אוקיי אז ככה: 1.ראשונה אהבתי שיער מוזר לא אהבתי את הקטע מהמכנסיים לחצאית אבל יפה ואני מניחה שעשית אותו בפש"פ וזה יפה גם אני הייתי עושה כאלה חצאיות וזה ממש יפה 2.החולצה טובה שיער שוב מוזר נעליים לא אהבתי את התנוחה ולדעתי לא יפה כפכפים לכזאת תנוחה של רגליים חצאית משהו בהצללה לא מסתדר לי 3.בגדים יפים מאוד אבל הבעיה שבהצללה של החולצה יש פשוט נפילה של הצבע הפנימי אם לא הבנת צפי לטיוטוריאל טיפים 4.שוב-היא יםה שוב-שיער מוזר 5.יפה שיער מוזר 6. חצאית מ-ד-ה-י-מ-ה ושוב שיער מוזר ורצוי לעשות חבילת ציצים
אבל ההצללה על החזה והאזור ממש נוראית, אל תעשי לפי הקוים של הבייס! אבל אהבתי את הבגדים, מאוד מעניין... והשיער פשוט לא זה, שיטה נחמדה, אבל לא יצא... אם את שואלת אותי.
אני לא כישרונית! פשוט לא.. אין מה לעשות, יש כאלה שיש להם את זה ויש כאלה שאין להם.. עשיתי חצאית ויצר זוועתי אז חתכתי אותו כי כבר עשיתי חולצה.. שיער עשיתי בלית ברירה בגלל שהחולצה בודדה לה.. שיער אני גם לא יוגעת לעשות! אההההההה ועדיין לא הבנתי את הקטע של השקוף.. אין לי מושג איך עושים.. לפני ההוראות לא יצא לי.. אההההההההה יום רע! רע! רע! שיר
בייסים של בנות בתנוחות וראשים. כול מה שצריך זה להדביק את הראש לבייס בודד ולהתאים לפי הצוואר. הראשים של הבנים שונים ואני מבדילה כי לבנות יש שפתיים ורודות ןלבנים בצבע גוף. ותמיד תיזכרו: הדרך הנכונה היא נוסי וטעייה!