שרשור דוליז חדשות

shaililo

New member
זה לא על הדולי שלך... זה על

איך שהיא נותנת תגובות... יש לה דוליז ששוות ל******* והיא עוד מעיזה להגיד לאחרות לא לצייר דוליז... חוצפה.

חדשהההה... ../images/Emo29.gif

עבדתי עליה כמה ימים...

dededana

New member
איזה יפה!!!!

נכון הבסיס זה מהשירשור? יה!!!! עשית את זה בפאינט שופ או בצייר?

shloompi

New member
מדהימה../images/Emo99.gif

לדעתי לפחות. היא לא מושלמת (לא מכירה דוליז מושלמות , ואת?
) , אבל היא ממש טובה.
י ים
- טובים. כוכב הים השמאלי קצר יותר מדי ישר (ספרתי בו 4 קווים ישרים לחלוטין , אני די משועממת ), אבל ההצללה די טובה , צריך רק להצליל עוד קצת בכוכב הימיני . סנפיר - מעולה! אני אישית הייתי מוותרת על קווי המתאר , אבל זה לא ממש משנה. שיער - פשוט מדהים. ממש הצליח לך . צריך להצליל עוד קצת בשיער בצד שמאל. סה"כ - רעיון מקסים , ודולי יפה מאוד!

ƒan†a

New member
הנה חדשה שלי

היא סתם פשוטה.. אני יודעת... זה היה מתוך שעמום קטלני

Nitsניץ

New member
פשוטה אבל יפה ../images/Emo163.gif

לדעתי! מצטערת, אין לי מה להגיב.

Luke, I am your father! ../images/Emo57.gif

בהשראת מלחמת הכוכבים (ראיתי היום את מתקפת המשובטים
), דולי ג´דיי! הנה לכם שימוש שימושי לאפקט הצינור בפיינט שופ פרו: החרב. קו אחד (אוקיי, כמה קווים עד שיצא לי ישר כמו שצריך) אנד וואלה
מקווה לקבל כמה תגובות כי בפעם שעברה קיבלתי רק תגובה אחת על דולי שעבדתי עליה די הרבה...

The Girl Who

New member
../images/Emo42.gifאווווו...אדיר!!../images/Emo13.gif

ממש אהבתי את החרב!! ובכלל זה מאוד חמוד, רק שלנעליים יש צורה קצת מוזרה...הן קצת מעוכות.

shloompi

New member
תגובה מפורטת ../images/Emo13.gif

ממש ממש חמודה ! גם רעיון נחמד. אז ככה : חולצה- יש לדעתי קצת אובר הצללה באיזור הכתפיים , אבל סה"כ , נחמדת ביותר! מכנסים - מעולים , אין מה לתקן. נעליים - גרביים .... צריך להוסיף להן ... סוליה ... שיער-
החרב אגב , ממש ממש מגניפה! סה"כ , אחלה דולי!

dededana

New member
לכל הילדות שלא מבינות מה זה חיים

עכשיו זה מה שאני הולכת לספר לכן, וזה אמיתי! אני חולה בסרטן, ההורים שלי התגרשו ואני כל יום הולכת לטיפולים... אז כשאמרתי לילדה הזאת להפסיק לצייר דוליז הייתי אחרי הטיפול והייתי ממש עצבנית על אמא שלי שלא אמרה לאבא שלי שיבוא היום לבקר אותי. אז ת-ר-ד-ו ממני אני בקושי מזיזה את היד!

../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif

טוב קודם כל..אני כבר איזה שנה לא כתבתי פה...אני סתם מסתכלת...והדוליז פה מדהימות
ראיתע גם מאז שעזבתי שכולן התחילו לצייק בתוכנות חוץ מהצייר..
.. ובתגובה לדנה...תראי אני קוראת פה מיליון הודעות שלך..וילדה..את מה זה לא פס´ה! לכולן יש בעיות בחיים אבל מה זה הפאקינג סיפור הזה?! ומה הקשר?! את מביאה פה תגובות שלא לעניין ובנות מגיבות לך בחזרה...ספגי את זה בשקט או לא אבל אל תבואי ותספרי לנו שהחיים שלך נוראיים כל כך...אני לא חושבת שבנות ירחמו עלייך עד כדי כך שיתנו לך לרדת על בנות אחרות ובגלל כל הבעיות שלך יסלחו לך...פשוט תתנהגי כמו שצריך...ודי כתבת את הבעיות שלך כבר בכל שירשור בפורום
אז די
(סורי שיצא ככה...פשוט זה נורא מרגיז
)

dededana

New member
לא אני!!!!

הלו... ההייתי באילת אתמול וחזרתי היום עכשיו... טוב... אז כל ההודעות זה לא אני ניראה לי שזה חבר שלי לשעבר כי רק הוא ודע את הסיסמא והוא לא יודע להבחין בין שחור ללבן... טוב אז בכל זאת סליחה על אי הנעימות אני מחליפה סיסמא... בביי... *לכל הנעלבות, הכועסות ושאר הדברים הרעים... זאת לא אני! ביי

totsade

New member
ואני עברתי 4 ניתוחים../images/Emo187.gif

שלוש מהם בצרפת כי לא יודעים לעשות אותם בארץ מגיל 8
וזה באמת אמיתי. אבל הקטע הוא, שזה לא מזיז לאף אחד!

למעלה