שרשור דוליז חדשות-

swirrrly

New member
הכל חמוד וטוב ויפה

רק שהנעליים יצאו קצת מוזרות....

france

New member
מאי

אוקיי אז ככה: 1.ראשונה אהבתי שיער מוזר לא אהבתי את הקטע מהמכנסיים לחצאית אבל יפה ואני מניחה שעשית אותו בפש"פ וזה יפה גם אני הייתי עושה כאלה חצאיות וזה ממש יפה 2.החולצה טובה שיער שוב מוזר נעליים לא אהבתי את התנוחה ולדעתי לא יפה כפכפים לכזאת תנוחה של רגליים חצאית משהו בהצללה לא מסתדר לי 3.בגדים יפים מאוד אבל הבעיה שבהצללה של החולצה יש פשוט נפילה של הצבע הפנימי אם לא הבנת צפי לטיוטוריאל טיפים 4.שוב-היא יםה שוב-שיער מוזר 5.יפה שיער מוזר 6. חצאית מ-ד-ה-י-מ-ה ושוב שיער מוזר ורצוי לעשות חבילת ציצים

swirrrly

New member
את השיער אהבתי

רק שעשית לא נכון... החלק שמאחורי הראש אמור להיות כהה יותר משאר השער, ואת עשית בהיר... אמממ... במכנסיים אל תלכי לפי הקוים של הבייס עצמו...

swirrrly

New member
חביבה בהחלט

השקוף במכנסיים למטה לא יצא....
בקשר לשיער, הוא יפה, אבל.... הקוקיות בצדדים נראות... תנסי לעשות אותן בצורת ירח כזה... הנעליים טובות. וזהו, אהבתי דווקא.

swirrrly

New member
מגניבה

אבל ההצללה על החזה והאזור ממש נוראית, אל תעשי לפי הקוים של הבייס! אבל אהבתי את הבגדים, מאוד מעניין... והשיער פשוט לא זה, שיטה נחמדה, אבל לא יצא... אם את שואלת אותי.

swirrrly

New member
החצאית התבלגנה לך לגמרי

תעשי פחות קווים על הברכיים. בסה"כ דולי

swirrrly

New member
אין מספיק הצללה

האפקט של מבהיר לכהה בחצאית לא אהבתי... ותוסיפי הצללה, זה ממש מפריע לי! אבל דולי
בסופו של דבר, רק תוסיפי הצללה, זה כל מה שאני מבקשת!

france

New member
בייסים

של מנגה בנים ראשים של בנים וזוגות ומאי תיכף אני מגיבה

france

New member
בייסים

בנות עומדות צפו לבייסים של בנות בתנוחה וראשים ותקראו למעלה את ההודעה שלי יש שם לינקים (להודעה קוראים אתן כולכן)

Jelly Beans

New member
טוב.. הגעתי למסקנה! ../images/Emo60.gif

אני לא כישרונית! פשוט לא.. אין מה לעשות, יש כאלה שיש להם את זה ויש כאלה שאין להם.. עשיתי חצאית ויצר זוועתי אז חתכתי אותו כי כבר עשיתי חולצה.. שיער עשיתי בלית ברירה בגלל שהחולצה בודדה לה.. שיער אני גם לא יוגעת לעשות! אההההההה ועדיין לא הבנתי את הקטע של השקוף.. אין לי מושג איך עושים.. לפני ההוראות לא יצא לי.. אההההההההה יום רע! רע! רע! שיר

france

New member
עוד

בייסים של בנות בתנוחות וראשים. כול מה שצריך זה להדביק את הראש לבייס בודד ולהתאים לפי הצוואר. הראשים של הבנים שונים ואני מבדילה כי לבנות יש שפתיים ורודות ןלבנים בצבע גוף. ותמיד תיזכרו: הדרך הנכונה היא נוסי וטעייה!

france

New member
אוי זה אמור להיות ניסוי וטעייה

אוי זה אמור להיות ניסוי וטעייה לא משנה

למעלה