שרשור דוליז חדשות

PinkBanana

New member
אממממ...אהה!../images/Emo110.gif

לכי ל" אוד´ר בייסס"..... יש בעמוד של הבייסים אפשרות כזאת

netaK

New member
הבייס הזה עיצבן אותי

הוא שמח מדי, והוא דרש צבעים שמחים אז זה מה שלא עשיתי

Jelly Beans

New member
אין הצללה ../images/Emo3.gif../images/Emo60.gif

הגרביים לא מוצללות, בכלל. גם החולצה לא ממש מוצללת
השיער והחצאית חביבים

Adidoosh14

New member
חדשה...

והניק גם חדש.... אני אוטוטו זריחה (כאילו אח שלי סיבוכים משפחתיים
)תגיבו טוב? יופי :)

made in china

New member
תגובונת:

ז´קט+חולצה: הם נארים כאילו הם תפורים אחד על השני,בעיקר באיזור החזה. אני חושבת שכדאי לך להצליל יותר את האיזור שבו החולצה נפגשת עם הז´קט כדי שיראו שהם נפרדים. מכנס: בסדר, נראה לי שחסרה קצת הצללה גרביונים: בסדר מגף: בסדר, אבל נראה לי שחסרה הצללה וקצת קפלים או משהו כזה כדי לעשות את זה יותר אמיתי שיער- תבהירי קצת את המקומות שצריך להיות בהם יותר אור, והא מושלם

ronit330

New member
../images/Emo110.gifצברתי כמה דוליז..

אז אל תחשבו שנאי עושה דולי ולא משקיעה בהם!! וחוץ מזה-חג שמחחחחחחחחח וחופש עוד יותר שמחחחחחחחח!!!!
(למה אין כזה של חנוכיה?) אז בתאבון לכל אוכלי הסופגניות ו...תגיבו בבקשה:) (בעיקר על השיער!!)

made in china

New member
תגובה:

מכנס- די בסדר, אבל ההצללה בחלק שנראה כמו תחתונים לא כל כך נכונה. תבהירי יותר באיזורים שהם יותר בולטים חולצת חזייה- כנ"ל שיער- לא ממש אהבתי... הוא מוזר

Adidoosh14

New member
תגובה...

שיער- כשעושים קבוצות זה לא אומר גוש מוצלל באמצע עם פסים מפרידים... זה אומר קבוצה מצילה על קבוצה, זה אומר שיש הצללה מלבד הפסים... השיער חוץ מבשביל לא מוצלל והנקודות אור, כמעט ולא רואים, וחבל. נסי לפחות להכהות מאחורי כל פס של קבוצה... חולצה- טוב מה קרה שם? למה היא מוצללת באמצע? אם כבר שתיהיה מוצללת בצדדים... והחולצה ישר מדי.... לא טוב... ג´ינס- רגיל שום דבר מיוחד... אני לא רואה הבדל בין הג´ינסים כבר... למרות שבג´ינס שלך יש כתבמים מאוד מוזרים.... כפכפים- הם צריכים להיות מוצללים גם באמצע.... זה לא ממש טוב ויפה וריאליסטי... חבל... -ולסיכום- את צריכה לעבוד על ההצללה וגם להצליל מתחת לשיער, בגדים.-

רות82476

New member
תגובה בונה... ../images/Emo13.gif../images/Emo15.gif

הבובה ממש חמודה אבל...
השער: הגוונים בסדר... אבל קווי המיתאר של השער יותר מדי כההים תעשי אותם קצת יותר בהירים
החולצה: כנ"ל אני חושבת... אבל היא יצא אחלה
הג´ינס בסדר... אבל הגזרה שלו קצת מוזרה כזאת גבוה... וגם למלה הוא יותר מדי ישר...
הכפכפים: הם לא מתאימות בכלל עם הג´ינס...

oOsheOo

New member
###############../images/Emo6.gif###############

אהההה יותר מדי זמן בשביל דולי כל כך קטנה. ושוב - בצייר. בבקשה בבקשה תגיבו...אם לא, אני נורא אבכה
ואם כן, כרגיל - תקבלו נשיקה... אוי, זה פשוט נורא איך שאני מוכרת את עצמי רק כדי לקבל תגובות...יש אנשים נואשים
אהה.......עוד משו - אני במשך שעה מנסה לעשות לה שלל הדפסים על החולצה וכל דבר נראה יותר תקוע מהשני...למישהי אולי יש איזה רעיון מה אפשר ובאיזה צבע? אני חשבתי על משו בכיוון שונה לגמרי ממה שאפשר לחשוב עליה לפי המראה החיצוני....אבל לא הולך. אם למישהי יש רעיון אני אשמח לשמוע ולנסות

TaAaLi

New member
יאפה!../images/Emo99.gif ../images/Emo72.gif

אין לי הערות...
רק שהג´ינס והחולצה ישרים מידי לדעתי...(ג´ינס - הוא מתרחב ישר מידי חולצה - הלמעלה ישר מידי...) אבל זה רק לדעתי...
אה כן, וגם אין הצללה מתחת לשיער... טוף אס כנראה שיש לי טיפה הערות... אבל היא ממש מקסימה וח"ח לך על זה שאת בצייר - זה יותר טוף מכל פוטו/פיינטשופ
ועכשיו - מה עם הנשיקה שילי?...

shaililo

New member
תגובתי הכנה../images/Emo28.gif

*מזילה ריר* איזה יופי!!!! אני לא מסוגלת לעשות דברים כאלו יפים בצייר!!!! מושלמת ! אהבתי הכל... ועכשיו איפה ה-
שלי?

למעלה