שרשור דוליז חדשות-

Tinke®Bell

New member
ברוכה הבאה!

תיקנתי לך גם כמה דברים שהפריעו לי. דבר ראשון-עיגלתי את שני הקצוות של הבגדים. דבר שני-שיניתי טיפה את החצאית,רק כדי שתיראה קצת אנושית יותר ופחות משעממת. נו אופנס. דבר שלישי-לקחתי את הצבע הכי כהה מכל בגד ששיניתי,ועשיתי לו פלטה משלו כי הצבעים מהפלטה שבה השתמשת לא התאימו אחד לשני. בשיער לא נגעתי,מקווה שאת אוהבת את מה ששיפרתי.

L oo Li

New member
הדולי פיה הראשונה שלי

סיימתי אותה כרגע ובבקשה תגיבו זה חשוב לי כדי לדעת מה צריך לשפר

L oo Li

New member
ויש גם את הגירסה הזו

איזה יותר טובה? ובנות בבקשה תגובות

למרות שאני חדשה

בעסק של הדוליז אני חושבת שהשניה יותר יפה בגלל העניים...... הכנפיים מיוחדות, והשיער שלה יפה!!!

chatenoire

New member
הגרסה השניה טובה יותר

והכנפיים שלה הן לא כנפיים של מלאך? אני משערת שהכל אפשרי...

../images/Emo41.gifדולי חדשה חדשה!../images/Emo41.gif

הדולי שאתם רואים בצד שמאל
היא הדולי ה28 שלי!!!! היא יצאה די טוב לפי דעתי,אולי חסרה קצת הצללה במיכנסיים.... אמממממממ,זו הפעם הראשונה שאני מישתמשת בבייס הזה אז היא טובה בתור ראשונה על אותו בייס.... אני מצפה לתגובות,ורק שתדעו: אני באמת מנסה להגיב להרבה ילדים בפורום כשאני נימצאת פה... אז קחו לצומת ליבכן, (ובישביל ענת,תשומת), תודה ולילה טוב,אם אתן הולכות לישון...

Jelly Beans

New member
אמ.. החזה לא טוב ../images/Emo60.gif

את צריכה לעשות פס אחד קהה מתחת לחזח, לא שני עיגולים
יום טוב שיר

Tinke®Bell

New member
צ´אנקיז חדשות שלי-

ראשונה
מוקדשת ב
לרותי אישתי
חג האהבה שמח!

Tinke®Bell

New member
יום,יום.... ../images/Emo13.gif

את זאת עשיתי לפי תמונה מדהימה,אבל בגלל שהגוף של הצ´אנקי נורא קטן זה יצא דוחה. אני עכשיו עושה אותה על בייס אחר.

swirrrly

New member
העיצוב יפה וגם השיער בשתי הדוליז.

בראשונה אין לי טענות, אבל בגלל שבשנייה אין הצללה רגילה, בסיסית, זה מאוד הורס לדעתי.... גם לא ממש אהבתי בכלל את איך שעשית את השמלה איזה אפקט ניסית ליצור
סתם להשתמש באפקטים של תוכנות לא ממש עושים את זה לדוליז... תעצרי שניה ותחשבי איך זה הועיל לדולי, חוץ מהרושם לכאורה שהיא מהממת..

Tinke®Bell

New member
העברתי אותה לבייס אחר...

אני לא יודעת מה יצא יותר גרוע
אניוואי,לא הבנתי אותך.. ו"סתם להשתמש באפקטים של תוכנות לא ממש עושים את זה לדוליז.." מתוקה,זה 100% דוליז! ולא ניסיתי ליצור אפקט מיוחד.. רק הייתי צריכה לעבור מצבע לצבע,זה הכל.. ולסיכום- הכל נהרס לי,אני אעשה מחר מחדש

PizzaGirl

New member
Lady ../images/Emo13.gif

זאת דוליז שעשיתי ממש ברגעים אלה... *) אני לא יכולה להשתמש בבייס אחר, הן כ"כ חמודות! תגובות?

למעלה