שרשור חדשות חדש

Orenseg

New member
יש כמה אפשרויות

1. ניק קוליסון מהת'אנדר (וטרן עם חוזה לשנתיים הקרובות בלבד, יכול לשחק לצד הווארד ובמקומו). 2. שיין באטייה או לואיס סקולה (במקרה של הרוקטס כמובן, אם יאו באמת לא חוזר בעשור הקרוב. אולי מוריי לא התכוון לתת MLE מלא לגורטאט בגלל מס המותרות, והעברה שלו תמורת באטייה דווקא תוריד לרוקטס את הפיירול). 3. טרייד משולש עם הפיסטונס שיאפשר להם להפטר מריפ ולקבל את גורטאט, כשהמג'יק יקבלו תמורה מקבוצה שלישית. אחרי שהפיסטונס נתנו את אפללו באמת שאין לי מושג מה המג'יק ירצו לקבל מהם, אבל אין לי ספק שיש שם עניין וצורך בגורטאט.

carmelo

New member
לא אופציות מלהיבות

קוליסון הוא לא שוט בלוקר ברמה של גורטאט, ובכלל לא מוכשר כמוהו. אני גם לא רואה במה הוא עדיף לצד הווארד. בשאר האופציות לא מדובר על סנטרים בכלל...

scso

New member
וואו,לא ציפיתי שהמג'יק ישוו.

ולמרות שהוא קצת יותר,עדיין מהלך טוב של המג'יק. ואין ספק שהם הולכים לרצות חזק מאוד השנה במזרח וכרגע אם צמודים צמודים עם הסלטיק והקאבס כקונטנדרית החזקה במזרח. ההשארה של הפולני תביא עומק ברוטציה של המג'יק ויחד עם אנדרסון,באס והווארד כמובן,הם יוצרים קו קדמי עמוק ומהטובים בליגה, ועם הקו האחורי של קרטר,לואיס,נלסון,פייטרוס ורדיק אורלנדו נראים פשוט מצוין וכל הכבוד להנהלה שם שתפסה את עצמה בידים טוב-טוב אחרי ההפסד בגמר ולקחה את האחראיות לעשות הכל כדי שהגמר של השנה לא היה One night stand ושהם מתכוונים לחזור לשם שוב-ואני לא חושב שיהיה מישהו שיהיה מופע יותר מדי אם הם אכן ישחזרו את המעמד. אחת הקבוצות המעניינות ביותר...אם לא הקבוצה המעניינת ביותר בעונה הקרב ב-NBA. לא יכול לחכות לראות את המג'יק מול הסלטיק ומול הלייקרס...

יכול להיות גם טרייד על גורטאט

אין לי אף מקור אבל לדעתי יכול להיות שאורלנדו תחפש לשלוח אותו לאיפשהו, אולי אפילו אל דאלאס. ההבאה של שון מריון עושה את ג'וש האוורד מעט מיותר בדאלאס, כי הוא לא באמת מסוגל לשחק 2 ובמילא זאת העמדה של טרי רוב המשחק ומריון של היום ייתקשה לשמור על פאוור פורוורדים והאוורד מרוויח הרבה בשביל בק-אפ גם אם זה למספר עמדות... אם אורלנדו מצליחים להרכיב חבילה מגורטאט ואולי פייטרוס או רדיק תמורת ג'וש האוורד תהיה להם חמישייה מפלצתית של נלסון-קארטר-ג'וש הווארד-לואיס-דוויט האוורד... הספסל ייצא קצת קירח אבל זה יכול להיות מעניין מאוד...

carmelo

New member
אני לא בטוח שהמג'יק יכולים לשלוח אותו לדאלאס

מהרגע שהם הישוו את ההצעה של גורטאט, הוא יכול במשך שנה להטיל וטו על כל טרייד עליו, ובכל מקרה אסור למג'יק להעביר אותו לקבוצה שהחתימה אותו על ההצעה המושווית. יכול להיות שרשמית ההצעה עוד לא הושוותה וזו רק הצהרה של אורלנדו - ואז אולי סיין אנד טרייד כן אפשרי, אם כי מסובך. בכל מקרה, פייטרוס וגורטאט על הווארד זה יותר מדי, לדעתי. יהיה לאורלנדו קשה מאוד לשמור על גורטאט מרוצה, הוא כבר רצה לצאת מהצל של הווארד. פולני לא מרוצה בחדר ההלבשה? לא משהו שהייתי רוצה עבור הקבוצה שלי...

OrEl74

Well-known member
מנהל
הופעה ממש גרועה לכספי בליגת הקיץ

כספי שוב פתח בחמישיה במדי סקרמנטו (כמובן) ושיחק 17 דקות בהן הוא לא עשה כמעט כלום וסיים עם 2 נק' ב-1 מ-5 והוסיף 3 ריב'. הקינגס הפסידו מילווקי 91:86 ומאזמם בליגת הקיץ עומד על 3 הפסדים וללא ניצחון.

chaiel49

New member
כמו שאמרתי...

לא היה ולא יהיה שחקן NBA ליגיטימי (ואני כתבתי שחקן ליגיטימי, לא כוכב על כמו שחלק עושים ממנו)...ממש לא מבין את מי שהחתים אותו (כאילו מבין, הרבה חושבים שהוא טוב, אבל הוא לא באמת טוב)

י ו א ב

New member
שלושה משחקים בליגת הקיץ

לשחקן צעיר שבא מסגנון משחק שונה לגמרי לא מראים כלום. אתה לא יכול להגיד "אמרתי" על בסיס הופעה בליגת הקיץ. גם אם היה נותן שלוש הופעות טובות מאוד, לא היית יכול להגיד טעיתי - זה לא מעיד על כלום. צריך להמתין לפחות חצי עונה כדי להתחיל לראות אם הוא מתאים או לא. זאת דעתי, לפחות.

carmelo

New member
אתה וכל עם ישראל...

הבעיה עם כספי זה שהוא באמת לא שחקן כזה בולט בארץ ובאירופה, אז כל מיני חכמים בלילה לא מבינים איך הוא יהיה בNBA בעוד שברקוביץ', שפר וקטש לא הגיעו לשם. אבל לכספי יש את כל הנתונים להיות אחלה רול פלייר בליגה, יש מספיק סקאוטרים, ג'נרל-מנג'רים, מאמנים ומומחים אחרים שראו אותו וחושבים ככה. משחק אחד גרוע בליגת הקיץ? גם לדאנקן היה אחד כזה מול אוסטרטג...

chaiel49

New member
אתה וכל עם ישראל...

תראה לי אחד מעם ישראל שדווקא לא התלהב מכספי?! כולם פה עשו אותו ג'ורדן 2! מה שיש לו זה התלהבות ואנרגיה, בNBA זה לא מספיק. נקודה. נדבר בסוף העונה...ואל תשכל שגם אם יהיה לו ממוצע נקודות 15 וסקרמנטו תסיים אחרונה בליגה זה לא אומר שהוא עשה משהו...למרות שאם הוא באמת יקלע כ"כ הרבה אני עדיין טועה לגביו...נחיה ונראה...

rapgamer4ever

New member
אם יש לו ממוצע 15 נקודות אני חותך

סבירות נמוכה לדעתי שיגיע לממוצע נקודות דו ספרתי. מה שאני רוצה לראות מכספי זה בעיקר שיהווה שחקן שיש לו ערך... גם אם ישחק 15 דקות למשחק, שיראו שהוא עושה משהו. פחות מעניין אותי כמה סקראמנטו תנצח כי זה הרבה מעבר לשליטתו, הוא סה"כ שחקן ספסל. כל עוד תהיה לו תרומה ממשית, של יותר מ-10 דקות או 5 נקודות, אני אהיה מבסוט. צריך לזכור שזו עונת רוקי לשחקן שלא מכיר רמות אתלטיות כאלה (הרוקיז האחרים לפחות רואים מפלצות אתלטיות במכללות), ואני מסכים איתך שהוא בגדול לא מתאים לסגנון המשחק שמשוחק ב-NBA. הוא סמול פורוורד שכיום לא יכול ליצור לעצמו, ולא יעיל יותר מאחרים בקליעה. אפילו פחות.

Orenseg

New member
איזו הגזמה

כרמלו: "לכספי יש את כל הנתונים להיות אחלה רול פלייר בליגה" אתה: "כולם פה עשו אותו ג'ורדן 2!" ג'ורדן לא היה רול פלייר, ולא מצפים ממנו להיות ג'ורדן. הוא אמור להיות שחקן מסוג אחר. רול פליירס לא אמורים להגיע לממוצע של 15 נקודות במשחק. זה לא אומר שאין לו מקום בליגה - שיין באטייה, ג'יימס פוזי, טרבור אריזה ואפילו טיישון פרינס, רול פליירס נהדרים בעמדה 3 (כמו שכספי אמור להיות), מעולם לא הגיעו לממוצע עונתי של 15 נקודות במשחק. זה לא אומר שאין להם מקום בליגה ושהם לא יכולים לעשות קריירה יפה. כולם מרוויחים היום יותר מ5M$ בעונה ופרינס מרוויח אפילו ב8 ספרות. אני לא טוען שכספי יהיה שחקן ברמה של פרינס או באטייה, ממש לא. יכול להיות שכן אבל לא סביר. אני פשוט חושב שאי אפשר להעריך רול פלייר לפי ממוצעי הסקורינג שלו. אם כספי יקבל 30~ דקות למשחק אבל לא יקלע יותר מדי, עדיין תזלזל בו? הרי הוא יקבל את הדקות האלה בזכות עצמו ובזכות היכולת שהציג. אנשים שמבינים יותר ממני וממך מאמינים שיש לו את הכלים להצליח בNBA כרול פלייר מן השורה. עכשיו תורו להוכיח את עצמו.

carmelo

New member
לא יודע לגבי ההתלהבות המוגזמת ממנו

אני לא עוקב אחר עיתונות הספורט בארץ, אבל מתאר לעצמי שחגגו שם על הבחירה בו...אבל די בצדק, זה הישג, כמו שלהיות רול פלייר בליגה יהיה הישג. אני רק יודע שקראתי מלא תגובות שליליות ברשת, ויש לי גם חבר שמזלזל בכספי. האמירה שלך שאם הוא יקלע 15 נקודות וסקרמנטו ישארו הגרועים בליגה, אז זה כישלון - רק מצביעה על כך שאין לך מושג בNBA ותפיסת ההצלחה-כישלון שלך היא ישראלית טיפוסית. כספי לא אשם שהוא הגיע לקבוצה עם המאזן הכי גרוע בליגה. הוא בטח שלא השחקן שאמור לחלץ אותם מהתחתית בכוחות עצמו. בNBA יש פאקינג 30 קבוצות. הקינגס הם קבוצה שנבנית מחדש, במטרה לחלץ עצמה מתחתית הליגה, כמה שיותר גבוה. זה שהם בחרו בכספי כחלק מהבנייה שלהם מחדש, זה הישג מכובד מאוד עבורו. במיוחד שג'וף פטרי הGM שלהם, הוכיח את עצמו כמאתר פרוספקטים אנדרייטד (ג'ייסון תומפסון שנועד להיבחר באיזור ה20 אשתקד).

chaiel49

New member
עזוב אותך מה כתבתי, הבנת מה התכוונתי?

וכמוח שאמרתי לבחור באיזור פה, נחכה ונראה...

carmelo

New member
אם אתה רוצה שאני אנחש כוונותיך מעבר לטקסט

אז נראה לי שמשום מה אתה מאוד ממורמר מכך שכספי אכן נבחר בסיבוב הראשון, ועכשיו תחפש כל סיבה לקטול אותו. אם הוא לא קיבל ממך 3 משחקי ליגת קיץ של חסד, אני מתאר לעצמי שגם עונת רוקי אנמית תפסיק בכדי שתצא בקריאת "כספי הביתה!", כמו קברניטי מכבי ועיתונאי הספורט בארץ...כאילו שחסרים רוקיס שלא סיפקו את הסחורה ורק אח"כ פרצו.

chaiel49

New member
אני ממורמר?

ולמה לי להיות ממורמר? אני לא צריך סיבה לקטול אותו, אני יודע שהוא פשוט לא מתאים לNBA. כספי הביתה? אשמח אם הוא יישאר שם כי אני שונא מכבי ו: א. אני "נגד" כל מכביסט ככה שאשמח אם הוא לא יצליח (וזה שהוא ישראלי? סו וואט? אם הוא יצליח זה כבוד לישראל? ושיהיה שחקן אחר שלא מכביסט אני מבטיח להיות האוהד מספר 1 שלו) ב. אם הוא לא יצליח הוא יחזור למכבי ומאוד יעזור לה כי לליגת הכדורסל שלנו הוא מעולה, ושוב אני לא רוצה שמכבי תהיה טובה. לגבי רוקיס שלא סיפקו את הסחורה... לרוקיס האלה היו לפחות פוטנציאל, לו אין אתזה! הוא חסר כישרון! יש מספיק נגרים פי אלף יותר פיזיים/אתלטים ממנו במNBA! ושאפחד לא יבין לא נכון, לא הייתי משלם אגורה כדי שהוא לא יצליח או משהו ואני אפילו לא אזיל דמעה אם הוא יהיה MVP (בהגזמות) סתם קטע שלי נגד העולם כמו שאני עושה תמיד...למי שמכיר אותי...ובדר"כ אני צודק
ודווקא אני לא רואה אפחד נגד כספי כרגע...ועיתוני ספורט? אתה מתכוון עיתוני רכילות הכדורגל?! מי פוזל בכלל אליהם?!

carmelo

New member
סעיף א' אישש את חשדותי, תודה לך...

אני האחרון שמתלהב מטיעונים פטריוטיים כמו "כבוד לישראל"...אבל זה נחמד שזה סופסוף קורה, זה גם יגביר את העניין בNBA בארץ...ובשורה התחתונה, אני גם מאמין בכספי. הוא ממש לא נגר כמו שאתה עושה ממנו.

למעלה