שרשור חדשות חדש

נייקי החרימה קלטת עם הטבעה על לברון

בס"ד לברון מקיים באוהיו אקדמיית ספורט, ובאחד מאימוניו שיחק נגד ג'ורדן קרופורד, שחקן מכללת אקסבייר, וזה הטביע על הראש של המלך. כתב הספורט של CBS, גארי פריש, דיווח שנציג של חברת "נייקי" הגיע במהרה לאוניברסיטת אקרון שבאוהיו שבה מתקיימת אקדמיית הספורט שלו, והחרים את צילומי הוידאו בהם "הושפל" המותג המצליח. מה דעתכם?

Or Amit

New member
כמה

הייזלי אומר שלדעתו אייברסון נוטה לכיוון מיאמי
ההוקס ומארווין וויליאמס קרובים לסיכום (ככה"נ בערך אותו הסכום כמו של צ'ארלי וי)
הקאבס מעוניינים בג'ואי גראהם
הפייסרס ככה"נ לא ישוו את ההצעה על ג'ק.
יוטה עשויים לנסות ללכת על ביג בייבי אם הם לא ישוו את ההצעה על מילסאפ
אדי קארי הוריד כ-15 קילו ונראה בכושר מצוין
הניקס הולכים לתרגל את ג'ורדן היל כסנטר.

עומר ו

New member
יש לי רגשות מנוגדים

מצד אחד, אם אייברסון הולך למיאמי שני השחקנים האהובים עלי נמצאים בקבוצה אחת שאותה אני אוהד. מצד שני אייברסון לצד וויד זה לא נשמע משהו, כי בתאכלס שניהם שחקנים שקולעים הרבה נקודות, יודעים למסור, מגיעים הרבה מאוד לקו ושחקני מאני טיים. איך בדיוק הם ישחקו אחד ליד השני אני לא יודע...

אוי הניקס

למה הניקס חייבים להרוס כל בחירת דראפט שלהם? למה לתרגל אותו כסנטר, הוא אחלה שחקן בתור 4..

rapgamer4ever

New member
נשמע כמו נסיון נואש של ההיט לרצות את וויד

נסיון הולך להיכשל.

Or Amit

New member
אני לא בטוח שזה המצב

ההיט מחפשים עוד גארד (לא יודע למה, לדעתי קוק-צ'אלמרס-וייד מספיקים בהחלט) ואייברסון הוא שחקן מצוין במחיר מציאה. גם העובדה ששני הצדדים מחפשים חוזה לעונה אחת משחק לטובתם.

rapgamer4ever

New member
לאייברסון אין מה לעשות ליד וויד

שניהם טובים עם הכדור ביד, הם לא קלעים ובמקרה של אייברסון לא נותן לקלעים להתבטא. אייברסון יוכל לעזור בתור שחקן מהספסל שנותן יותר מנוחה לוויד, אבל הוא לא הביע עניין בתפקיד כזה. צ'אלמרס הוא כרגע הפרוספקט השני של מיאמי אחרי ביזלי, והגעה של אייברסון תפגע בו.

Or Amit

New member
שלושה דברים סגורים

שניים מהם בשרשור חדשות הקודם שהפסיק לקפוץ: 1. אורלנדו השוו את ההצעה של דאלאס על גורטאט. 2. דטרויט שלחו את אהרון אפללו, וולטר שארפיי וכסף (אני משער שעבור הביי אאוט של שארפיי) לדנבר עבור בחירת דראפט עתידית בסיבוב השני. 3. לינדזי האנטר חזר לשיקאגו לשנה אחת עבור מינימום ותיקים (1.3 מיליון דולר)

STEVE NASH

New member
המג'יק מקבלים את הסנטר המחליף אבל

לא ברור לי למה בכל כך הרבה כסף. היו יכולים להביא שחקן אחר שיתרום הגנה וקשיחות במכיר הרבה יותר זול.. זה סתם תוקע אותם עכשיו.

Or Amit

New member
זה מה שתוקע אותם?

יש להם בעך 65 מיליון דולר לעונה (!) עד 2012 (!) על נלסון, הווארד, קארטר ולואיס. ה6 מיליון האלה שהם נותנים לגורטאט ממש לא מה שתוקע אותם. אורלנדו יוצרים רוטציה מאד מעניינת עם גורטאט, באס, אנדרסון והווארד מקדימה וקארטר, נלסון, פייטרוס, רדיק וג'ונסון בבק-קורט. אם הם יצליחו לחזק את עמדה 3 ולהביא רכז מחליף סביר הם מבחינתי מועמדת ראשית לאליפות. כבר עכשיו הם פייבוריטים קרובים עם בוסטון במזרח. (כן, לפני קליבלנד)

rapgamer4ever

New member
המג'יק השוו את ההצעה על גורטאט בניגוד להערכות

כך שככל הנראה פעולות שלהם הקיץ פחות או יותר הסתיימו. גורטאט קצת יקר, המג'יק היו צריכים סנטר מחליף (באטי עזב ואנדרסון לא מספיק) אבל לא בטוח שזה המחיר המתאים. מצד שני, הם מחזיקים עכשיו בקו קדמי עמוק ובעיקר מגוון. זה קצת בא על חשבון קו אחורי די דליל, עם אנתוני ג'ונסון ורדיק שנכון להיום צפויים לקבל דקות משחק.

88nothing

Active member
משווה מצויינת של אורלנדו

6M לסנטר לגיטימי זאת ממש לא התפרעות, בליגה אין כמעט סנטרים טובים והרבה קבוצות משחקים עם 5 בינוני לגמרה, במחיר לא הגיוני לגמרה. החוזה הנוח של גורטאט+ היוכולת הטובה שלו הופכים אותו לנכס. אין כל סיבה להעביר אותו השנה לשום מקום כי כשמשחקים עם גבוה מוביל 1, נורא חשוב שיהיה לו גיבוי. שנה הבאה כשיהיה אפשר להעביר את גורטאט בלי לשאול אותו יהיה אפשר אולי להיפטר בעזרתו מחוזה גרוע או לחזק נק' אחרות בקבוצה. פחות מבוקש הוא לא יהפך.

Orenseg

New member
זו השוואה פחות מצוינת אם מבינים מה מקומו

בקבוצה. הוא השחקן המחליף של הפרנצ'ייז פלייר ולא יקבל יותר מ15 דקות במקרה המדהים (כל עוד הווארד לא נפצע).

88nothing

Active member
בערך ככה

או שאולי ישחקו איתו ועם הווארד, אולי ינו להווארד יותר מנוחה, אולי ירצו שהווארד יפתח קצת את המשחק שלו בתור 4. ועדין המחיר סביר יחסית לשחקן.

carmelo

New member
יכול לקבל יותר מ15 דקות

בוא נניח שהמג'יק מחתימים גם את ווייפר (אפשר גם לשים את רדיק במקומו). אז בהתעלמות מחלוקת הדקות בפוינט (נלסון וג'ונסון, כרגע), אפשר לחלק ככה את הדקות של שאר החמישיה: קרטר-לואיס-באס-הווארד = 12 דקות. זה הליין אפ הפותח קרטר-פייטרוס-לואיס-הווארד = 12 דקות. הליין אפ ה"קלאסי", הווארד וארבעה קלעים ווייפר-פייטרוס-הווארד-גורטאט = 12 דקות. ליין אפ גבוה ואתלטי קרטר-לואיס-באס-גורטאט = 12 דקות. ליין אפ שמאפשר להווארד לנוח בכיף... קרטר, לואיס והווארד מקבלים 36 דקות. פייטרוס, באס וגורטאט עם 24. ריאן אנדרסון ממתין עם רדיק לצ'אנס שלו...תכלס הוא לא כזה שדרוג על פני לואיס כ4.

Orenseg

New member
12 דקות עם הווארד וגורטאט? ו0 לאנדרסון?

הגזמת. אני לא חושב שהם לא ישחקו יותר מ7 דקות למשחק ביחד, ויש לי ספק גדול אם יגיעו גם ל7. בעונה האחרונה היו להווארד ולו 38 דקות משותפות על המגרש ולהווארד עם באטי 554 (עם פויל הווארד בכלל לא שיחק). דוויט שיחק 592 דקות לצד גבוה מסורתי נוסף, ובממוצע זה יוצא 7.5 למשחק. הממוצע עלה כמובן במשחקים מהם הידו או לואיס נעדרו (לדוגמה: [1], [2] ו[3]). עוד מוקדם לקבוע מה תהיה הרוטציה של המג'יק. לא ברור מי יפתח כפורוורד ליד לואיס ומה יהיו ההחתמות הבאות (חוץ מפויל, שלפי הדיווחים יחתום מחדש על המינימום). המג'יק יכולים להחתים גבוה הקיץ (ג'ו סמית' עדיין בשוק), באמצעות הטרייד אקספשן, בטרייד על גורטאט בדצמבר ואפילו ללכת על וטרן שישתחרר מהחוזה בפברואר (באטי? קמבי? האסלם? ג'וניל? קורט תומאס? הייוד? זה ניימדרופינג מוחלט, אבל הם יכולים להיות שחקנים חופשיים וללכת לקונטנדריות). בכל מקרה, לדעתי ריאן אנדרסון יקבל את הצ'אנס שלו כבר העונה בגלל הצורך ב4 ריבאונדר טוב (בניגוד לבאס ולואיס) שמספק גם קליעה מחוץ לקשת. אם המג'יק לא מתכוונים להשתמש בו העונה הם יכלו לחסוך את הטרייד עליו ולשמור את הכסף לשחקן אחר.

carmelo

New member
אפשר לחשוב מי זה אנדרסון...

אני די בטוח שהוא היה חלק מהטרייד כדי לאזן משכורות מצד הנטס. הווארד וגורטאט הם ביגמנים מאוד אתלטים וניידים. אני לא רואה שום בעיה שישחקו ביחד, חוץ מליריבות... אתה מדבר איתי על פברואר...ועל האסלם??? נראה לך שמיאמי תשחרר אותו, ריילי בקושי מוכן לדסקס עליו בטריידים. יש גבול כמה שינויים ומהלכים אפשר לעשות...המג'יק השאירו את גורטאט כי הם לא רצו לאבד אותו ככה סתם, אבל לדעתי גם בגלל שאף אחד מהסנטרים בשוק החופשי לא נראה להם מספיק אטרקטיבי. לדעתי הם ינסו לתת לו כמה שיותר דקות. אפשר לקצץ לו (וגם קצת להווארד, קרטר ולואיס) מהתרחיש שהצגתי.

אנדרסון לא היה רק כדי לאזן משכורות

אורלנדו לא סתם לקחו אותו, הם רצו אותו כי הוא מתאים מאוד לסגנון המשחק שלהם, הוא גבוה שקולע מבחוץ ובנוסף הוא ריבאונדר טוב מאוד. האוורד וגורטאט לא מתאימים לשחק ביחד, הם אמנם סנטרים ניידים אבל לא מספיק ניידים כדי לשמור על PF ניידים ובהתקפה הם מוגבלים מאוד ומשחק ההתקפה של אורלנדו יפגע מאוד. לא סתם הם לא שיחקו ביחד עונה שעברה כמעט בכלל ובדקות המעטות שכן זה היה נראה רע.

למעלה