שרשור דוליז חדשות

מרב881

New member
נו טוב...

בעיקרון היא הייתה אמורה ללכת לתחרות דוליז בצייר אבל בסוף שלחתי אחרת.

מאוד אהבתי!../images/Emo13.gif../images/Emo19.gif../images/Emo139.gif

בעיקר את הצבעים.

made in china

New member
גנבת רעיונות!

אל תקחי לב, פשוט אני מכינה עכשיו דולי סטייל רובין הוד... אבל אהבתי אותה! היא פשוט מתוקה כזאת.. הכובע מעולה, המכנס חמוד וגם החולצה (שתיהן). אני לא חושבת שיש לי הערות נוספות :)

netaK

New member
דולי חדשה!

אני החלטתי להלביש דולי רק ב...חגורות! לא יודעת למה...ראיתי את החגורות שלי והחלטתי...

רעיון חמוד מאוד.... ../images/Emo95.gif

האהבתי את הרעיון אפשר גם לעשות את זה רק במקום חגורות סלוטיפ (נייר דבק) בצבע חום... מסקנטייפ (נראה לי) זה יהיה הכי מגניב...

היא יפה נורא...

אבל הצבע של השיער קצת מזעזע.. הוא .. הממ צהוב מידיי... בהיר.. אני חושבת ששחור/חום היה יכול להיות יותר מתאים...

oOsheOo

New member
~~~~~~~~~~~~~~~../images/Emo5.gif~~~~~~~~~~~~~~~

טוף.....אז עשיתי 2 דוליז חדשות בצייר... הראשונה
אני יודעת שהיא לא יצאה טוב.....התלבטתי אם לפרסם כאן או לא אבל זה נראה לי הרבה יותר חכם דווקא כן כי אני מאוד מאוד מאוד רוצה תגובות בונות ועצות איך אני יכולה לשפר אותה....אז אנא......עיזרו לי

dededana

New member
דווקא נחמדה..

תשימי פה את הבסיס שלה... פליייייייייז!!!

made in china

New member
יייפייייי

נורא אהבתי את הנעליים! ממש מתוקיות! רק שהרגל הימנית שלה פונה לכיוון מוזר.. לא יודעת.. החצאית בסדר, אבל הקווים השחורים הורסים השיער גם, אבל השיערות האלה שיוצאות לה ונדבקות למצח הורסות סה"כ, אהבתי!!! can i peaaaaalse get the base?

oOsheOo

New member
והשניה......../images/Emo26.gif

(גם בצייר) בבקשה בבקשה בבקשה תגיבו! כמובן שמי שתגיב מובטחת לה נשיקה....אז כדאי,זה משתלם. גם כאן תגובות בונות יתקבלו בשמחה וששון

made in china

New member
טובב

יפה, אבל למה המכנס של מסתיים בצורה כזאת מוזרה? כלומר, מה קרה לנעליים? אהבתי את החולצה ואני מרשה לעצמי להגיד שאני לא אוהבת את ההבעה של הבייס

your-destiny...

New member
טוב אני אגיב לשתי הדוליז

הראשונה (עם החצאית האדומה): שיער - הקווים החיצוניים לא "נקיים" וזה מוריד מערך הדולי בעייני.
זה נראה מחופף לאללה. חוץ מזה, הנקדות אור וצל בסדר. חצאית - משהו לא מובן לי שם. דבר ראשון אף חצאית לא תיהיה כל כך ישרה. אני מבינה ורואה את הסגנון שרצית להגיע אליו (אולי אני טועה...) אבל היא נראית ישרה ולא מנופחת כזאת.
והחלק האחרון של החצאית, אחרי הקו מתאר הכהה ביותר (בחלק התחתון) - מה הוא אמור להביע?? כלומר מה זה אמור להיות? יש לה קו לא מובן במעלה הגב. אל תגידי לי "אבל הבייס ככה". אז תמחקי 6 פיקסלים! נעליים וגרביים - אהבתי בטירוף! חמודות!
השנייה: כבר יותר אהבתי.
שיער - אהבתי מאוד את הצורה.
אבל בברק השני (התחתון יותר) את דילגת על צבע אחד או שניים והצבע הבהיר נראה לא שייך. חולצה - נחמדה ביותר.
מכנסיים - אני אישית נורא לא אוהבת את הצורה של המכנס הנשפך הזה כי במציאות זה לא נראה ככה. אבל זאת רק אני...
מבחינת ההצלה הן בסדר. אני חושבת שלקפלים מגיע יותר מפיקסל אחד, אבל שוב זאת רק אני...
נעליים - אין הרבה מה להגיב על 7 פיקסלים

candy land

New member
זאת נראית יותר טוב

רק לדעתי את צריכה לתקן את ההצללה בשיער

≈שאלה לכוווו-לן≈

האם זה
מספיק טוב כדי להיות טיוטוריאל ג´ינס בצייר? (ותתעלמו לרגע מהשיער שלה...)

בלללללללללעט

האם זה
מספיק טוב כדי להיות טיוטוריאל ג´ינס בצייר? (ותתעלמו לרגע מהשיער שלה...)

למעלה