שרשור דוליז חדשות...

shaililo

New member
טוב בכל זאת... תגובתי הכנה../images/Emo121.gif

שיער-יפה מאד... יכול להיות שיש שם גם קצת כחול? חולצה- בסדר רק היא שחורה בקושי רואים הצללה. מכנס- וואו !!! ממש ממש יפה.

totsade

New member
אממ...../images/Emo187.gif

נראה לי שאת צריכה לכוון את המחשב שלך ליותר בהיר בגלל שהשיער כולו כחול והחולצה די אפורה.. בכל מקרה תודה על התגובה!

mini cat

New member
../images/Emo41.gif חדשה בצייר ../images/Emo41.gif

אלה כאילו בייביסיטר עם בגדים שלוכים כאלה, שלוקחת את שני בתאומים (שהם בן ובת) אולי נראה לי לבית הספר. קצת מוזר וקצת יפה. מה אני אגיד. אותי זה עדיין לא מספק. זה משגע אותי שכל דולי שאני עושה לא יכולה לצאת יפה כמו כל הדוליחז שאתן עושות. למרות שעשיתי משהו יפה על המחשב של אחי. אני רק מחכה שייתן לי להעביר למחשב שלי ואז אני אראה לכן. יצא לי מזה יפה.
טוב בקיצור תגיבו לי, פליז

motib4

New member
יפה../images/Emo70.gif../images/Emo29.gif

אין לי שום הערות חוץ מזה שאת צריכה הצללה מתחת לשיער, או יותר נכון, 2 פיקסלים מתחת לשיער.
ואת יכולה להצליל את הבייס בעצמך, אפילו אם זה יהיה רק חד צדדי.

יש לי שתי חדשות

הראשונה
עשיתי אותה לתחרות דוליז בצייר אבל בסוף לא השתתפתי היא אמורה להיות בלרינה כזאתי תגיבו בבקשה כי השקעתי עליה ה-מ-ו-ן

motib4

New member
אז ככה-../images/Emo29.gif

שיער- נחמד. רק שהקטע הבהיר, בהיר מידי. יותר מדי צהוב בהשוואה לשאר. חצאית- נחמדה. מהטיוטוריאל של לולידו לא? חולצה- טובה.
נעליים- גם.

motib4

New member
ועוד 2 דברים. ../images/Emo29.gif

את יכולה להוריד את החתימה של לולידו משם. הצללה מתחת לשיער.

תודה רבה על התגובה, אני ינסה לשפר

ודרך אגב, החצאית באמת מהטיוטוריאל של לולידו

ועוד אחת שלי

עשיתי אותה במשך תקופת למידה ארוכה מאוד מאוד היא בצייר כולה חוץ מכמה מריחות בפוטושופ אני מצפה לתגובות ארוכות ומפורטות כמה שיותר

motib4

New member
ככה-../images/Emo29.gif

שיער- צריך להיות על העין. הוא לא יכל להפסיק סתם ככה. פשוט תסתירי חצי מהעין. זה אמיתי ויפה. אני לא בטוח, כי הדולי לא נמצאת מולי, אבל אני חושב שאין הצללה מתחת לשיער.
גופיה, חצאית- נחמדים מאוד.
נעליים- לא הבנתי אותן בכלל.

greeneye

New member
לא הגיבו לי עליה ../images/Emo4.gif

ולא, החזייה לא מתחת לשקוף. זו חזייה שתפור לה שקוף בידיים ובבטן......

מרב881

New member
היא יפה!

אני מניחה שלא הגיבו לך עלי כי אין כל כך מה להגיד עליה... היא פשוט יפה. אבל- תצלילי מתחת לחצאית.

lol doll

New member
../images/Emo153.gifדולילי שלילילי

תביאו תגובות אני רוצה לדעת מה אפשר לשפר

shaililo

New member
וואי ילדה תחזרי מהר לצייר...

את שמה טונות אפקטים וזה פשוט נראה רע! כל הדוליז נראות מרוחות כאלו... תחזרי לצייר אחר כך נדבר..

למעלה