שרשור חדשות חדש

Orenseg

New member
ביוטה הוא גם היה משחק ביוטה,

ועבור ג'רי סלואן... אם היה הסכם ביי-אאוט, סימן שהוא רצה להשתחרר מהחוזה. הבולס היו צריכים לנסות לשלב אותו בטרייד הפוטנציאלי ולבדוק האם הוא מוכן לעבור בטרייד ואז לקבל את הביי-אאוט מהג'אז (שכנראה היו נותנים לו אותו, בגלל הצורך לקצץ מהפיירול). העניין הוא שגם ריינסדורף (בעלי הבולס) חיפש להמנע מתשלום של מס המותרות ולכן סיכם את הביי-אאוט. אולי זה מה שימנע ממנו לקחת את בוזר.

רגע בקשר לבן וואלאס?

אני שמח שזה קרה, עכשיו לופז יפתח ומי יודע אולי הוא ישתפר.. אבל אנחנו עדין משלמים לו את הכסף אם הוא פורש?

בהתאם לסיכום

לפי מה שאורן רשם פה, הסאנס נותנים לו 10 מיל' מתוך ה14 שהגיע לו וככה חוסכים 4 מיל'

Orenseg

New member
יותר מ4M$

המטרה היא להמנע מתשלום מס מותרות. עם הניפוי הצפוי של פאבלוביץ', החסכון מהטרייד על שאק מגיע ל18M$. אני עדיין שונא את סארבר.

Orenseg

New member
קשה לי להאמין שלופז יפתח

יותר סביר שפריי יעלה בחמישיה, לפחות עד שלופז יוכיח את עצמו כשחקן כדורסל. כרגע עדיין אין לו ריאות ל30 דקות במשחק. בינתיים אני מאוד לא מרוצה מהבחירה הזו. מיד אחרי לופז נבחרו ארבעה שחקנים גבוהים ברצף, ולכולם היתה עונת רוקי טובה יותר ממנו.

כן.. אם לא היה אח של ברוק לופז

אז כנראה שלא היינו בוחרים בו, ככה זה.. אני דווקא חושב שיש לו פוטנציאל, אני אשמח אם הוא יפתח, לך תדע אולי יש עתיד השנה הייתה לנו בחירה אדירה, קלארק טוב מאד, ואנחנו גם צריכים אותו

OrEl74

Well-known member
מנהל
במשחק שהיה לפני יומיים בליגת הקיץ

רובין לופז היה מצויין וסיים עם 24 נק ו-16 ריב' לעומת זאת הלילה הוא היה די חלש וסיים עם 11 נק ו-3 ריב'. אין ספק שהוא פחות טוב מאחיו אבל הוא בהחלט יכול להיות שחקן משלים לא רע בכלל (משהו בסגנון של יואקים נואה) ואם אמרה נשאר הוא בהחלט יכול להספיק להם מתחת לסלים כמשלים לאמרה.

Orenseg

New member
אולי יש לו פוטנציאל

כנראה שיותר הגנתי ופחות התקפי. יותר מדי פעמים ראיתי אותו מחטיא השנה דאנקים חופשיים מתחת לסל. אני האחרון שארצה בכשלון שלו, אשמח מאוד אם הוא יצליח, אבל אני פשוט לא מבין את הטעם בבחירה הזו. קר רצה 7-פוטר, ולכן העדיף אותו על ספייטס? לפחות את ספייטס היינו יכולים להעלות בחמישיה כבר העונה. לדעתי קלארק בחירה מצוינת, אני מאוד שמח איתה. כבר במשחק הראשון שלו בליגת הקיץ הוא הצליח להראות יכולת אול-אראונד משובחת. כרגע הוא נראה לי כמו שילוב בין אודום למריון (זריזות מדהימה לשחקן במימדים כאלה, כבר במשחק הראשון בליגת הקיץ הוא הגיב יפה לרוטציות ונעל גארדים).

somone4

New member
מבוי סתום בין אודום ללייקרס.

http://www.latimes.com/sports/la-sp-lakers-odom14-2009jul14,0,6204069.story ממה שהבנתי מהראיון, הבנאדם נעול על עמדה מסוימת ולא בזין שלו להתפשר קצת. קיבל הצעה ל-9 מיליון דולר בשנה למשך מספר עונות (לא כתוב כמה בדיוק), מה לעזעזל הוא עוד רוצה? שחקן ספסל, לא כוכב, לא אולסטאר, אז מה, רוצה לעזוב אלופה וקונטנדרית הכי גדולה בשביל מיליון דולר? כאילו הבנאדם לא עשה בוחטות על גבי בוחטות כל השנים שלו בליגה. המו"מ ארוך, מעיק, מעייף, שכנראה, לפי מה שאומרים בלייקרס, ייסגר ממש בקרוב בלי תוצאות. אודום נראה לי בדרך לדאלאס או מיאמי, ואם אכן יילך לקבוצה של נוביצקי, שון מריון שסגר בטקסס, יעשה את הדרך ההפוכה לאל.איי. לא יודע כמה זה טוב, ימים יגידו, אם אכן דבר כזה יקרה.

Orenseg

New member
אתה אוהד (ובנאדם) כפוי טובה.

ההפרש בין הצדדים הוא 23M$, כי אודום ביקש 10M$ פר 5 עונות והלייקרס הגיעו עד 9M$ פר 3 עונות. הבנאדם נעול על דקות משחק, מעמד של שחקן חמישיה, חוזה של 5 עונות ו..יותר כסף. ממש לא רק "יותר כסף". גם קובי עשה בוחטות בעשור האחרון ובכל זאת בחר הקיץ באפשרות שתניב לו את הסכום המקסימלי. זכותו, בדיוק שזו זכותו של אודום לעשות את מה שמותר לו. שון מריון לא יעשה אף הדרך ההפוכה לLA. הוא סגר במאבס רשמית וסופית, ויש יותר מדי הגבלות טרייד שמונעות ממנו לזוז עכשיו. אין לי מושג מאיפה הוצאת את המילה על מריון. אני לא רואה אותו קם מהספסל, ואני לא רואה את הלייקרס משלמים 8M$ פר עונה במשך 4 שנים לשחקן ספסל. אפילו לאודום הם הציעו רק 3.

carmelo

New member
מה אתה רוצה ממנו, אודום שחקן ספסל...

אז מה אם הוא שחקן חמישיה לגיטימי שהסכים לרדת לספסל לטובת הקבוצה... יאללה, שיבוא לפורטלנד ברגע שיוטה משווה את ההצעה על מילסאפ.

Or Amit

New member
יש התקדמות במו"מ

אודום רוצה 10 מיליון ל-4 שנים. הלייקרס הניחו לו על השולחן 10 ל-3 שנים או 9 ל-4. אני מאמין שעד סוף השבוע תהיה סגירה. במקביל אולימפיאקוס הניחו לנייט רוב הצעה של 5 מיליון לעונה במשך שנתיים.

Or Amit

New member
דווקא כן ל-4

לפחות לפי הדיווח האחרון שקראתי. גם אודום כנראה מוכן להתגמש קצת. מה שכן אני עכשיו קורא דיווח נוסף שההצעה הזו על השולחן כבר כמה ימים ואודום פשוט לא הגיב לה, באס משך חזרה את ההצעה, ואמר שהוא מוכן לחזור למו"מ, אבל יחזור עם הצעה נמוכה יותר.

Orenseg

New member
מהLA טיימס הבוקר

Lakers team officials, who were not authorized to speak about the negotiations, said Buss offered Odom a deal for $9 million a season for four years at $36 million, or $10 million a season over three years for a total of $30 million. Odom and his agent, Jeff Schwartz, were looking for $10 million a year over five seasons.
זה לפחות מה שאני קראתי וחזר על עצמו באתרים כמו RealGM, ESPN וכו'...

Orenseg

New member
ג'רד דאדלי בטוויטר-בארנס יחתום בהוקס או בקאבס

@InsideHoops im hearing matt barnes could sign with either cleveland or atl. dont want to see him go.. but those teams he will make better​
ועוד ידיעה, ממקור שלא משחק בNBA אבל דיווח על השאק-טרייד, על ההחתמה של פריי ועל הטרייד של אמארה - ביידרינס+7#+(...) לפני שהווריורס התקררו וביטלו אותו:
Suns getting Von Wafer, you heard it here first.​
אני מניח שנדע בקרוב כמה הוא צדק גם הפעם...

carmelo

New member
מקווה מאוד שבקאבס

כמו שאמרתי, לדעתי הוא יכול לפתוח שם בחמישיה בעוד שאת ורז'או הייתי מעלה מהספסל לצד ביג זי. באטלנטה הוא סתם יהיה 4 לא טבעי שמגבה 4 לא טבעי אחר...מה שכן, לצד אוואנס וזאזא יהיה להוקס קו קדמי קשוח ואנרגטי על הספסל.

carmelo

New member
נ.ב, הטוויטר של דאדלי לא מתקרב לזה של צ'ארליV

שנמצא כרגע בהתערבות עם בוש, מי יגיע ראשון ל10 אלף מנויים. לפני כמה ימים הוא הקפיץ את אוהדי דטרויט עם דיבורים על BIG NEWS, שבהתחלה גרמו לניחושים אופטימיים שאוקאפור (חברו מקונטיקט) בדרך לשם כחלק מבוזר-טרייד. אח"כ הם נרגעו (יותר מדי, עם מחשבות על ביג בן...) וכרגע מסתמן שמדובר בביג בייבי, שעבורו הפיסטונס פינו קצת קאפ ספייס - יגישו לו הצעה שבוסטון לא תשמח להשוות...

Orenseg

New member
V נכנס לתודעה הטוויטריסטית אחרי הטוויט במחצית

מול הסלטיקס, ובתוך פחות מ24 שעות רשם עליה של יותר מ400% בכמות העוקבים. ההתערבות עם בוש היתה על 50K 'עוקבים' בטוויטר, לא 10K. שניהם מצחיקים אותי מאוד. ממליץ לעקוב אחריהם...

למעלה