שרשור דוליז חדשות

Shusho

New member
אני אכתוב בקיצור ולעניין -

זאת תגובה בונה, נא לא להעלב! לבגדים אין צורה טובה, הם ישרים ללא קצוות מעוגלים, והם לא מוצללים. בכלל. בהצלחה!

Nitsניץ

New member
~~~~~ אחת חדשה ../images/Emo163.gif ~~~~~~~

אל תתנפלו עלי בבקשה בגלל שיש אותה גם בשרשור בובת חג. שם אסור להגיב עליה, ואני רוצה שיגיבו לי עליה. אז בבקשה.....

smile girl

New member
תגובתיתה...../images/Emo98.gif

אז ככככההההההה:
חמודה מאד!!! (זה דבר ראשון).
יש כמה המקומות שאין בהם הצללה טובה....
ת´חצאית אישית לא ממש אהבתי...
אני חושבת שהיה עדיף לעשות לה נעליים...
ו...
אני לא חושבת שזה ממש יפה שאת שמה בשרשור את הדולי שלך לתחרות...
מישהו יכול להעתיק ממך.
זה לא ממש פייר... אבל לא משנה...

Nitsניץ

New member
היא לא לתחרות ../images/Emo163.gif

אני מארגנת, אז הכנתי דוגמא למי שלא הבין
ובקשר לתגובה.... יש לך הצעה איך לשפר את החצאית, גם לדעתי היא לא משהו
ואיפה אין הצללה טובה, שאני אוכל לתקן
ותודה בכולופן

Shusho

New member
טוב, גם לי מותר להגיב לא? ../images/Emo13.gif

מזמן לא הגבתי
נא לזכור שזו תגובה בונה, אז לא להעלב כי זה כדי לעזור לך (אני מניחה שאת יודעת את זה
)
כתר- טוב, נתחיל מזה שהוא בסדר גמור
הנר אמור להיות יותר לבן, ולדעתי צריך להבה קצת יותר גדולה אבל מילא.. זאת החלטה שלך
חולצה - משהו בהצללה מפריע לי, אני לאיודעת מה אבל זה קצת מוזר לי. הפרווה או מה שזה לא יהיה, מאוד יפה ועשית אותה ממש יפה
רק תעשי צל על החולצה, מהצעיף.
חגורה - מעולה!
חצאית - הבעיה העיקרית. קווי המתאר שלה יחסית טובים, אבל הצללה ממש לא, ויש מה לתקן. זאת הצללה פשוטה מאוד, ובחצאית צריך לעשות איפה שהוא קפל או שניים, כתמי הבהרה והצללה וכו´, מכיוון שאחרת זה נראה כמו קרטון. ואגב, הצבע הרביעי, שממלא את כל החצאית הוא לא משהו, הוא בהיר מדי לדעתי יחסית לצבע הראשון/שני/שלישי.
שיער - לא עשוי טוב. הוא נראה כמו מטאטא, בגלל ההתפזרות הזאת של הקבוצות (שסימטריות לאללה, ואין כזה דבר בשיער), ושימי לב שאם את מורידה את הכתר היא נראית חצי קירחת.אני ממליצה לך להתחיל את כל השיער מהתחלה.. בהצלחה!

Nitsניץ

New member
תודה רבה! ../images/Emo163.gif

לא נעלבתי, וכשחושבים על זה אני די מסכימה איתך
החצאיות שלי אף פעם לא יוצאות טוב
אני אנסה להוסיף קפלים, אבל יכול להיות שזה יהרוס לי אותה (או בעצם, שאני אהרוס לי אותה
) ואין לי פלטה יותר טובה, את יכולה לשים כאן
אם יש לך? אף פעם לא קיבלתי תגובה כזאת, אז תודה רבה!

Shir Shoogi

New member
שאלונת...../images/Emo12.gif

תגידו.. אני כזאת מטומטמת או שבאמת אפשר לעשות גוונים לבד- ככה יוצא בדיוק הגוון שאת רוצה, אה... כן? או שזה כעיקרון אפשרי ויוצא חרא?

Shusho

New member
../images/Emo13.gif

אני כמעט תמיד עושה את הפלטות והגוונים לבד, או לוקחת פלטה ומשפצת אותה
בצייר זה די מתוסבך לעשות את זה, בפיינטשופ זה ממש קל

dededana

New member
היא יפה :)

אני לא יודעת לתת תגובות בונות (או שאני כן...פחחח) אז אני גם חושבת שהחצאית חלקה מדיי... הכתר יפה... השיער יצא מאוד מאוד יפה... הפרווה זה העתק ממני:((( סתם... גם אני עשיתי בבובת החג שלי פרווה בבובת הקריסמס... טוב אז בכל אופן אני נותת לך פלטה שחבל על הזמן שאני אוהבת להשתמש בה!!! מקווה שעזרתי:

Nitsניץ

New member
תודה רבה על הרצון לעזור ../images/Emo163.gif

אבל זו הפלטה שהשתמשתי בה

greeneye

New member
חמה מהתנור...

ניסיתי לעשות שערה שערה אבל לא כ"כ הצליח לי... ולא, החזייה לא מתחת לשקוף, אלא זו מן חולצה שקופה שתפורה לחזייה... טוב עזבו, אני לא יודעת להסביר...

אני לא כתבתי פה אף פעם...

אבל אני לפעמים עושה דוליז. זאת הדולי החדשה שלי.מה אתן אומרות??? תודה על התגובות

השתמשתי בזכוכית מגדלת...

פשוט בסוף הקובץ היה יותר מדי גדול אז כיווצתי אותה קצת... עוד תגובות???

הבנתי את הטעות שלך...

כשאת מגדילה את הדולי עם זכוכית המגדלת אבל לא באמת מגדילה אותה. אם תקחי זכוכוית מגדלת ותסתכלי על נמלה, היא תראה גדולה יותר, אבל זה לא באמת ככה!! בפעם הבאה אל תקטיני את הקובץ ותראי שזה ייצא טוב יותר!

למעלה