שרשור חדשות חדש

זוכרים את הדאנק ההוא על הפנים של לברון?

אני מדבר על הדאנק שלכאורה הג'וניור של מכלל XAVIER, ג'ורדן קרופורד, שם על הפנים של לברון באקדמיה שלו ושנייק לכאורה החרימו. ובכן, האתר TMZ.COM טוען שבידיו ההקלטה ומתכנן להציג אותה בקרוב: TMZ.com has video of LeBron James getting dunked on at his camp by Xavier's Jordan Crawford, and will air it on Wednesday night

Orenseg

New member
מצוין

כל הפרשה המטומטמת הזו גרמה לי להתבייש בכך שקניתי נעלי לברון (אחרי שנים שלא נגעתי בנייק). טוב שזה יצא החוצה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני היחיד שחושב

שזה ממש מוזר שהבחור שדפאק את הדאנק לא מדבר בכלל בכל הזמן הזה?

Orenseg

New member
כן

נראה לך שהוא בחיים? נייק בטח שלחו אותו לחופשה בסיביר עד להודעה חדשה.

endorms

New member
מדבר גם מדבר

הנה לינק: http://www.youtube.com/watch?v=J63aAGZjrVo ההתעסקות של התקשורת האמריקאית בסיפור העלוב הזה הייתה לא פחות ממביכה ולטעמי הייתה כמה רמות מתחת להתנהלות של נייק. מעניין כמה מיליוני דולרים עלו יחסי הציבור השליליים להם זכה לברון.

נייקי שפכו סתם כסף

מהרגע שהדאנק צונזר בכל תוכנית ספורט בארה"ב ובעולם כולו התחילו לרדת על לברון ולהזכיר כיצד נעלם במשחקים החשובים של קליבלנד (בשתי סדרות הגמר). ביוטיוב הופעיו שוב ושוב ובשמות שונים ומשונים הדאנקים של קורטני לי על לברון (אחד הפרשנים קרא לו "ל-בריק"). היום, אחרי שהדאנק מפורסם, מבינים איזה קשקוש זה היה. מי בכלל שם לב שזה לברון? ואם היו מוצאים סרט טוב יותר, אז מה קרה? חטפת דאנק על הראש? בקיצור, נייקי הפכו עכבר להר ואז בזבזו המון כסף בכדי להחזיר אותו לממדיו המקוריים.

Orenseg

New member
USA Today: רוביו מתכנן לעזוב את חובנטוד,

בין אם בדרך לוולבס או לקבוצה אחרת באירופה:
Ricky Rubio plans to leave DKV Joventut even if the Minnesota Timberwolves cannot reach a deal to bring their first round draft pick to the NBA. Rubio is at odds with his boyhood club over an $8.2 million buyout clause, which the NBA team can only contribute $500,000 toward. Regardless of whether the 18-year-old Rubio makes the trip across the Atlantic next season, he says he won't be playing at Joventut. "I want to continue with the club but, after everything that's happened, I don't think they're too comfortable having me in their squad," Rubio said Wednesday. "I want to play in a winning team, on a team that can achieve many things."​
ריקי אמור למצוא קבוצה מנצחת בריאל מדריד או במלאגה, כנראה שלא בוולבס. יהיה מעניין לראות איך הוא יתפתח אצל אטורה מסינה (ריאל) או אצל אאיטו רנסס (מלאגה, אימן אותו בעבר בבדאלונה ו'גידל' גם את רודי, פאו גאסול, נבארו ואחרים). מקווה שקאהן לא מתכנן להנחית במיני את אייברי ג'ונסון...

אחרי שנה וחצי

ג'אמל טינסלי יוצא לחופשי. הוא לא היה בכלא, סתם באינדיאנה שלא היו מוכנים לשחק איתו, ולא מצאו אף קבוצה שתיקח אותו. הם היו אמורים להיכנס לבוררות, ולבסוף אינדיאנה ויתרה על השחקן. אין פרטים לגבי גובה הביי אאוט. לטינסלי היה חוזה לעוד שתי עונות בסך 14.7 מליון דולר.

למעלה