שרשור חדשות חדש

OrEl74

Well-known member
מנהל
הלייקרס ולאמר - הסוף?

לפי הדיווחים הלייקרס אמרו ללמאר שההצעה שלהם סופית, רוצה שיקח לא רוצה שילך למקום אחר. לדעתי עכשיו כבר נכנס פה קטע של כבוד ואודום יעדיף ללכת למקום אחר.

Orenseg

New member
וההיט מנסים להשיג גם את אודום וגם את בוזר

נשמע לי אידיוטי ולא הגיוני, אבל זה מה שטוען אדריאן ווג'נו-משהו [מסקר NBA ביאהו(!), העלה לינק לחשבון הפייסבוק שלו]. לפי ווג'נו, ריילי הציע לאודום MLE ל5 עונות (34M$) ומנסה לארגן טרייד משולש על בוזר שיכלול את ההיט, הג'אז והגריזליס (שחייבים להדחף לכל מהלך בקיץ הזה, רק כדי לחסוך עוד דולר ורבע). מה הטעם להחזיק בקבוצה אחת גם את אודום, גם את בוזר וגם את ביזלי? אני מקווה שהג'אז לא יוכלו להשוות את ההצעה על מילסאפ, יתקעו עם בוזר ויגרמו להיט לרוץ על אודום עם הצעה טובה יותר (הלייקרס יתנגדו לS&T עם ההיט? דווקא למזרח לא אמורה להיות בעיה לשלוח אותו. המאבק במזרח יהיה אפילו יותר עקוב מדם ו). ובינתיים, הולינג'ר נתן בטוויטר לינק לטרייד של 5 קבוצות שיזם (למרות שבטרייד מאשין מופיעות רק 4, החמישית היא הגריזליס): הבולס מחליפים את היינריך בהאסלם, לא משלמים מס המותרות העונה וכמובן מורידים את החוזה של היינריך לקראת 2010. הג'אז מעיפים את בוזר ולוקחים את אאוטלו+כריס קווין. הבלייזרס אוספים את היינריך וג'יימס ג'ונס (אופציית קבוצה בקיץ הבא, נתן שם אחלה עונה ב07/08) תוך שימוש בטרייד אקספשן של 4M$. ההיט הופכים את האסלם לבוזר ומקריבים בדרך את כריס קווין. הם יורדים מתחת למס המותרות ללא החתמה של אודום. הגריזליס מקבלים את דורל רייט, ומן הסתם סכום כסף שיכסה את עלות החוזה שלו.

STEVE NASH

New member
דיוויד אנדרסן יחתום ברוקטס

(סליחה אם כתבו את זה פה ולא שמתי לב) כמו שכתבתי בפורום כדורסל, הוא יכול לפתח קריירה לא רעה בכלל כרול פלייר איכותי, ואם ההתחלה שלו היא רוטציית הגבוהים הדלילה של הרוקטס אני חושב שכבר מהעונה הבאה הוא יכול לתרום לא מעט. אנדרסן ישחק בעמדה 4 בNBA, אתלט שיוציא את השומרים החוצה כי הוא קלעי שלשות יוצא מהכלל, ויכול לקחת גם שומרים בכדרור. הוא קליל ויכול לעשות נקודות במגוון דרכים, גם באיזור הצבע. ברור שיהיה לו יותר קשה בNBA אבל אני חושב שהוא יכול לתרום את ה8 5 2 שלו בעונה הבאה ואפילו יותר.

STEVE NASH

New member
כי הוא לא אתלט, אין לו גובה, אין לו קליעה

מבחוץ, אין לו יכולת להוריד כדור לרצפה, אין לו יכולת לקלוע פיידאויי מחצי מרחק אחרי פוסט אפ וכי אין לו ארסנל התקפי נדיר? כי את כל אלה יש לאנדרסן. מה עוד צריך בשביל להיות בNBA?

ברמת ה NBA הוא במקרה הטוב אתלט בינוני

הוא גם שחקן מאוד רך, רוב הזמן הוא מסתפק בלזרוק מבחוץ - אין לו הרבה התקפה מעבר לזה. אני חושב שהוא הולך להיכשל בגדול.

STEVE NASH

New member
ברמת הNBA אין כמעט אירופאי שנחשב לאתלט טוב

אנדרסן אתלט טוב יחסית לאירופה, הוא אתלט סביר מינוס בNBA אבל מצד שני יש לו ארסנל התקפי מהטובים שהיו באירופה, הוא מסוגל לקלוע סלים במגוון דרכים ואמנם הוא באמת קצת רך אבל להגיד שאין לו התקפה פרט לזריקות מבחוץ זה על גבול המופרך.

מצאתי שלברון עצמו דרש להחרים את הוידאו!

בס"ד ובאותו מקור שהוא מפורטל מסוים ששמו מתחרז עם מילת הקריאה "אופס" שידוע לי שניר לא רוצה להביא קישורים משם בגלל העבר של הפורום עם הפורטל הזה, בכתבה של מנחם לס, מי שמכיר, כתוב שגם כריס פול הטביע על לברון ולברון הטביע כמה פעמים על פול, וגם כאן כפי שסיפר פול, לברון ביקש להחרים את הווידאו!

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני לא רוצה להגיד דברים רעים אבל...

כותב הכתבה הזאת מתגלה כפחות ופחות אמין בעיניי בכל פעם מחדש. חבל.

אתה רוצה תשובה אמיתית?

אני מדי פעם נכנס לאותו אתר מדובר וקורא את הכתבות בחלקם הניכר יש חוסר ידע מופגן ובולט (הווה ועתיד-אני לא אתווכח על העבר כי מה שאני לא רואה אני לא אעריך על פי סטטיסטיקות...) ובחלקם,התייחסות למקומונים זולים וצהובים שרמת האמינות שלהם שווה במקרה הטוב לONE בתור קודש הקודשים כשרון כתיבה יש בכמויות ותמיד כיף לקרוא מכיון שכל עכברי הכדורסל (שמעל גיל 20 ?) צמחו על הכתבות הנ"ל אני לא יכול להעריך אם גם אותם יצירות מופת היו חצאי אמיתות סוביקטיביות שבתקופה של חסך במקורות מידע הפכו ליצירות מופת בשביל ילדים צעירים ונלהבים או שזה סוג של סימפטום רבין \דוד המלך שבתקופת דימדומיהם עשו שטויות שהעיבו על כהונתם הנהדרת

אני קורא הרבה ודווקא הכתבים הם בעלי ידע רב

בס"ד תמיד יכולים להיות טעויות שונות, במיוחד שהכל בהתנדבות ואין יותר מדני זמן לעריכה לונית רצינית, אך עדיין הכתבות הם טובות ומראות על ידע. אני לא צמחתי על הכתבות האלו, אז אני יכול להעריך אותם. ויש באתר הזה בעלי ידע רב בער ובהווה (אני מוכן שתביא לי דברים שאתה חושב שהם חוסר ידע בעבר ובהווה). ואני לא ראיתי כ"כ התייחסות למקומונים צהובים וזולים.

אם אתה מתכוון לכך שלברון ביקש

בס"ד הלא זה בעצם מה שאת כתבת לפי המקור שהבאתי, שקריאה בעיון בו, שמתי לב שזה כתוב גם שם! אם התכוונת לדברי כריס פול ואלונזו גם בהם אין כל בעיה לא הגיונית. חוץ מזה תמיד יכולים להיות טעויות כאלו או אחרות, אך אין כאן דבר שהוא לא אמין באופן מהותי.

OrEl74

Well-known member
מנהל
וזה מה שעושה את ההבדל בין כוכב לכוכב גדול

מייקל ג'ורדן מקבל בראש במחנה למנהלים שהוא מקיים: http://www.youtube.com/watch?v=HOhIhXAOmTM קובי ב-1 על 1 מול ילד בן 14, כמובן שקובי דואג לבאס את הבחור שבעיקר מנסה להרביץ לו אבל הכי חשוב, תקשיבו למה שיש לקובי להגיד בסוף
http://www.youtube.com/watch?v=aBdubvErm6U&annotation_id=annotation_341079&feature=iv מסקנה, אם אתה לא יודע לצחוק על עצמך לעולם לא תהיה כוכב בקנה מידה גדול באמת ומה שלברון ונייקי עשו רק יגרום ללברון נזק בטווח הקרוב וחבל שהוא עושה את זה לעצמו.

למעלה