שרשור חדשות חדש

Orenseg

New member
לדווין ג'ורג' אין סעיף בחוזה

ESPN הסבירו בזמנו איך ג'ורג' יכל לחסום את הטרייד:
The Mavs have the right to sign Devean George, right, this offseason, even though they are over the salary cap. This means he has Bird Rights, named after a similar scenario that involved Larry Bird during Bird's playing days. Because George's current contract is for only one season, his rights are not transferable to another team (they would be transferable if his current contract were for more than one season). Since he would be losing those rights -- known as Early Bird Rights -- he has to consent to the proposed Mavs-Nets trade.​
קובי השחקן היחיד בליגה עם סעיף שמאפשר לו להטיל וטו על טרייד.

carmelo

New member
מיאמי שלחה אותו תמורת שאק

ובמבחן ההצלחה, זה היה שווה את זה. הם גם ויתרו על באטלר בטרייד הזה, יהלום לא קטן. אגב, מדברים על כך שגם מינסוטה מחפשת להעביר את קיו-ריץ'...

rapgamer4ever

New member
אחלה טרייד

נתחיל מזה- מינסוטה חוסכת משכורות שנה הבאה, היא תוכל לבחור אם לחדש את החוזה של קיו או לא. נמשיך בזה- סמית אחלה שחקן ומצטיין במיוחד בתור פינישר, אבל הוא לא ממלא חסרונות שיש בוולבס. הוא לא הגבוה השלישי בקו הקדמי ולכן התפקיד שלו לא משמעותי, כך שזה בסדר לוותר עליו. גם על טלפייר אין שום בעיה לוותר, זה אפילו גורם לי להיות אופטימי יותר לגבי הכוונות של קאן להביא את רוביו עוד השנה. מאדסן נמצא לקישוט. מבחינה מקצועית, קיו הוא הסמול פורוורד הכי טוב שיש לנו. יותר מזה- הוא פותר בעיה פוטנציאלית של קליעה מבחוץ (קארני ובעיקר ברואר לא קלעים ואין שלשיונר טהור בלעדיו). לקליפרס זה גם טרייד נחמד. טלפייר וסמית הם אחלה מחליפים, ונמצאים בנקודות בעייתיות מבחינה בריאותית בקליפרס (דיוויס וקמבי).

88nothing

Active member
אני ממש אוהב את המהלכים של הקליפרס

נתחיל מהבחירה הטבעית בדראפט, שהם לא פיקששו. מצאו פרייר לקחת את רנדולף וקיצצו בעלויות. עכשיו עם אותם אלויות ותמורת אותו שחקן שקיבלי הביאו ספסל בעמדות שהיו צריכים. עכשיו אני מאמין שקיימן או אולי קמבי הם הבאים בתור. אם ברון דייויס יקבל פחות דקות בעונה הסדירה, וטלפייר הואמחליף סולידי לגמרה, הוא יכול להיות שיפצע פחות כלומר: יגיע רענן ובריא לפלייאוף(כן אני מאמין שיהיה פלייאוף) ושם באמת שברון דייויס הוא בין הטובים!

OrEl74

Well-known member
מנהל
שאק בתוכנית טלויזיה חדשה...

שאקיל קיבל תוכנית טלויזיה בא הוא יארח ספורטיאים מובילים בעולם ויאתגר אותם בספורט שלהם. אלה הספורטאים ששאק יתחרה נגדם במסגרת התוכנית שלו: 1. מייקל פלפס. 2. שחקן הפוטבול בן רוטליסברג. 3. המתאגרף לשעבר אוסקר דה לה הויה. 4. סרינה וויליאמס. 5. האלופות האולימפיות בכדורעף חופים קארי וולש ומיסטי מיי. בקיצור, נשמע מעניין רק חבל שלא ממש יטרחו לשדר את זה גם בארץ.

Orenseg

New member
לא נורא, נדאג להוריד את זה כבר

אני חולה על האיש הזה. חבל שהוא יפרוש בעוד כמה שנים, הליגה תתגעגע אליו...

rapgamer4ever

New member
מאט בארנס חתם באורלנדו לשנתיים

סכום הכסף לא פורסם אבל הוא לא גדול בהתחשב בכך שאורלנדו הוציאה את רוב מה שהיא יכולה על באס. לדעתי זו החתמה מעולה. הוא מוסיף עומק בעמדות 2-3, הוא מספיק קשוח כדי לתת דקות גם בעמדה 4 (אם רשארד יכול גם הוא יכול). הוא שחקן הגנה טוב ואיום מחוץ לקשת. מסוג הוטרנים שעושים את ההבדל. אני מאוד אוהב אותו וחושב שהוא תוספת חשובה. לדעתי המג'יק הסתדרו לגמרי מבחינת סגל, יש להם את בארנס-וינס-פייטרוס שיכולים לשחק בעמדות 2-3, את בארנס, רשארד ובאס שיכולים לשחק 3-4, את דוויט-גורטאט-אנדרסון בתור גבוהים אמיתיים ורק עמדת הרכז לא מושלמת על אנתוני ג'ונסון בתור מחליף ראשון. ובכל זאת, המג'יק מעמידים רוטציה של 9 שחקנים ראויים לגמרי. אני חושב שיחד עם בארנס הסגל שלהם עולה על זה של שנה שעברה. וזה עוד בלי לדבר על סיג'יי ווטסון. מילה טובה לאוטיס סמית- מאוד פעיל השנה, קיבל החלטות מצוינות בשנים האחרונות. אני חושב שמאז שבחר בדוויט בדראפט כשאוקאפור היה הדעה הרווחת, היה לו מהלך אחד בודד לא מוצלח בו שילם לרשארד מקסימום. חוץ מזה הוא בנה קבוצה לתפארת ע"י החלטות ניהוליות טובות.

STEVE NASH

New member
WTF?? קבוצה מחורפנת לגמרי באורלנדו

אני חושב שאחרי ההחתמה של בארנס אין ספק שהמג'יק התחזקו ביחס לעונה שעברה, מבחינתי הם הקבוצה הטובה במזרח.

rapgamer4ever

New member
אני לא בטוח

עומק יש להם ובקלות, אבל אני לא יודע אם יש להם מספיק שחקנים מעולים. רשארד הוא לא כזה, ולוינס ונלסון יש עוד מה להוכיח. אם דוויט יעלה מדרגה מבחינה התקפית או שוינס/נלסון יוכיחו את עצמם במעמדים האלה, אני חושב שאסכים איתך.

STEVE NASH

New member
אני יוצא מנקודת הנחה

שדוויט אכן ישתפר. לדעתי וינס הוא שדרוג על טורקוגלו, אמנם הטורקי היה מחובר למערכת אבל וינס הוא לא טיפוס עם אגו ענקי ובסיטואציה שנוצרה אני חושב שהוא יכול לתרום הרבה לקבוצה. בסה"כ הוא סקורר הרבה יותר טוב ממה שהיה למג'יק ושחקן קלאץ' אדיר... יש למג'יק סוללה של רול פליירס שכל קונטנדרית היתה רוצה אצלה - בארנס, באס, פיאטרוס, גורטאט, אנדרסון. הסגל שלהם הרבה יותר מעוצב מהעונה שעברה, במיוחד אם ווטסון יגיע, אני מאוד מחזיק מבארנס ומפיאטרוס והם יתרמו הרבה דברים קטנים שיחברו את הקבוצה. עוד משהו, לדעתי לואיס כן שחקן מעולה.

Orenseg

New member
../images/Emo31.gif

לדעתי הסלטיקס הכי טובים במזרח ובליגה. המג'יק עוד לא סגורים על חמישיה. אנחנו לא יודעים אילו פורוורדים יעלו בחמישיה אצלם, ומנגד הסלטיקס ימשיכו לשחק עם אחת החמישיות הכי מאוזנות בליגה ועם שיד-דניאלס-האוס מהספסל. לא הקבוצה הכי מוכשרת בליגה, אבל לדעתי הטובה שבהן. אם בייבי חוזר הם ננעלים על אליפות (כשכל הקבוצות בריאות. ברור שזה לא יהיה המצב גם השנה).

בכל מקרה הם לא טובים מהסלטיקס

בס"ד לסלטיקס ישנם לא פחות שחקנים איכותיים ויותר שחקנים מעולים. ולא בטוח שהלייקרס
והספרס
פחות טובים!

אורלנדו טובים מבוסטון בשתי דרגות

יותר עמוקים ,יותר צעירים עם מאמן יותר טוב ועם סופסרסטאר בעמדת הסנטר - פרויקט הסופרסטארים היה יכול לסחוב שנתיים- הוא הצליח בשנה הראשונה מעל לכל דימיון והפציעות הרגו אותו בשנה השנייה . השחקנים יותר מדי שבעים ,ותיקים ,פצועים כדי להצליח ואם רוצים להשוות את הסלטיקס לקבוצה מסוימת אפשר להשוות אותם לספרס שלפני שנה כמעט סגור על אורלנדו קליבלנד בגמר(אלא אם לברון יסבול מפציעה טורדנית או שבוזר יצטרף לוייד וישנה את יחסי הכוחות)

Orenseg

New member
אתה רציני? הסלטיקס שבעים?

מתי בדיוק הם נראו לך שבעים? זו היתה הקבוצה הכי אינטנסיבית בליגה השנה, שחיה על אדי הדלק של שחקני החמישיה הפצועים עד משחק שביעי מול המג'יק בגלל הקשיחות וכוח הרצון. אחרי העונה גארנט, פירס, פואו ופרקינס נותחו, בזמן שאלן, רונדו ובייבי סיימו את העונה עם פציעות שונות (אלן נפצע בשריר התאומים, רונדו שיחק על קרסול נקוע, בייבי). יש גבול לכמות הפציעות שהם יכלו לסחוב. קראתי לפני כמה זמן שהפציעה של KG היתה ידועה לו, לצוות הרפואי ולצוות המקצועי עוד לפני שהחלה העונה. הם קיבלו החלטה משותפת לדחות את הניתוח עד לסופה, אבל הפציעה הכריעה אותו כבר בפברואר. גארנט נפצע במשחק הראשון לאחר האולסטאר. המאזן של הסלטיקס לפני האולסטאר היה 44-11, של הלייקרס 42-10, של הקאבס 40-11 ושל המג'יק 38-13. הקאבס עוד הספיקו להפסיד לסלטיקס בגארדן, עד שרצף של 13 ניצחונות קיבע אותם במקום הראשון בתום העונה הסדירה.

carmelo

New member
ככה זה, כל קבוצה שבעוונה זוכה באליפות...

נאלצת להתמודד עם תווית ה"שבעה" אח"כ... כמו שהסלטיקס נראו בשנתיים האחרונות, הם הTEAM TO BEAT כל עוד הם בריאים. בטח עם חיזוק של שיד ומרקיז.

דווקא לשבעה נטפלת ?

אולי זה לא היה המילה הנכונה אבל למרות חולה הכלבת(גארנט המשוגע) יש שובע באוויר : גם ריי ריי,גם פירס(כבר לא יוכתר כאחד מהשחקנים הגדולים של הפרנצייז) גם ראשיד שנראה נורא בעונה הקודמת ובעיקר בפליאוף(ויש לו כבר טבעת) וגם רונדו שהולך לשחק בשביל עצמו אחרי הזלזול בו בקיץ . בנוסף,בניגוד לטימי שבנוי על חוכמת משחק ויסודות רוב המשחק של גארנט בנוי על אתלטיות כפריק גנטי (לא סתם תואר כIRON MAN ) אחרי כזו פציעה מציקה ועוד שנהחולפת נראה מה יישאר מהשחקן שהכרנו - יש לי 4 קונטנדריות יותר ודאיות ומבחינתי גמר מזרח של הקאלטים ייחשב להפתעה גדולה

carmelo

New member
שיד שיחק בקבוצה מתפרקת אשתקד...

אני בטוח שאחת הסיבות שלו לבחירה בבוסטון, לעומת קבוצות שבהן היה פותח בחמישיה, זה הטירוף החיובי שיש שם וכעת הוא ייקח בו חלק. פירס המשיך להיראות כמו MVP של הגמר במהלך העונה כשגארנט היה בריא. בפלייאוף הוא התקשה לסחוב את הסלטיקס, כמו שהוא התקשה לעשות זאת ללא אנטואן ווקר בעבר. הוא סופרסטאר, גו טו גאי ושחקן קלאץ' אדיר, אבל לא מנהיג באופיו כמו גארנט הלוחם. אולי רונדו דווקא קלט את המסר וישחק קבוצתי יותר? אי אפשר לדעת... גארנט כבר מזמן לא בנוי על אתלטיות וכוח...הוא מעדיף לשחק רחוק מהסל ויש לו המון כישורים וחוכמת משחק בשביל לתרום כמו דאנקן משם, אם לא יותר.

למעלה