שרשור דוליז חדשות...

אוף למה לכל אחת אתם אומרים לחזור ..

אני דווקא חושבת שיצא נורא חמוד... רק שהרקע בכלל לא מוסיף.. אני חושבת שאם זה היה לבן זה היה ניראה יותר טוב... הממ המכנס... אא.. בו באמת יש קצת יותר מידיי אפקטים... הג´קט.. חלוק וואטאוור יצא נורא חמוד והשיער יפה רק שהוא לא קשור להכל... אם עושים משהו שניראה אמיתי אז עושים אותו כבר לגביי הכל.. לא פריט אחד שניראה אמיתי והשאר ציור (למרות שזה באמת ציור ובלה בלה..) יש ? אני חושבת שהיא נורא חמודה אבל הצבעים קצת מזעזעים.. כלומר תכלת ואדום לא ממש הולך יחד... (לדעתי..)

shaililo

New member
אולי בגלל שהן צריכות לחזור?

Solinka

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gifעוד בובע../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

כן כן עוד אחת שדווקא אהבתי... :) מה אתם חושבים? תגובות בבקשה!

The Girl Who

New member
../images/Emo42.gifחמודה../images/Emo13.gif

המממ... השמלה נחמדה, אבל די פשוטה... והבובה עצמה די רגילה... לא ממש אהבתי את הבייס, למרות שכחול יפה
, ובכלליות היא חמודה.

motib4

New member
לא אהבתי.. ../images/Emo29.gif

השיער נורא פשוט, גם השמלה... אני לא סגור על זה, אבל אני חושב שכפלים לא אמורים ליהות כל כך ישרים. להפך. הם אמורים להתחיל מהכפל ולתהקרב אחד לשני בסוף. היו לך יותר יפות.

בימבה1

New member
אמממ... למנהלות

למה מחקתם את ההודעה שלי? משהו היה בה לא בסדר? אם כן אני אשמח אם תגידו לי

smile girl

New member
דולי חדשה!!!../images/Emo183.gif

תגיבו לי עליה טוב???
אני יודעת שהיא *די* פשוטה...
אבל, אני מחכה לתגובות!!! תודה מראש

candy land

New member
חדשה שלי

הראשונה שאני עושה על מנגה... ואני רוצה תגובות בונות! במיוחד על השיער והקפלים בחצאית!

Solinka

New member
תגובה בונה../images/Emo79.gif

לא להעלב בבקשה כי זאת לא הכוונה הכוונה היא לעזור, אם את לא רוצה תגובה בונה אז אל תמשיכי לקרוא טוב אז ככה:
שיער-הקבוצות מאוד מוזרות והשיער נראה שטוח מאוד, תנסי להצליל יותר בין הקבוצות וזה יתן נפח אבל בעיקרון את הצבע אהבתי
חולצה-בעיקרון היא די בסדר, אני לא רואה איתה משהו איום ונורא בצורה עצבנית אבל את הצבע לא אהבתי
חצאית-רע... סליחה אבל היא פשוט ממש לא יצאה טוב, רצית שנגיד על הקפלים... אז לא עשית אותם טוב החצאית ניראית כמו גוש, ככה לא עושים את הקפלים יש לך רק איזה 4 בצדדים כזה וזה מוזר וגם את הצבע לא אהבתי בכלליות-לא אהבתי את הבובה ואת השילוב צבעים וגם אין בה משהו מיוחד יותר מדי, היא פשוטה מקווה שלא פגעתי תקחי הכל ברוח טובה

candy land

New member
לא נפגעתי!../images/Emo24.gif

ומה זאת אומרת שהקבוצות מוזרות? לא ממש הבנתי... ואין לי מושג איך עושים קפלים! זאת פעם ראשונה שאני מנסה! ואפילו אם יש טיוטוריאל(כתבתי נכון?)לזה באתר של ענת,האתר לא עובד...

The Girl Who

New member
../images/Emo42.gifהמממ...תגובה

כדאי שתחלקי את השיער לקבוצות (שכמובן גם אותן תצלילי) אחרת הוא יראה כמו גוש, ולא מציאותי. בקשר לבגדים, כדאי שתעשי אותם פחות סימטריים וישרים. למשל תעגלי את קצה השמלה ותוסיפי קפלים. זהו...

YouR LucK

New member
היי אני חדשה...

הממ בעיקרון התנסתי בדוליז אז הנה דול חדשה שהשקעתי בה המון

13lihi

New member
תגובה+שיפוץ

הבובה מאוד חמודה הכל יופי טופי אז הוספתי ושיניתי לה את השיער תגידי לי מה את חושבת ושתמיד ישחק לכם המזל

מיה ק

New member
מה זה?

מצטערת... זה רק ההתחלה של הדול שלי, לא יודעת למה זה שם דווקא את זה...

למעלה