שרשור חדשות חדש

Or Amit

New member
שתי חדשות מעניינות

הקליפרס מצטרפים למרדף על אייברסון, וצפויים להציע לו MLE מלא. אולימפיאקוס במרדף אחרי נייט רוב וראמון סשנס.

Or Amit

New member
ועוד כמה

דרו גודן עשוי להתקרב לגולדן סטייט
קרלוס ארויו מחפש קבוצה להצטרף אליה בליגת הקיץ. בין השמות שעלו: דטרויט (שוב יגיע על תקן מחליף לביינום?), יוסטון, קליבלנד ו... סקרמנטו, איפה שהוא יחזור לשתף פעולה עם עמרי כספי.

IvgenyIAS

New member
בחיי שאני לא מבין את אולימפיאקוס

מסתובבים בשוק כמה רכזים אירופאים מוכחים (פריג'וני, מקינטייר ואפילו רוביו) והם מתעקשים לחזור על אותה טעות שהם עשו בשנה שעברה עם צ'ילדרס.

STEVE NASH

New member
מה הקשר בין צ'ילדרס לנייט רוב/סשנז?

זה שהם שחקנים מוכחים בNBA? יש הבדל עצום בעיניי. צ'ילדרס ישאר לעד שחקן משלים שלא מייצר לעצמו שום דבר וחי על אתלטיות ועל נקודות זבל. לעומת זאת נייט רוב וסשנז הם שחקנים בקליבר אחר בכלל, הכישרון שלהם לא נגמר והם מסוגלים לייצר לעצמם נקודות ברמות שאירופה לא מכירה , צ'ילדרס בחיים לא יהיה גו טו גאי ועובדה שהוא לא הצליח לבוא לידי ביטוי בשיטה של ינאקיס... נכון, הם עשו טעות כשהביאו את צ'ילדרס אבל זה לא אומר שהטעות תחזור על עצמה עם שחקנים טובים יותר.

IvgenyIAS

New member
יש קשר

זה לשלם יותר מדי לשחקנים שמלכתחילה היה אפשר להביא כאלו שמתאימים יותר לכדורסל אירופאי ברבע מחיר. בקשר לנייט רוב - אם הם כל כך רוצים סקורר בגוף של רכז היו יכולים להביא את מקינטייר שזול ממנו (גם לאחר הביי אאוט מסיינה). בקשר לסשנס - אם הם כל כך רוצים רכז טהור עם קליעה לא יציבה אז היו יכולים להביא את פריג'יוני שהוא בקלות אחד מארבעת הרכזים הטובים באירופה (ולא רוצה להישאר בטאו). לשחקנים אמריקאים שמגיעים מה-NBA לאירופה (בייחוד לרכזים ועוד יותר בייחוד לסקוררים בגוף של רכזים) לוקח זמן להתרגל לסגנון המשחק האירופאי. ההגנות צפופות יותר, לא שורקים על כל מגע בכניסה לסל כמו ב-NBA, המשחק הרבה פחות אינדיוודואלי ושורקים על צעדים. ככה יוצא שמביאים שחקן ב-4 מיליון יורו שבמשך עונה שלמה רק מנסה להסתגל לסגנון המשחק החדש, נחשב בסוף העונה לאכזבה והסיפור חוזר על עצמו עם שחקן אחר בעונה הבאה.

Or Amit

New member
ביג בן שוחרר מפיניקס

פיניקס שחררו את בן וואלאס שהגיע בטרייד עבור שאק. וואלאס עשוי לפרוש. ועוד: אוונס אמור להכנס לחמישיה של הקינגס עם תחילת העונה, לפחות כך טוען אחד המאלופים. צ'ילדרס החליט לוותר על הנסיון לחזור לNBA העונה. דאלאס הודיעה שהיא מעוניינת באודום לפי דיווחים הבולס שחררו את טים תומאס חדשות בוזר: שמועה ראשונה טוענת כי הטרייד שהפיסטונס ביצעו נועד ע"מ לפנות מקום בתקרה להביא את בוזר. שמועה אחרת גורסת שהוא בדרך לניו יורק תמורת החוזה (הנגמר והמכוסה ע"י הביטוח) של קאטינו מובלי.

תום116

New member
9 מיליון לשנה לא מספיק לו?

כמה לאמאר לעזעזאל רוצה...שיחתום כבר. זה מלחיץ אותי. מסיפור טרבור נחלצנו איכשהוא עם תחליף באמת טוב, אני לא יודע מה יהיה עם נאבד גם את לאמאר. להחתים מהר. ראיתי את הראיון איתו והוא נראה די מפוקפק. מה שכן, הוא דיבר על הקטע לגבי העלייה מהספסל, ואמר ב-2 מילים:" זכינו באליפות". שיחתום כבר באל איי.

Orenseg

New member
זה קשור גם לאורך החוזה

הידו סירב להארכת חוזה של 8.75M$ בממוצע לעונה במשך 4 עונות במדינה ללא מס הכנסה (פלורידה), והלך על 10M$ בממוצע לעונה במשך 5 עונות במדינה עם מסים כבדים מאוד (קנדה). ההבדל לא היה בסכומים שהוא קיבל, פשוט בכך שהוא יקבל 10+M$ גם בגיל 35. המג'יק לא היו מוכנים לחוזה באורך כזה, כי הם גם ככה מסונדלים לשנים הקרובות עם לואיס-הווארד-נלסון, ולכן הלכו על קרטר עם שנתיים מובטחות בלבד בחוזה (ב11/12 מובטחים לו רק 4M$ אם ינופה לפני ה30 ביוני 2011). ללייקרס יש את החוזה החדש של ביינום, הארכת החוזה הצפויה לקובי, פארמר בקיץ הבא וגאסול בעוד שנתיים. הם לא רוצים לשלם לאודום, שחקן ספסל בלייקרס, סכומים גבוהים גם בגילאים שבהם לא אמור להשאר רלוונטי. יש להם מספיק חוזים גבוהים. אודום מצדו לא מעוניין להשאר שחקן ספסל שמתפשר על הסכומים שלדעתו מגיעים לו (ואם ורז'או מקבל 50M$ ל6 עונות, אז אודום צריך לקבל לפחות 50M$ ל5 עונות). לגיטימי לגמרי. מקווה בשבילו שהוא לא יחזור לשם.

Or Amit

New member
דאלאס לא יכולים להציע לו יותר מהלייקרס

הם יכולים להציע לו גג MLE, ככה שהכסף זה לא העניין כאן. בינתיים הובע עניין מצד דאלאס, אני לא יודע עד כמה אודום ירצה ללכת לשם כשעל העמדות שלו יש את הווארד, מאריון ונוביצקי.

Orenseg

New member
קיובן התייחס לS&T

ואם זה תלוי בקיובן אז אודום עוד יקבל מקס ל5 עונות.

Or Amit

New member
אני לא רואה מישהו שהלייקרס ירצו

לא ג'וש (למרות שארטסט יכול לשחק 4 בסיטואציות מסוימות) ולא מאריון משרתים את האינטרס שלהם. בטח שלא טרי או דאמפייר.

bertie

New member
אנדרסון מברצלונה עבר ליוסטון

האוסטרלי המוכר מהיורוליג עבר מאטלנטה ליוסטון תמורת מזומנים. מזכיר לי את מאט בולארד למי שזוכר גבוה שיודע לקלוע 3

Orenseg

New member
עוד לא עבר ולא חתם על כלום

בסך הכל העבירו את הזכויות שלו לקבוצה אחרת תמורת בחירת סיבוב שני ומזומנים. אני מאוד אוהב את המהלך הזה מצד הרוקטס. אנדרסן עוד מסוגל להיות "סקולה 2" (ואפילו נבחר גבוה יותר בדראפט 2002). הרוקטס זקוקים לסנטר ובזמן שהוא לא בדיוק מה שהם מחפשים, זה יכול לעבוד דווקא.

OrEl74

Well-known member
מנהל
בוזר רוצה לבולס...

קרלוס בוזר הצהיר שהוא ישמח לשחק בבולס ושאין לו בעיה לחתום איתם מעכשיו על הארכת חוזה ולהתחייב להם לשנים הבאות. מצחיק, למרות ששחקן כמו בוזר יכול להפוך את הבולס לכח משמעותי במזרח אני בכל זאת לא אוהב את הרעיון שהוא יגיע לשיקאגו למרות שאני די משוכנע שזה מה שיקרה בסוף. הוא רוצה, הבולס רוצים ויוטה רוצים, אז למה שזה לא יקרה?

Orenseg

New member
התמורה של הג'אז - כמה הם חוסכים בדיוק?

לדעתי הבולס יצאו מטומטמים, הם היו צריכים לשמור את הסכם הביי-אאוט עם טים תומאס ולתת אותו לג'אז (מה שהיה מאפשר להם לחתוך בפיירול עוד כמה מיליונים טובים).

IvgenyIAS

New member
גאר אמר

שהביי אאוט נועד בשביל שיהיה להם מספיק כסף להחתים סנטר נוסף לספסל (כנראה בשביל אארון גריי או אולי בשביל ג'יימס אוגוסטין אם הוא ימשיך לשחק כמו במשחק הראשון בליגת הקיץ).

carmelo

New member
הם יכולים להציע לג'אז את ג'רום ג'יימס...

חוזה מסתיים, אותה משכורת בערך - רק ש80% ממנה משולמת ע"י הביטוח. כמו הארפרינג, ביחד אפשר להרכיב מהם לה פרנץ אחד...זה גם מסתדר מבחינת הרכיבים - סנטר אוברפייד ושחקן לבן (אבל קשוח, אז התוצר המוגמר יצא עדיף...).

Orenseg

New member
אבל בייאאוט לא מוריד את המשכורת מתקרת השכר?

המטרה היא להמנע מתשלום של מס מותרות, ובייאאוט על תומאס (אפילו על חלק מהמשכורת) היה מאפשר לג'אז לרדת מתחת למס המותרות. הסאנס שילמו לבן וואלאס 10M$ כדי שלא יצטרכו לספוג את ה14M$ נגד התקרה ולשלם מס מותרות. הם אמנם שילמו 10M$, אבל הפיירול שלהם קוצץ ב4M$ ולכן הם לא אמורים לשלם מס...

carmelo

New member
אי אפשר להעביר הסכם ביי-אאוט

אתה מניח שטים תומאס היה מסכים לאותו הסכם ביי אאוט גם אצל הג'אז...אבל הוא בקושי שיחק בשיקאגו, ובינתיים הם צירפו גם את ג'יימס ג'ונסון וטאג' גיבסון לעמדות שלו, פלוס דנג שחוזר מפציעה. תומאס לא היה רואה דקת פארקט בשיקאגו העונה, ביוטה הוא יכל לעלות מהספסל לצד קירילנקו וליצור אחלה שילוב איתו.

למעלה