שרשור דוליז חדשות...

שיניתי את החצאית...

עכשיו זה יותר דומה למה שיש לי
חעע... תגיבו לי

מרב881

New member
תגובה:

שיער: ממש יפה. חולצה: בקושי רואים את ההצללה המעולה שלך. תבהירי אותה קצת והכל יסתדר לך. חצאית: אין הצללה, וחבל כי היא יפה. נעליים: מדהימות!!! ממש אהבתי! בכלליות: דולע ממש יפה.

הממ יש הצללה בחצאית אבל היא דיי חלש

ההההה הממ .. אוף בפוטושופ זה יותר בהיר ורואים יותר טוב.. תודה

Solinka

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gifבובונת חדשה../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

אחרי הרבה זמן שלא פירסמתי או עשיתי בובות חדשות... הבובה הזאת עברה הרבה שינויים עד שהייתי מרוצה ממנה אבל ממש המון צבעי עיניים צבעי שיער איזה 3 סוגי חולצות ו4785758 צבעים אני פשוט חסרת השראה בזמן האחרון... אבל ממש טוב בכל מקרה אני אפסיק לזיין את השכל
בבקשה תגיבו ועדיף תגובות בונות בעעעעי

הממ אני חושבת שהפסים על המכנס...

הם.. קצת ישרים מידיי.. כי הם הריי על הרגל ו.. אא זה זז כזה וזה לא יכול להיות כ"כ ישר..
חוץ מזה היא נורא חמודה

shaililo

New member
תגובתי הכנה../images/Emo121.gif

טוב אז הדולי ממש ממש יפה! שיער- האמת הוא דיי גושי... זה בצייר? כובע- חמוד, ממש אהבתי. חולצה- חמודה אבל ההצללה שם לא ממש מובנת לי... ההדפס יפה. מכנס- הקווים נורא ישרים... הם אמורים לזוז עם הכפלים לא? נעליים - בסדר

KitKat nop

New member
אוקי

ניסיתי - מחקתי ניסתי בסיס חדש - יצא חרא ניסיתי שוב וזה מה שיצא. התאמצתי :) נוש -- חנוכה שמח -- .:*תגובות זה דבר נחמד*:.

Mooa-Numi

New member
לא הכי אהבתי...

השיער סתם קווים שלא קשורים (פתחתי בקטן ואפילו התרחקתי קצת...) הכפלים בשמלה טובים אבל החילופי צבעים לא קשורים. זה לא אמור להיות בד אחר? כי בד אל שם משנה את צבעו-ואת הצללת את זה כמו על אותו בד. כנ"ל לגבי הסרט בשיער-הוא צריך למשוך לה קצת את השערות אחורה.

מרב881

New member
היא ממש מתוקה!

שיער: חמוד. די גושי אבל זה מתאים לדולי. חולצה: מרובעת מדי. מכנסיים: יפים. בכלליות: הדולי יפה.

ronit330

New member
לאאא רק לא את התמנון!!!!../images/Emo110.gif

לא,קחי את ה
קחי את ה
קחי את ה
לא יודעת..קחי מה שתירצי רק פליייז אל תקחי לי את התמנוווווווווון!!!! עד שאימצתי אותו והתרגלתי אליו??לאאאאאאאאאאאאאאאאאא

Larik

New member
אני יודע שלא הייתי מלא זמן....

אני כבר לא עושה דוליז, ולכן אין לי כל כך זכות לתת ביקורת.... אבל מה שאני חייב להגיד זה שבזמן שלא הייתי הדוליז ממש השתפרו וניתן לראות שיפור משמעותי בין הדוליז שראיתי אז לבין מה שאני רואה עכשיו!!! תמשיכו בדרך הזאת....

למעלה