שרשור דוליז חדשות-

Phoebe again

New member
איזה יפה! כנ"ל של בובה מגניבה...

והנה משהו מכוער שלי... רק תגיבו...

sexy bomb

New member
היא מאוד חמודה רק לא אהבתי את הצבע,

הנה שלי עשיתי אותה סתם כי היה לי משעממם אני יודעת שהשיער לא ממש טוב אבל היא חמודה

Phoebe again

New member
השיער דווקא מאוד חמוד, וגם הבובה

עצמה. רק בובה שלי, איזה צבע בדיוק לא אהבת? את של הבגד ים או של השיער? הנה עוג אחת שלי...

Phoebe again

New member
מקפיצה...

מק
מק
מק

../images/Emo41.gifליעל../images/Emo41.gif

השימלה הסגולה ממש ממש יפה! אבל... בסוף השימלה,מומלץ לך להישתמש בקו המעוגל מכיוון שזה ישר מידי.. השיער נחמד!

Phoebe again

New member
לא ממש הצלחתי... הקו נשאר ישר../images/Emo4.gif

אם תוכלי להראות לי איך אני אודה לך
ואגב, יש משהו מוזר בשיער שלה,לא?

../images/Emo41.gifלזה בערך התכוונתי......./images/Emo41.gif

שיניתי לה את הסוף של השמלה,בימקום ישר,סיימתי בקו מעוגל ושיניתי לה משהו שהיה בסנדלים... איך היא עכשיו?

שמוצה

New member
תראי....

משהו הפריע לי נורא בפנים- את עשית את השיער עליו וזה קצת הציק לי, אז תיקנתי לך.... מקווה שאת אוהבת... (וגם תיקנתי קצת את הנעליים, למרות שאני לא אוהבת אותן ככה- הן יצאו ממש חרא...)

שמוצה

New member
מסורת!!!!!

פעם ראשונה שהיא מכה בי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(!) איזה יופי אני שמחה!!!! אני
!!!!!! הדולי... --------------------->

../images/Emo41.gifחמודה מאד../images/Emo41.gif

אהבתי נורא את הגופיה והמיכנסיים,השיער נחמד.. אבל ממש ממש לא הבנתי מה יש לה לעזאזל על הרגליים! (אם את תוכלי להסביר לי...) ב-
-נועה........................................

KitKat nop

New member
זה לבובה מגניבה ומיכל

הדולי הראשונה של בובה מגניבה - חמודה השיער מוזר מאוד באיזור של הפוני והנעליים לא ממש טובות בזווית הזאת... מיכל (בלינקי) (קוראים לך מיכל נכון?!) ממש יפה אהבתי נורא!!@! ~~ דולי באותו סגנון של הקודמת ... זאת לא מושקעת...
~~ נועה

KitKat nop

New member
הנה !

אבל את הבייס שעליו עשיתי את הבובה זה די חיבור בין הפרצוף שסיגל עשתה לבין גוף רגיל של אמוקיס אני אתן לך גם את הראשים ...(אחר כך) נועה

למעלה