שרשור דוליז חדשות-

swirrrly

New member
מגניבה לאללה

הכל טוב, רק שהעשייה שלה קצת מבולגנת מדי... אהבתי את הברק בשיער, אבל הביצוע לא הכי טוב בעולם..

HoRsEs

New member
על הרגליים יש כפכפים...

והנה כמה חדשות שלי ובבקשה תגיבו ואני לא הבנתי איך עושים קפלים או כפלים ובגלל זה יוצאות לי מכוערות והנה אחת שאף אחת לא הגיבה עליה...

HoRsEs

New member
ואחרונה

מקקקפפפיייייייצצצצצצצצצצצצצצצצצהההההההההההההההההההההההה
ולא אתן לא מדמינות יש לי מממללללאאאא חתימות ולא החלטתי איזה לעשות הקבועה שלי

swirrrly

New member
בשיער השביל לא נכון

צריך כזה שתי גלים שפונים לכיוון הנגדי ואז באמצע יש כאילו שביל... הם יכולים להיות ממש דקים אם לא בא לך שיער נפוח.... במכנסייים, את לא צריכה ללכת לפי קוי הגוף וההצללה של הדולי, זה נראה צמוד מדי, וזה לא יפה, לדעתי, וקצת לא מקצועי. אמממ... הנעליים אהבתי, אבל עם הV הסגול נמצא לכיוון אחד בנעל האחת אז בנעל השנייה הוא צריך להיות מופנה לכיוון הנגדי, הרי לרוב בנעליים יש סימטריה.

Shanic

New member
אני לא מצליחה לעשות דוליז ../images/Emo163.gif

אין...... אני לא מצליחה לעשות דוליז תראו שאני מנסה לצבוע את הצבע גוף אז זה עושה לי את הדוליז כולו באותו צבע יענו אין לי קוים מראש!! גם אחרי שאני עושה מאה הגדלות@@ אני פשוט לא מצליחה........ אני לא יודעתת.... משיהו יכול לעזור לי ? אם כן אז זה האייסיקיו שלי 12967858 וזה האימייל:.... [email protected] תעזרו לי בבקשהההההההההה

AnG£L Fi®e

New member
../images/Emo117.gif דולי חדשההההההה ../images/Emo117.gif

לא עשיתי כבר איזה שבוע.. ואת הדולי הזאתי לקח לי יומים אבל זה לא שור להשקעה זה פשוט אני עצלנית... וכל דקה יוצאים איזה שלושה פיקסלים לדרך... בקיצר הנה היא.. אתן מוזמנות להגיב!

swirrrly

New member
יש לי מה להעיר...

בכלליות היא נחמדה, אבל קצת קשה להבין מה הולך שם במכנסיים, יצא לך שם די מבולגן, קשה לי להבין מה זה מה, אם יש שם כיס, או שזה סתם איזה משהו ששמת בלי קשר, קשה להבין. החולצה בסדר ויפה אין לי עליה טענות. השיער בסדר גמור, אבל שתי ההרים האלה בשיער לא יצאו לך ממש טוב, תנמיכי אותי, אם בא לך, אולי זה יצא יותר טוב. הקשת בסדר, ונראית טוב, אבל בפרח בלבן שעשית גם צריך הצללה, לפי הצללת הקשת, אחרת זה לא שווה.

AnG£L Fi®e

New member
המכנסיים מכנסי מחנאות

זאת לא חולצה אלא גופיה השיער עשיתי מנופח בכוונה תודה על התגובות ותודה שטסתם אל על

רותע...

כשאין לך השראה וכוח להשקיע, אל תעשי דוליז. זה אף פעם לא יוצא טוב.
היו לך כבר הרבהההה יותר טובות. הבגדים מאוד פשוטים, ולא אהבתי את הצורה של השיער.

france

New member
לא נורא

רותי... זאת בובה שהייתה חלק מזוג והפכתי אותה להיות לבד בגלל שהבנזוג שלה היה ממש מכוער. בבקשה תגיבו!

france

New member
לא

להתעצל ולפתוח בקטן! שזה גדול לא רואים טוב את ההצללה. אה כן, עוד אחת חדשה ואני אשמח אם תגיבו גם עליה וגם אותה לפתוח בקטן בבקשה.טוב להת´ לכולם אני נוסעת לחברה שלי יש לה יום הולדת
ואני ועוד חברה מכינות לה ארוחת בוקר ואז אני הולכת לעשות פקק לאוזן החירשת והמסכנה שלי ואז אני נוסעת ללונה פארק תל אביב. איזה כיף יהיה לי היום
!

swirrrly

New member
אמממ.. נתחיל מהדברים הטובים!

הנעליים - ממש ממש אהבתי! בעיקר כי נעליים זה עקב האכילס שלי.. (חח... יצא לי נחמד!
) הביקיני - טוב מאוד. יצא אחלה. הפוני - אפילו אם אני נאלצת להניח שאת לא הכנת אותו, הוא ממש מתוקי, מאוד מאוד יפה! אגב, זה פוני, נכון? לא סוס.. ולרעים...
.... ------------------- השיער- צורה מוזרה, יש קווי מתאר מיותרים שנמצאים על החלק העליון של הראש. הבגד השחור - גורם לה להיראות בעלת גוף שחור וראש לבן, וזה פשוט מוזר...

swirrrly

New member
תגובה!

השיער ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש טוב! יצאה לך צורה ממש טובה לשיער, וגם ההצללה בסדר.

greeneye

New member
איזה חמוד זה!!! (france)

ממש מתוק!!! אפשר את הבייס??? וווקשה!! זה כזה חמוד! יש לדוליז האלה שם?? נ.ב- למישהי יש ת´כתובת של ג´וזי??

למעלה