שרשור דוליז חדשות-

your-destiny...

New member
הבייס זה מנגה.

היא פשוט שינתה את צבע הגוף. והנה קישור לאתר של ג´וזי.

greeneye

New member
לא! אני יודעת מה זה מנגה!

התכוונתי לראשונה! הזאת עם העיניים העצומות...

france

New member
אתן כולכן

טועות פשוט אנג´י נתנה ראשים אקסטרא ואפשר לערוך את הגוף אני מפרסמת את כול בייסי המנגה (היפיפים) של אנג´י צ´אן וגם לינק לאתר הגרפיקה שלה (מדהים פשוט) והבובות שלה (עוד יותר מדהים)! ודרך אגב אני כל כך אוהבת לעשות שיער יש לי כמה טריקים ואני צריכה לכתוב אותם ואחרי שתלמדו אותם בטוח תהנו גם! אני שוקלת להוציא מדריך לצייר (פיינט) לדולימייקרית המתחילה....המם אם מישהו רוצה שתגיד אם הרבה רוצות אז אני אוציא ושרונה ברוכה הבאה תהני בפורום!
אה ואם אתם רוצים בייסים מהאתר לכו לעמוד הבייסים אל תקחו מהעמוד הראשי כי אי אפשר להעתיק משם

*את* אמרת שלא היה לך כוח לא אני.

רותי, את יודעת שאני מתה עליך. אבל אני לא מבינה, מה את רוצה?! שאני אגיד כל הזמן שהדוליז שלך מהממות?! איך תתקדמי ככה?
רוב הזמן אני באמת אומרת שהן מהממות, כי הן באמת ככה. אבל הפעם אני לא יכולה להגיד את זה, מצטערת.

AnG£L Fi®e

New member
לא התכוונתי לזה

את יודעת למה התכוונתי זה בסדר שאת לא אוהבת אותה... אבל זה שאני הייתי עייפה לא אומר שלא היתה לי השראה אבל מזה חשוב כתבתי לך באייסיקיו הודעה... ענית לי עליה רק היום לא חשוב אני לא רוצה שתגידי שהדוליז שלי כל הזמן מהממות (כי זה שקר הן מכוערות) התכוונתי למשהו אחר כבר אמרתי

שרונה2003

New member
../images/Emo41.gifהיי אני חדשה כאן

היי,קוראים לי שרונה,ואני חדשה כאן.. אני חברה של: שמוצה,נועה,דנדוש´,ליעדוש´ וליקוש´. הדוליז שאתן מכינות ממש ממש יפות ואני בדרך להתחיל...

swirrrly

New member
ברוכה ברוכה ברוכה הבאה!!!

מאוד מאוד מאוד נעים להכירך, הייתי מתה לראות חלק מהדוליז שאת מכינה!!!! אני מקווה שכבר יצא לך להכין משהו... ומשמאל, הדולי שלי, תגיבו, לא תגיבו, כבר לא אכפת לי.... רק אם לא תגיבו, אני אצטרך להתאבד... לא ביג דיל....

france

New member
טוב אז

השיער ממש יפה ההצלה נחמדה מיוחדת כזאת וסך הכל דולי יפה

your-destiny...

New member
תגובה...

הדולי יפה מאוד אבל השיער גושי מידי. אני אוהבת את הדרך שאת מצלילה, אבל באמת כדי שתנסי שיער בקבוצות.

swirrrly

New member
המממ.. מאוד קשה לי עם שיער

בקבוצות... אגב, לא מצאתי טוטוריאלים לשיטת השערה-שערה וזה עושה אותי כועסת!
איפה יש?

your-destiny...

New member
אמממ... לא נורא

בשביל השיטת שערה שערה וגם בשביל הרבה דברים אחרים כדאי שתקחי דוליז, תגדילי אותן בצייר תסתכלי איך עשו אותם, ותנסי בעצמך עד שיצא לך טוב.

שמוצה

New member
היי שרונ´לה!

מה נשמע? אני רואה שהצטרפת לפורום.... (ו=יופי!) אני סופר שמחה! חזרתי מהמחנה והיה ממש
!
דניאל (בודבודית!)

יובלות שלא כתבתי!

מה המצב? התגעגעתם? תנו לי לנחש... לא.... לא נורא... יש לי כמה חדשות!

למעלה