים משחקים היטב ולא נפצעים בצורה רצינית, וצעירים יותר שנפצעים קשה, כך שזה לא מדע מדויק. וכך גם לגבי החזרה מהפציעה של גארנט., וגם אם גארנט יהיה מוגבל יחסית עדיין בחוכמת המשחק הרבה שלו הוא יוכל להיות טוב מאוד גם בהגנה וגם בהתקפה, ובכל מקרה לא פחות טוב ביכולת הקבוצתית.

STEVE NASH

New member
לא מעניין אותי ואת שאר חברי הפורום

כמה הוא הצחיק אותך, אתה מוזמן לצחוק בחדר שלך כמה שאתה רוצה אבל למה אתה חושב ש100 אייקונים או כמה שזה לא יהיה מוסיפים לך משהו? תן לי לענות, הם לא מוסיפים לך. אייקון אחד היה מספיק ואני לא ראיתי שום הודעה בשנתיים שאני כותב בתפוז שהכילה 100 אייקונים ברצף. זה לא מכובד וטפשי במקרה הטוב.

למעלה