שרשור דוליז חדשות

The Girl Who

New member
קו סגול? הא??../images/Emo12.gif

איפה? את בטח מתכוונת לסיכה הקטנה... ותודה!

בעעעעע

אני כבר הרבה זמן עושה דוליז ואני הרבה זמ בפורום אבל כמעט ולא כותבת וכמעט ולאמפרסמת דוליז אבל היה בא לי.... עבדתי עליה מלא זמן ויצא לי נחמד... השרוולים של החולצה אמורים להיות מסולסלים אבל השיער מסתיר..... תגובות פליז

shaililo

New member
תגובתי הכנה../images/Emo28.gif

ממש ממש ממש דולי מתוקה!
שיער- נחמד ביותר!!!
חולצה- ממש חמודה, הצללה בסיידר - אין טענות.
חצאית- אהבתי מאד את הרעיון... האמת שהיא פשוט - בסדר גמור! דולי באמת יפה... ממש אהבתי.

little Fay

New member
תגובההההה

השער של הג´יג´ית בסדר...גם של השער החומה....רק שהוא הדרך שבה השער הוא אחד על השני היא לא טובה ממש...
ההצללה בחולצות לא טובה. קודם כל רק בציצי יש הצללה, סתומרת הבהרה. ובכל שאר החולצה אין כלום... גם לא צריך לצייר את קווי המתאר של הציצי...ההצללה כבר עושה את זה בשבילך...
בקושי יש הצללה במכנסיים והכיוצוצים במכנסיים רבים מדי וארוכים מדי

KitKat nop

New member
שלום...../images/Emo9.gif

הכנתי דולי חדשה ... :) וניסיתי שהיא תהיה מן וואנבי פוטושופ בצייר ...
זה לא עבד כפי שאתן רואות... למרות שאם תפתחו בקובץ נפרד ותקטינו-- אפשר להתבלבל לרגע!!! טוב ... חג שמח לכולכן... :)) - חייבת לזוז-- עבודה מז**נת בתנ"ך... :(( תואכלו הרבה סופגיות :) זה אולי לא בריא ... אבל טעים...:))) נושי

shaililo

New member
תגובתי הכנה../images/Emo28.gif

אמממ... בכלליות אני חייבת להגיד לך שזו דולי ממש ממש יפה!
שיער- קבוצות גדולות מידי... תעשי יותר קבוצות אבל בכלליות בסיידר.
שמלה- וואו ממש מקסימה! אהבתי שהיא מחזיקה אותה קצת!

mini cat

New member
אז ככה...../images/Emo23.gif

קשה להגיד שאני חדשה אבל הרבה אבל הרבה מאוד זמן לא כתבתי כאן הודעות רק עקבתי אחרי מה שקורה כאן. יש לי שתי דוליז חדשות והנה הן: הראשונות הן מבייס שראיתי כאן בפורום לפני זמן קצר, וניצלתי אותו. אני יודעת שהוא נראה
בגלל שאל תשאלו אותי אבל לא השקעתי עליהן הרבה. חוץ מזה עבדתי בצייר והעכבר שלי כבר ישן ומעצבן נורא. אז בבקשה, תתחשבו ואל תהיו רעות בתגובות. וגם בבקשה תגובות.

mini cat

New member
נכון, שאני משועממת?!../images/Emo23.gif

כן אני ממש משועממת, אל תשאלו אותי מאיפה זה צץ לי. טוב ולדולי השנייה, בייס שמצאתי לפני המון אבל המון זמן כאן בפורום, ואני השתעממתי אז עשיתי את זאת. מה דעתכן? אני מזכירה שעשיתי בבצייר, (ואם מישהי שואלת למה אני עושה רק בצייר כי יש לי רק צייר) וגם יש לי עדיין בעיה בעכבר. ואני יודעת שאני עדיין לא הכי טובה כאן בדוליז כמו האחרות כי אני למרות שאני אוהבת את זה אין לי ממש את הזמן, בגלל לימודים מבחנים ועוד.... נ.ב
תגובות לא רשעות

ThE hOnEy GiRl

New member
מהממת! ../images/Emo20.gif../images/Emo42.gif

אהבתי את החולצה... והנה אחת שהרגע הכנתי מתמונה (מצטערת שאין פנים)

shaililo

New member
../images/Emo28.gifתגובתי הכנה...

שיער- יותר מידי אפקטים...
חולצה- נראית כמו חתיכת קרטון... לא קשורה בכלל לגוף...
מכנס- נחמד... תמשיכי לעבוד לפי טיוטוריאלים בהקשר לג´ינסים... עדיין רואים לא בצורה טובה את הכפלים שהם ישרים מידי. חסרות פנים וחבל.
המלצה: חזרי לצייר, אני בטוחה שזה יעזור לך... לרוץ ישר לאפקטים לא עוזר לאף אחד, במיוחד לא לך.

candy land

New member
מגניבה!

השיער נורא יפה,רק שלא ממש רואים את ההצללה מרחוק.
החולצה צריכה שי פור בהצללה!באמצע זה נראה סתם מין איזה כתם בהיר!
המכנסיים-מהממות!

למעלה