שרשור דוליז חדשות...

קטשופית

New member
תגובה

לדעתי את צריכה לעשות קבוצות בשיער! זהוא לא נראה מחובר לראש... והחצאית של מיה קצת עקומה.... אני חדשה אז סורי עם התגובה לא נוכנה

עוד תגובה...

הבגדים יותר מדי ישרים,צריך לעגל אותם... ועל השיער כבר הגיבו לך... וחסרות גם הנעליים. סך הכל יצא נחמד.

מיה ק

New member
פליז שלחו לי תגובות על הדול הזאת...

היא מזה חשובה לי! זאת הראשונה שלי עם שקוף ופרווה. הגיבו נא

אמממ אז ככה:

השיער- יצא לדעתי ממש מגניב חוץ מהגוש ליד הפרח. ההצללה- די בסדר רק משהו ליד החזה לא מסתדר לי. הכפליים- הכפליים לא יצאו טוב תוסיפי קצת הצללה. לדעתי הגולי ממש מהממת!!! במיוחד אם עשית אותה בצייר!!!

Gothic Lolita

New member
דולי חדשה. (פיינאלי!../images/Emo9.gif)

אני מקווה שהשרשור לא ירד, כי אחרי כמה זמן שלא עשיתי דוליז וקצת למדתי וניתי דברים בפיינטשופ עשיתי דולי חדשה!!!
אני מאוד אוהבת אותה חוץ מההצללה של החולצה שלה. משהו לא מסתדר לי שם. אני פשוט לא מצליחה לעשות הצללה נורמלית בחולצות. אודה מאוד למי שיוכל ללמד אותי.
אז תגיבו, כי זה חשוב לי. ותגובות בונות בבקשה.
ועוד משהו: מישהו יכול להסביר לי איך עושים לכל הרוחות רקע שקוף בפיינטשופ פרו?????

מיה ק

New member
תראי..../images/Emo132.gif

הכל בסדר חוץ מההצללה בחולצה! אבל אם את לא יודעת לעשות רקע שקוף, אני לא יכולה לעזור לך כי אני בעצמי לא יודעת...

כן, אני עכשיו עושה את הדוליז

שלי בצייר, קראתי איפשהו באינטרנט שכדאי כמה שיותר לתרגל בצייר *חוץ מזה התוכנות נהרסו לי כי תיכנתו את המחשב מחדש, אני צריך להתקין אותן מחדש* חח

Shir Shoogi

New member
אז ככה...../images/Emo118.gif

אני לא אגיב על הבובה (אני יודעת שזה מדכא מצטערת מצטערת... אני פשוט לא יודעת להגיב בלי להעליב, גם על דוליז יפות) ובקשר לרקע שקוף... עם הפיינטשופ שהורדת קיבלת גם אנימיישן שופ. כנסי לאתר של רות וסול (אני מקווה שזה בסדר מצידכן...) קישור למטה- לכי לשיעורים, ואז לשיעור על רקע שקוף באנימיישן. בהצלחה!

../images/Emo46.gif את לפחות חושבת ככה!!!!!!

את ציירת אותו???? לא!!! אז אל תגידי לאחרים לא להשתמש בו!!!!! וסליחה אם עיצבנתי מישהו... אני פשוט שונאת שאומרים לי לא להשתמש באייקונים כלשהם... במיוחד מקסימים כמוהו-

the sofa city

New member
אהההההההההה לא לא לא לא

אף אחד לא יגנוב לי את אקסל המתוק... אני בוכה...
תראי אפילו בכרטיס יש לי תמונה של אקסל עם בנדנה... בידיוק כזאת...
וגם אני אההההההההההה אני בוכה...

לא זה לא אלייך...../images/Emo3.gif

פשוט את יודעת ברגד שאת משקיעה כל כך בדוליז אז מעצבן שלא מגיבים אבל זה לא היה אלייך...

למעלה