שרשור חדשות חדש

Orenseg

New member
נאש בסאנס לשנתיים נוספות (עד 2012) על 22M$

11M$ פר עונה כמובן. קיבל את ההצעה להארכת החוזה שיסתיים לאחר העונה הקרובה, ולפי ESPN צפוי להודיע רשמית בטוויטר בהמשך היום.

rapgamer4ever

New member
כנראה שהוא מוותר על אליפות

לא נורא. בהנחה שהוא לא יעבור לקונטנדרית מתישהו, נוכל לומר שהוא מהשחקנים הטובים ביותר (אם לוקחים את השיא שלו) שלא לקחו אליפות. האמת שאני לא חושב שהוא שווה את הכסף אבל ביחס למה שהוא תרם לפיניקס זה בקטנה.

IvgenyIAS

New member
מסכים

האמת שחבל לי עליו. למרות שהוא רכיכה בהגנה, הוא ללא ספק אחד השחקנים האהובים עלי בליגה וחבל לי שהוא מתבזבז בקבוצה שהמטרה העיקרית שלה כרגע היא לחסוך כסף.

Orenseg

New member
זה היה מהלך הכרחי

לסאנס אין זהות בלעדיו. למרות שניסו להעביר את הלפיד לאמארה, נאש עדיין הפרנצ'ייז פלייר ואיתו האוהדים מזוהים יותר מכל. ויתור עליו היה דופק את המסמר האחרון בארון הקבורה של קר וסארבר. חוץ מזה, לסאנס אין אפילו רכז מחליף כרגע. דראגיץ' לא דומה לכלום, וב2010 אין להם בחירת דראפט ואין יותר מדי אפשרויות להשיג רכז רץ בשוק (אלא אם מתכננים להחזיר את ג'ו ג'ונסון כרכז או את רונדו, אם לא יוארך לו החוזה. על שניהם סארבר ויתר בעבר).

OrEl74

Well-known member
מנהל
הקליפרס שלחו את קיו ריץ' למינסוטה

מסכן הריצ'רדסון הזה, עוד לא התאושש מזה שממפיס העבירו אותו לקליפרס וכבר הוא נשלח למינסוטה. בכל מקרה, במסגרת הטרייד ריצ'רדסון יעבור למינסוטה והקליפרס יקבלו את מארק מאדסון, סבסטיאן טלפייר וקרייג סמית. ככל הנראה הטרייד נועד כדי לפנות מקום בתקרת שכר של הקליפרס (מסתבר שקיו מרוויח יותר משלושתם ביחד) ולהחתים את אלן אייברסון.

carmelo

New member
התכוונת, לא התאושש מהמעבר ניקס-ממפיס-קליפרס

ועכשיו הוא במדי נמושה רביעית תוך פחות מחודש...כבוד P: ממה שאני קורא בESPN, זה ההיפך - קיו-ריץ' מרוויח פחות מהשלושה...בכל מקרה, אחלה טרייד לשתי הקבוצות גם מבחינה מקצועית: הקליפרס משיגים רכז מחליף צעיר לבארון דייויס. דווקא לצרף את אייברסון לקו אחורי שכבר כולל את דייויס, גורדון וטלפייר יהיה גמדי לאללה...בינתיים נניח שהוא לא שם. קרייג סמית הוא יופי של 4 מחליף לגריפין. מאדסן סתם חוזה מסתיים כמו כל השאר בטרייד הזה. הקליפרס עדיין מחזיקים במייק טיילור המפתיע וריקי דייויס, על העמדות של קיו-ריץ' - אם כי הוא היה מאפשר להם להעלות את תורנטון מהספסל לפחות...אני הייתי בוחן כעת את הרעיון של אורן (ואחד מכתבי וואלה), להעביר את קיימאן בתמורה לג'וש הווארד. מינסוטה מתחילה לפנות חלק מהפקק בפוינט. עוד לא ברור אם רוביו יגיע העונה ואם פלין נשאר, אבל בינתיים יש להם רכז זעיר אחד פחות. סמית די מיותר שם מאחורי לאב, גומס וסונגאליה, ואילו ריצ'ארדסון מחזק אותם בכנפיים והקליעה מבחוץ.

Orenseg

New member
לא רעיון שלי

קיימן-הווארד נטחן חופשי בrealgm... לגבי החוזים: 8,700,000 - 2,300,000 - 2,500,000 - 2,840,000 = 1,060,000 הקליפרס חוסכים 1.06M$ בטרייד הזה, אבל לטלפייר יש אופציית שחקן של 2.7M$ ב2011. הוולבס לא מבצעים החתמות משמעותיות הקיץ ומורידים עוד 2.7M$ מהפיירול לקראת 2010. לפני הטרייד היו להם חוזים נגמרים בשווי 19.7M$ של ארבעה שחקנים. עכשיו יש להם חוזים נגמרים בשווי 23.3M$ של שלושה שחקנים. קאהן לחץ על ההדק ופינה את עמדת הרכז לחלוטין, לאחר שנפטר משני הרכזים הצעירים של מקהייל והכניס את פלין. רוביו עדיין נמצא בסימן שאלה, אבל קאהן שנמצא בספרד (לא בטוח אם בלשון עבר או הווה) יודע מה מצבו טוב מאיתנו. טלפייר בטוויטר:
I'm going going back back to Cali Cali. Just got traded to clippers. I'm a little upset becuase I love Minnesota but I think I will be happy in LA also.​
מאדסן מופתע:
If Craig Smith, Sebastian Telfair and me to the Clippers is Real, then it's complete news to me!​
ואחרי כמה דקות מאשר:
confirmed-- I just got a text from my agent...I have been traded to the Clippers--I will miss Minnesota!!!​

Orenseg

New member
וואו, הספיק לעבור 3 קבוצות בתוך פחות מחודש!

הזוי. יש מצב שזה שיא? נשלח ביום הדראפט מהניקס לגריזליס תמורת דארקו, עבר רשמית לקליפרס רק ביום שישי תמורת זאק רנדולף וכעבור שלושה ימים עושה את הדרך לוולבס תמורת הבן-דוד של מארבורי ושאריות. רוחם של הניקס רודפת אחריו בכל מהלך. שמישהו יציל את בלייק גריפין מהקליפרס. סטרלינג רוצה למכור כרטיסים ולכן מתכוון לצרף את אייברסון לקבוצה. כ"כ פתטי.

go lakers go

New member
חוקי , אבל ממש מסריח

ריץ עובר 4 קבוצות ( ניקס-ממפיס-קליפרס-מינסוטה) בחודש , בלי לשחק אפילו דקה אחת בשתיים מהן(ממפיס-קליפרס) . מעניין אם זה נגמר שם עבור ריץ ... טרייד=סחר . ושמעבירים שחקן 3 פעמים בחודש (מבלי אפילו לשאול אותו) זה ממש סחר עבדים . ולא מעניין אותי אם הוא מרוויח שכר מינימום , 5 מיליון , 10 מיליון , או שכר מקסימום . איכס . אני ממש מתעב את מר סטרן

carmelo

New member
ככה זה כשיש לך עוד שנה אחת בחוזה...

אתה הופך לסחורה מאוד זמינה להעברה. זה מה שצפוי לאודום בעוד שנתיים עם הלייקרס, בזמן שבמיאמי הוא יוכל לנצל את התקופה הזאת כדי לנפוש על פלורידה ביץ', במקום לחפש דירה חדשה בשלוש ערים שונות...

carmelo

New member
בוא נגיד שצחקתי והגזמתי

אבל מעט האמת שמסתתרת מאחורי הצחוק - לשחקן ותיק כמו אודום (שהוא גם חבר טוב של קיו-ריץ' מימיהם בקליפרס, אגב), כמה שיותר שנים בחוזה = יציבות. תהיו בטוחים שהשחקנים, ואיתם איגוד השחקנים, אוהבים את המעבר המשולש הזה של קיו-ריץ' עוד פחות מגו-לייקרס-גו. יהיה מעניין בעוד שנתיים...

go lakers go

New member
יודע לכמה שחקנים בליגה יש חוזה לעוד עונה אחת1

? לא שמתי לב שהעבירו אחד מהם 3 קבוצות בפחות מחודש , בושה . ומה קשור לאמאר ? בינתיים זו דווקא מיאמי שהיה לה חוזה איתו לשש שנים , ושלחה אותו בטרייד אחרי עונה אחת ... ובכלל נראה לי שחוזה עם מיאמי ל 5 עונות יותר סביר שישלח אותו לסיבוב ברחבי אמריקה :) בטח ובטח אחרי שוייד יברח לה בקיץ . מר סטרן באיחוד האירופאי היה נשלח לכלא עם חוזי תעסוקה כמו שהוא הביא לNBA .

OrEl74

Well-known member
מנהל
ג'יסון וויליאמס אמר לפני שנתיים:

אנחנו כמו זונות בליגה הזאת, יכולים לעשות איתנו מה שרוצים ואנחנו לא יכולים להגיד כלום. אני לא חושב שצריך להגיד משהו מעבר לזה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אגב, בכל זאת אני מסתייג ממשהו שכתבת...

סחר עבדים? אתה מכיר הרבה עבדים שמרוויחים 12 מליון דולר? נכון שמפרפרים אותו ושזה די מניאקי אבל כנראה שבסכומים האלה בעלי הקבוצות מרגישים שהם יכולים לעשות מה שבא להם.

go lakers go

New member
אין לכסף קשר , ניר .

ציינתי שלא משנה מה המשכורות , זו התבנית כאן הבעיה . אין לי שום טענה לבעלי הקבוצות . הם מתנהלים לפי החוקים של סטרן. ומה לעשות שהחוקים שלו מסריחים ?

OrEl74

Well-known member
מנהל
על זה אין לי וויכוח אפילו לרגע ../images/Emo13.gif

לפחות שיעשו איזה חוק בסיסי ששחקן לא יכול לעבור יותר מקבוצה אחת בעונה או משהו כזה.

88nothing

Active member
השחקנים אשמים

שיכניסו סעיף בחוזה שאי אפשר להעביר אותם למקום שהם לא מוכנים לעבור, כמו שעשו קובי ודווין ג'ורג'. או שישחקו באירופה בהבה פחות כסף ולא יעשו להם את זה.

למעלה