שרשור דוליז חדשות

oOsheOo

New member
טוף.....אז../images/Emo129.gif

תודה רבה רבה על התגובות החביבות!
לTaAaLy
לshaililo
וגם נשיקות לmade in china, לdededana, ולyour destiny שהגיבו על הדוליז הקודמות ששמתי בשירשור הזה
שיפרתי לפי מה העצות, הדגשתי את ההצללה מתחת לשיער (דווקא הייתה...) אבל עדיין אני לא מוצאת הדפס מתאים.....בבקשה תעזרו לי
הנה הבייס
ושוב:

ronit330

New member
../images/Emo110.gifרעיון להדפס..

קודם כל-ואיי היא כזאת יפההההההההההההה ורעיון להדפס,אבל לדעתי תשני את הצבע של החולצה ללבן.. ואז יש כזה הדפס כמו בסטרפלס ב-TNT שיש עליו ציור של אליפסה כזאת שיש תמיד מעל המלאכים ומתחת כתוב אנגל..זה ממש יפה ומתאים כי היא תמימה כזאת..

made in china

New member
חדשה שלי

סיימתי אותה לפני כמה דקות ואני יודעת שבטוח יש מה לשפר.. אבל אני לא יודעת מה! היא נורא חמודה לדעתי, ואם שואלים הבייס של פיקסל פאנק

חדשים... (זוג חדש...)

המכנסיים שלה זה לפי הטוטוריאל שאני לא זוכרת מי עשתה... ולא הצללתי כי אין לי פוטושופ\פיינטשופ ואין לי מושג איך להצליל את המכנסיים שלה בצייר... :(

dededana

New member
אין הצלצלה....

חחח אין הצללה אבל לא משנה... כי אין לך פאינט שופ או פוטושופ...

shaililo

New member
אם אין פוטושופ או פיינט שופ...

אז אי אפשר להצליל?! איזה בול
!!!

לא אמרתי שאי אפשר להצליל בצייר

לא אמרתי שאי אפשר להצליל! הצללתי את הכל חוץ מאת המכנסיים שלה... כי אני לא יודעת איך... קאפיש?

maya420

New member
שלום לכולם...

רציתי להראות לכן את הדוליות הראשונות שלי... אז הנינה הראשונה

dededana

New member
תחזרי לצייר

או שזה בצייר? לא משנה... עדף שלא תציירי דוליז... אין גוונים

shaililo

New member
../images/Emo46.gifהיא בצייר!!!

מה זה התגובות הטפשיות האלו!? אם אין לך מה להגיד או יותר נכון את לא יודעת איך להגיד את זה אז עדיף שלא תגידי!!!

shaililo

New member
ומה זה "עדיף שלא תציירי דוליז"?!

תראי מי שמדברת כאילו הדוליז שלך יותר טובות משלה! והן לא יותר טובות!

dededana

New member
לא ידעתי שהיא בצייר כי זה לא גוונים

היא לא השתמשה בטבלא! זה הכל... וחוץ מיזה כדאי שתתחילו לרדת ממני כי אתם לא מכירות אותי! עכשיו זה מה שאני הולכת לספר לכן, וזה אמיתי! אני חולה בסרטן, ההורים שלי התגרשו ואני כל יום הולכת לטיפולים... אז כשאמרתי לילדה הזאת להפסיק לצייר דוליז הייתי אחרי הטיפול והייתי ממש עצבנית על אמא שלי שלא אמרה לאבא שלי שיבוא היום לבקר אותי. אז ת-ר-ד-ו ממני אני בקושי מזיזה את היד!

../images/Emo46.gif../images/Emo105.gif

א. אם את לא יכולה לראות שהדוליז האלה בצייר, אין לך מה לדבר ב. אין גוונים? אני רואה גוונים. הרבה. ג. עדיף שלא תציירי דוליז?! ל-כי

maya420

New member
חחח...בננות... ../images/Emo67.gif

זה כולה דוליז לא צריך להתעצבן. ניסיתי..לא נורא... הכל טוב...

למעלה