החלטתי להראות לכם את הבובות שלי שאני עובדת עלייהם כבר חודש, (אני חושבת) אני דיי חדשה בתחום, ואני דיי מפחדת מהתגבות שלכם... אז אני מקווה שתאהבו אותם.... נ.ב. הכל בצייר...
וכעשיו תגובה יותר מפורטת..... שיער: ממש יפה לדעתי אהבתי את הצורה אבל משהו לא מסתדר לי באיך שרואים את הקוקו חולצה: רעיון ממש יפה מאוד אהבתי אלב נראה לי שיש בחולצה קצת קפלים מיותרים ובחולצה האשומה אז הכתפייה ממש ארוכה מכנסיים: נחמדים אבל בפלטה לא ממש טובה כי הקווי מתאר הם בשחור והחלק הכי בהיר הוא אפור ממש ממש בהיר אז זה קצת מוזר מגפיים: יפים מאוד ונראה לי שגם ההצללה טובה אבל אני לא מבינה בזה....
אני מקווה שלא נעלבת ואם כן אז אני מצטערת אבל זו דעתי
* אין שום חולצה מתחת, זה חזייה, והייתי חייבת לעשות כתפייה ארוכה, כי ככה הבייס............... *במכנס, הקויי מתאר לא שחורים.. עם תגדילי בזכוכית מגדלת, תראי שזה אפור כהה..... והמכנס אמור להיות אפור בגלל זה יש אפור מאוד מאוד בהיר לא נעלבת
המעיל: כמו שאמרתי מאוד יפה אבל מצד שני עכשיו שאני מסתכלת הוא קצת מוזר באיך שהוא יושב נראה לי שהוא יותר מדי ישר בשרוולים חולצה: אני לא ממש רואה אותה טוב אבל היא נראית לי בסדר... מכנסיים: חביבים ביותר אבל הצללה אם אני לא טועה היא הצללה הבסיסית ולא נראה לי שזה ממש מתאים.. נעליים: הצורה שלהן דיי מוזרה הרצועה שמחזיקה את הרגל נראית לי יותר מדי קדימה ואני רואה ממש מעט הצללה... שיער: אין
ופעם הבאה לא נראה לי שכדאי שתפרסמי דולי לא גמורה..
הישן של החדשות והוא נפל (ירד למטה..) ועבר לעמור השני.. אז אני שמה אותה כאן .. שוב.. (לא לכעוס
) ציירתי לה ת´בגדים כפי שאני התלבשתי לפני מספר ימים .. (וניראתי נורא דתייה אגב...) רק שבחולצה שלי יש פרחים חמודים קטנים כאלה שלא הצלחתי לעשות פה.. אבל לא נורא...