שרשור דוליז חדשות...

Mooa-Numi

New member
שרשור דוליז חדשות...

בלאט
מסודר נו לשרשר דוליז לפה תגובות לדולי אין בתגובה דולי, יו נואו...

LeAnNe

New member
תגובה..../images/Emo182.gif

שער: חסר לשער הצללה קרוב לראש וליד הצוור. חולצה: הצורה של החולצה יפה והכל אבל הגזמת עם ההצללה. חצאית: גם בחצאית הגזמת עם ההצללה אבל בכלליות היא יצאה יפה. המלצה שלי: כדי שתחזרי שוב פעם לצייר כי את פשוט מגזימה באפקטים וזה הורס את הדוליז שלך.

shaililo

New member
*****************../images/Emo9.gif***************

דולי חדשה שלי... פליז תגיבו...

נועה334

New member
וואו!

איזה דוליז יפות! מריצה המטריפה-חבל שאין פנים כי היא ממש יפה. שיער-ממש יפה אבל יש קצת יותר מדי קבוצות לדעתי,צבע יפה אבל לא הצללת מתחתיו חולצה- אהבתי! הצבע יפה, ההצללה נכונה רק שלא הצללת מתחת לחולצה. חצאית-גם כן:נורא אהבתי,את הצבע,את ההצללה אבל לא הצללת מתחתיה. שילילו-ממש יפה!השיער-מושלם!ההצללה והכל חולצה-נורא יפה!ההדפסים מוצללים יפה. חצאית- גם כן, וגם הנעליים וגם הגרביים.

LeAnNe

New member
תגובה..../images/Emo182.gif

שער: השער יצא ממש יפה (כמו תמיד), אבל הצורת שער שלך מתחילה לחזור על עצמה, אני הייתי ממליצה לך בדולי הבאה לנסות לעשות שער בצורה שונה. חולצה: החולצה גם יפה ואין לי עוד משהו להגיד עליה. חצאית: את החצאית לא כל כך אהבתי בגלל הקפלים, לקראת הסוף כדי שתבהירי אותם. נעלים & גרבים: את הגרבים ואת הנעליים ממש אהבתי אבל הקו המתאר של הנעלים הרס לי קצת, אולי תבהירי אותו? בסך הכל דולי מדהימה, אפשר את האתר של הבייס?

רות82476

New member
~+*תגובה*+~ ../images/Emo15.gif

השער: אני חושבת שהוא אחלה ממש יפה!.
הפרצוף: בסדר אבל העין הימנית ניראת מוזר.
החולצה: ממש יפה אהבתי את הדוגמא שעשית עליה
החצאית: בסדר אבל נירא לי שהקווי מיתאר קצת כהים מדי.
הנעלים+הגרבייםם: הנלעיים ממש יצאו אחלה אבל יש משו מוזר קצת בשמאלית... הגרביים אחלה

ynitzan1

New member
דולי מהממת

איזה דולי מהממת פשוט פצצה! אהבתי הכול אצלה......

lol doll

New member
../images/Emo8.gifווואייי בובה ממש פרפקט

איזה יפה גם לי יש מלא בובות אבל התוכנה שלי נדפקה אח שלי יתקן אותה חכו ותיראו את הדוליז שלי!!!

היא נורא יפה...

אבל הקו קונטור/קונתור (לא ברור לי איך לכתוב סורי..) בחצאית ובנעליים מפריע לדעתי... ובצדדי החצאית זה עגול מידיי... וניראה כאילו סתם זרקת את זה עלייה (בערך..)

LeAnNe

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo182.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

תגובות בונות בבקשה בבקשה בבקשה

נועה334

New member
איזה יפה!!!

אני לא יכולה לתת תגובות בונות כרגע כי אני צריכה להשגיח על אחותי,אבל הדולי ממש יפפה........

shaililo

New member
תגובתי הכנה../images/Emo121.gif

אממממממממממממממממממממממ... אוקיי שיער- בסיידר לא משהו מיוחד... חלוק-נחמד... יותר מידי אפקטים משהו לא מסתדר לי עם הפנים שלו, יש צד אחד ששחכת להצליל שם ובין הרגליים שלה (
) יש קטע מובהר יותר מידי, הוא אמור להיות כהה... שמלה- יפה, אין לי יותר מה להגיד עליה... דולי חמודה. את יכולה להגיב לשלי?

LeAnNe

New member
הפנים באמת לא יצאו לי טוב..../images/Emo182.gif

אני שנאת להכין פנים. ו
על התגובה, הגבתי גם על הדולי שלך.

Shusho

New member
../images/Emo98.gifתגובה

טוב, אז כמובן שאני מזכירה שזו תגובה בונה, והיא נכתבה במטרה לעזור לך, אז נא לא להעלב.
שיער - כמו שאמרת, לא הסתדרת איתו. הצורה לא משהו, נסי לעשות במקום קוקו (שאגב מוצלל לא נכון) מן חבילה כזאת בעיגול.. אני מקווה שאת יודעת למה אני מתכוונת.
בגד גוף - הצורה די בסדר, אבל הצבע לא. הוא ממש מת, ולבגד גוף יש ברק, מה שחסר מאוד בבגד שעשית.
חצאית - רק כשמגדילים הרבה, רואים את ההצללה (הצבע מת, ללא ברק וזה.. לא טוב) ואת השכבות (השכבות בחצאית). אני ממליצה מאוד לעבור על הכל, כי ממש לא רואים את ההשקעה (המעולה
) שלך.
נעליים - הצבע - מת. הצורה מצויינת, חוץ מהשפיץ המוזר באצבעות (צריך שפיץ, אבל זה נראה קצת מוגזם). בהצלחה!

למעלה